ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 406
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 90
А нямаше ли възможност да отидете в частна лаборатория?

Не, защото се прибрахме чак в 19.00часа.

Колкото до оня лекар от "Пирогов" - детето не било залитало, значи нямало наркОтици.
Нямам думи.

Някой има ли идея колко време след това (най- късно), би могло да се открие нещо в урината или в кръвта?
Дали утре следобяд ще е вече късно?

# 91
Някой има ли идея колко време след това (най- късно), би могло да се открие нещо в урината или в кръвта?
Дали утре следобяд ще е вече късно?[/b]

Обадете се на Детска педиатрия, до Центъра по хигиена. Имам спомен, че там ми казаха, че денонощно работят, дано не се лъжа. Но ние заведохме дъщеря ми в 6.30 веднъж и ни приеха! Е, касата не работеше, но се договорихме нещо, да вземем изследвянията два часа по-късно, след като платим.
Кажете, че е спешен случай.  

Сега детето ако спи не знам дали е удачно да го будите, де....Помислете. Ако можете по телефона с личне лекар или педиатър се консултирайте, ей така, за съвет.

# 92
За сточна гара бе излязло инфо, че вземат пари за изследване, за бременна ставашае
въпрос, а са попълвали гьотере резултати. В Александровска има лаборатория, добри са,
с ново оборудване, но не знам точно какво изследват.
Не се знае дали го е убол със спринцовка, може да е било нещо остро, като игла например.
Да му прави кеф детето да изпищи. Преверзници всякакви.

# 93
  • София
Ужасно е направо. Не спирам да мисля за това, откакто го прочетох  Sad Милото детенце, какъв стрес е преживяло! Дано всичко е наред!  Praynig
От полицията не могат ли да направят нещо - да вземат "проба" около мястото на убождане или много филми гледам  Rolling Eyes
В Педиатрията, на Гешов има спешен кабинет също. Там поне са по-разбрани  Rolling Eyes , а, виждам че и други са писала за нея вече - денонощен е, ходили сме в 1ч, има дежурен винаги, но лаб. не знам дали има по това време.
Ох, не знам...дано всичко е наред!  Praynig

# 94
  • София
В Токуда приемат денонощно в спешното. ПКК излиза за 20-30 мин.

# 95
Да му прави кеф детето да изпищи. 

Той дори звук не е издал, миличкият ми.
Все още е мъничък и не разбира много неща, но явно е чувал нещо за отвличане на деца и взимане на органи, защото ме попита: "Мамо, той кръвта ли ми е взел този чичко?"

Представяте ли си?!
  Cry

# 96
Джуличка направо ми се изправи косата от случилото се със сина ти!  #Crazy
Боже какви психари са се навъдили...  ooooh! Човек вече не знае от какво да се пази по напред.  Confused
Стискам палци всичко да е наред с детето ти и да се разминете само с уплахата.  Praynig Praynig Praynig

# 97
Божичко, моля се всичко да е наред!  Praynig Как е възможно да има такива хора! Струва ми се, че човекът е психично болен и детенцето ще е здраво, но дано бързо забрави уплахата.  Много хора сме с вас и мислим положително!   bouquet

# 98
  • София
Толкова ми е мъчно за детенцето...
А тоя в Пирогов аз бих вдигнала шум в медиите, ще му почерня името за цял живот! #Sniper Убодено дете - никакви изследвания... НаркОтици ше ми изследва, та пушек ше дига! Нещастен, скапан български селянин! Rage Rage tantrum

# 99
Момичета, аз ще лягам, че утре ще ставаме рано и ще тичаме по задачи.
Ако има новини, ще пиша.
Лека и спокойна нощ на всички!
  Hug

# 100
  • Варна
Лека, гушни си детенцето.

# 101
 Толкова страшно ми стана. Милото детенце! Помогнете му да се пребори с уплхата. Дано всичко да е наред и  да се справи бързо с преживяното!

# 102
Дано всичко е наред с детето Praynig

# 103
  • Русе
Моля се всичко да е наред!  Praynig

Искам да напомня, че изследване за ХИВ е редно да направите и след 3 месеца, както и след 6 (че и за Хепатит не е лошо до 6 месеца да се следи). За пръв път чувам за 21 дена инкубационен период на ХИВ и Хепатит (кой вид???).
Вероятно не ви е до това в момента, но обърнете внимание на някой над господинът, прегледал детето, що за човек е и какво е мнението му за наркОтиците, упойващите вещества, ХИВ и Хепатит. Да не говорим пък за човещината му.

# 104
  • Sofia
Ужас Shocked Стискам и аз плаци всичко да е наред с детенцето  Praynig Praynig
От полицията какво казаха? Нали имало много случаи. За педофил ли става дума, при всички дечица ли няма нищо опасно инжектирано?

Общи условия

Активация на акаунт