ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 628
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 420
Да! Току що ги дадоха по новините  Rolling Eyes Така ли се пази информация по случая  Confused

По кои Новини???  Shocked
Защо не ги видях?
  ooooh!

# 421
Да! Току що ги дадоха по новините  Rolling Eyes Така ли се пази информация по случая  Confused
Рано или късно обществото трябва да бъде научено/обучено. Ако всички бяхме професионални полицаи, щяха да ни кажат всичко. Ако пък има изтъпления и саморазправа ("граждани заподозряха и убиха невинен"), тогава следващият път и толкова информация няма да ни предоставят.

# 422

По кои Новини???  Shocked
Защо не ги видях?
  ooooh!

По PRO BG .... превключвах по каналите и съвсем случайно попаднах на новините. Съобщиха кварталите, където са случаите, дадоха двата портрета, полицията молела за съдействие ... може и още нещо да са казали  Rolling Eyes аз това чух и видях  Confused

# 423
Рано или късно обществото трябва да бъде научено/обучено. Ако всички бяхме професионални полицаи, щяха да ни кажат всичко. Ако пък има изтъпления и саморазправа ("граждани заподозряха и убиха невинен"), тогава следващият път и толкова информация няма да ни предоставят.

В БГ  полиция няма   Stop  Мое мнение, не искам да пораждам спорове  Peace

# 424
Току що дадоха по Канал 1.

# 425
  • София
Джуличка:

След всеки от инцидентите потърпевшите са били прегледани от лекар. До този момент няма установено заболяване след убождането.

# 426
Искрено се надявам и се моля да е така.  Praynig
Дано само тази информация не е толкова "достоверна", колкото и голяма част от другата из НЕТ-а
.

# 427
  • София
Да, и аз гледах по Канала.
Създали са фоторобот на маниака и го издриват, а дотогава - да не пускаме децата си сами, без надзор навън.

# 428
  • София
В интерес на истината ако имаше някакво заболяване, медиите щяха да го захапят като топъл хляб. Така че явно наистина няма. Дишай спокойно! Hug

# 429
Нападенията ставали само в понеделник.
Ето това го чувам за сефте.
Може и да не е толкова луд, колкото вманиачен този изрод.
Може да се изживява като голям герой от криминален роман.
Знам ли го.

# 430
  • София
По-скоро наистина има някаква мания, свързана с деца и доктори, някой беше написал по-горе и ми се стори разумно. Важното е, че не иска да ги зарази, а просто да изживее някаква болна фантазия.

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 20:33 от autumnsphere

# 431
По-скоро наистина има някаква мания, свързана с деца и доктори, някой беше написал по-горе и ми се стори разумно, Важното е, че не иска да ги зарази, а просто да изживее някаква болна фантазия.

Само не знам дали да се надявам, че изживявайки фантазията си ходи да си купува спринцовките от аптеката.
Ако не е така, не искам и да си помислям от къде си ги намира.
 ooooh!

# 432
  • София
По-трудно ще му е да я намери от някъде, отколкото да я купи.

# 433
По-трудно ще му е да я намери от някъде, отколкото да я купи.

Божеееее, ела и виж наркоманските сборища в "Люлин".  ooooh!
Аз съм сигурна, че във всеки един квартал ги има.
Не искам да мисля за това.
Излизам за малко, защото ще лудна.
После може да се включа пак.
Приятна вечер на всички.
  Hug

# 434
 Дано детенцето се оправи бързо и  кураж Джуличка.

Общи условия

Активация на акаунт