ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 620
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 480
Чета и си представям как ви е страх за дечицата ви.
Представям си и как не ги изпускате от поглед.
А представяте ли си на мен как ми се свива сърцето, като го изпусна само за секунда?
Одеве, докато стоях долу пред входа с тримата, се хванах, че истерясвам, ако той се затича нанякъде с останалите деца.
Направо изпадам в паника!
Ужас!
Вторачвам се във всеки минувач, втренчвам се в очите на хората като луда.
Не спирам да мисля за това.
Дали ще откача?
  ooooh!
PeaceСпоко,не "откачвай"!Сега трябва да си най-силна!Обьрни се кьм полицаите от квартальт ти,поговори си с тях човешки.Тук в Младост сме на "ти" с хората,които ни пазят.Много са пичове,а имат в екипите си и по една жена. Grinning

# 481
  • София
Аз искам да питам нещо, да не ми се смеете, не съм запозната. Но нали всички, които не са добре психически се водят на 4-ти км. Не може ли и там да се провери нещо?
Не всички луди се водят на отчет, по простата причина, че много от лудите не са регистрирани. А и проверка може да се направи само със заповед, от съответните органи. Мисля, че даже и полицията не може да действа на своя глава без прокурорска заповед.
Преди години се говореше, че нямали средства за изхранване на лудите в съответните инстанции, и затова ги пускали. И на мен ми се струваше, че Сф се напълни с луди.
Джули е права, да го хванат, но да не е луд. Ако е луд ще го пратят в лудница. Но пък ако има съд той винаги може да пледира за временна невменяемост.

# 482
Джули, прочетох темата и съм потресена!
С теб съм и с малкия Марчело!
Снощи коментирахме с приятели и всички са единодушни, че пипнат ли го ще има саморазправа!
Дано не се стига до там и полицията го хване, въпреки че едва ли ще му дадат ефективна присъда и колко ли ще е тя! Tired

# 483
Аз искам да питам нещо, да не ми се смеете, не съм запозната. Но нали всички, които не са добре психически се водят на 4-ти км. Не може ли и там да се провери нещо?
Не всички луди се водят на отчет, по простата причина, че много от лудите не са регистрирани. А и проверка може да се направи само със заповед, от съответните органи. Мисля, че даже и полицията не може да действа на своя глава без прокурорска заповед.
Преди години се говореше, че нямали средства за изхранване на лудите в съответните инстанции, и затова ги пускали. И на мен ми се струваше, че Сф се напълни с луди.
Джули е права, да го хванат, но да не е луд. Ако е луд ще го пратят в лудница. Но пък ако има съд той винаги може да пледира за временна невменяемост.
:peace Да,така е.През последните 20 години-много хора в София полудяха ooooh!Само в нашият блок 28-ми: 2 момчета се самоубиха.Единият просто си скочи от 4-ят етаж, долу в градинката пред входа ShockedИмаме си и 2 луди жени,но...Правихме подписки,говорихме си с полицията,издирихме близките на тези жени.От 1 година тези жени са там,кьдето им е мястото Whistling Stop

# 484
Може и да не е толкова луд, колкото вманиачен този изрод.
Може да се изживява като голям герой от криминален роман.
Знам ли го.

Джули, първо съжалявам за това, което ви се е случило, но не чета в този форум и сега виждам темата! Hug Hug

И после: смятам, че ужасните сериали като "От местопрестъплението" и "Престъпни намерения", както и други подобни, са истински учебници за престъпления, за вече тотално изперкалия ни народ! Има достатъчно луди, които ще се вдъхновят и ще започнат да опитват, вживявайки се в ролята на герои от филм. Господ да ни пази от подобни луди!

# 485
Един психично болен не би му минало през ум да се крие, той би направил каквото би направил пред погледа на всички. Тоя се сеща да ги пита къде живеят, води ги във входа.
Миналата година течеше основен ремонт абсолютно едновременно и в Александровске, и на ІV-ти киломенър, на психиатричните отделения.
http://www.snimka.bg/?album%3baid=326371%3bold=1
Ето ги условията  - за закуска и обяд  - по геврек, за вечеря - милинка - 40-50 дена. После милинката се заменя примерно с питка.
На затворницине им гласуваха площ 4.5 квадрата. Вболницата в Бяла е 2.8 до 3.6, зависи от стаята.
 Много бързате са приписвате кофти ностъпките на психичво болни. Много малко от тях ползван интернет, не се сещат за адвокат или нямат средства да платят, мъобще, много удобна изкупителна жертва  за Великото общофорумско мнение, и за Полицията.

