ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 610
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 525
....Как е детенцето дни след инцидента? Дано е по-спокойно, миличкото!  Praynig

По- спокоен е, определено.
Страх го е да излиза, "за да не го хване пак онзи чичко".  Sad

Не мога да ви опиша каква злоба ме обзема, като видя невинността в очичките му, и като си представя как онзи гад е злорадствал, заради беззащитността на дечицата.
  Twisted Evil #2gunfire

# 526
Уф, ма Джулкеееееее....всеки твой пост ме разтреперва Tired
С теб съм, миличка. Всичката положителна енергия ти пращам Hug Heart Eyes

# 527
Съжалявам, че чак сега разбрах за това. Джуличка искрено се моля синът ти да преодолее стреса и уплахата бързо.
Надявам се скоро да открият мръсникът и да си плати за стореното на децата и техните родители.
Не мога да си представя как се чуствате, но имате много подкрепа от всички нас тук.
Не знам какво друго да кажа, освече съм потресена от това.
 Hug Hug Hug

# 528
Случайно открих тази новина http://timesbg.blogspot.com/2009/08/blog-post_4856.html
Искрено се надявам да е истина и заподозреният да се окаже истинският виновник. Аз също съм шокирана. Разказах днес на сина ми, който е на 9 г., случката и той много се изплаши.
Аз също изказвам подкрепата си на Джуличка и нейното момченце Hug

# 529
....Как е детенцето дни след инцидента? Дано е по-спокойно, миличкото!  Praynig

По- спокоен е, определено.
Страх го е да излиза, "за да не го хване пак онзи чичко".  Sad

Не мога да ви опиша каква злоба ме обзема, като видя невинността в очичките му, и като си представя как онзи гад е злорадствал, заради беззащитността на дечицата.
  Twisted Evil #2gunfire
Лелеее... милото!
Ей сега гледах преди малко пак по новините за тоя ненормалник! Защо толкова бавно действат ченгетата... Защо не са го хванали още? Сигурно не е лесно, вярно, но... не съм убедена, че организацията им е добра.
А и психо-чичкото след разтръбяване на новината за него, със сигурност се е скатал и ще преустанови нападенията за известно време. Което ще направи още по-трудно залавянето му.
Дано все пак успеят да го хванат!

# 530
Джуличка,като прочетох темата,чак не повярвах,че е възможно да има такива подли,долни и ужасни хора...Защо не ги приберат такива изверги някъде ,ами се шляят свободно по улиците!Надявам се детенцето ти да е добре вече и да преодолее по-скоро стреса,който е преживяло!Милото ,то,какво ли му е на душичката!... Tired...

# 531
Трябва да бъдем бдителни и пазим себе си и околните! Да бъдем едно цяло в борбата с недъзите на обществото у нас! Пишете и споделяйте. Нека се подкрепяме!
Джуличка съчуствам на семейството ти!

Моля обърнете внимание и на това  - дори да е по-маловажно:
http://www.foto.bg/showphoto.php?photo=257216&limit=recent

Познавате ли някой - КАЖЕТЕ МУ!

Това са снимки от Родилното - намерени в изгубен апарат!

# 532
  • Варна
Джуличка стискам силно палци всичко да е наред с малкия герой. Дано инжектираното вещество да е безобидно и дано хванат в най-скоро време идиота посегнал на децата ни.

# 533
  • Sofia, Bulgaria
Стискам палци всичко да е наред и твоят юнак да е добре! Цял ден се оглеждаме с майките пред блока ..незнам дали е параноя, но не смея да си изпусна детето дори за секунда..