# 486
  • В сънния Люлин, прибулен...
AnMary е напълно права. Точно така стоят нещата.
Задължителният отчет накърнявал правата на психичноболните и затова вече отминала практика. Всеки човек по собствено желание може да се свали от отчет.

Все пак, когато става дума за дете като жертва на престъпление, институциите работят.

Вълкът с дългия ник, и ти си прав. Психичноболните са по-малко склонни да извършат престъпление, сравнено статистически с т.нар. "здрави"
Хората не знаят разликата между психична болест и психопатия, като слагат и двете под общ знаменател. Но психопатите могат да отговарят за постъпките си в съда и биват съдени. Това е "суха" тема обаче.
Само ще помоля - психичноболните са хора! Не им приписвайте престъпление само защото тяхната различност ви плаши. Всеки от вас познава поне един човек, на когото може да му бъде поставена диагноза, но тези неща не ги пише по челата на хората.

Извършителят на тази гнусна постъпка не е психичноболен.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 11:11 от veihaivei

# 487
  • Пловдив
Джули - кураж, трудно е и сигурно дененощно нямаш покой. Но трябва да си силна. Детенцето ти сега повече от всякога се нуждае от вашето внимание и спокойствие... Моля се всичко да е наред и след 20тина дни да си най-щастливата майка след изследванията на детенцето.  Praynig
Аз вярвам, че в полицията работят усилено по случая и скоро ще има резултат... Та нали и там работят бащи и майки, които също са съпричастни...

# 488
Трябва да има много добра комуникация между дьржавта и хората,че да ни вьрвят нещата. Wink

# 489
  • Бургас
Вчера по БТВ дадоха описание на изверга, дано го хванат по-скоро, а още по-добре някой як баща да го види някъде и да се разправи с него преди полицията. Изродът най-вероятно не е болен и ще отговаря пред съда като всички останали престъпници, дано не го освидетелстват.
Джуличка, всичко се е случило съвсем скоро, реакциите ти са напълно нормални, не си внушавай нищо лошо.  Hug

# 490
Кураж! Вярвам,че ще го хванат.

# 491
Джуличка, с теб сме!

# 492
Джули, няма да откачиш! Ще бъдеш силна! Имаш си три съкровища, които ще ти дадът сили, да се справиш!  Hug

Аз вярвам в полицаите и знам, че ще направят всичко възможно, за да го хванат. Друг е въпроса, че съдебната ни система куца. #Cussing out Но те нека го хванат и да го покажат по телевизията, пък ако се измъкне с нищожна присъда, му пожелавам да има доста срещи с разярени майки и бащи.  #2gunfire

# 493
И после: смятам, че ужасните сериали като "От местопрестъплението" и "Престъпни намерения", както и други подобни, са истински учебници за престъпления, за вече тотално изперкалия ни народ!
И аз мисля, точно така.
Дали са луди - психично болни или просто "експериментатори", сметнали, че могат да си "поиграят" на гоненица с полицията и да докажат на себе си колко са велики, това е друг въпрос...
Много хора, ежедневено, се вживяват във всякакви роли - по пример, взет точно от филмите. Кой се вживява като "големия лош батко", кой в "гангстера на квартала", а някои избират ролята на "неуловимия"... Примери, колкото щеш...
Определено тези филми не само "учат" и показват колко са велики полицаи и детективи, а и достатъчно добре описват и начини, по които да се прикриваш, укриваш и да станеш "неуловим"...
Не казвам, че не трябва да ги дават въобще, но и аз незнам... От всичко това става ясно, че действителността ни е толкова лоша, че предпочитаме да живеем, играейки измислени роли, просто така - за цвят...
Дано по-скоро го хванат! И като го хванат - да не го пускат...

# 494
И аз сутринта чух по телевизията и трябва да ви кажа ,че в момента като чета направо настръхвам.

Джуличка ,до колкото мога от тук ,бих искала да те подкрепя !

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 13:45 от ♥♥Си♥си♥♥

Общи условия

Активация на акаунт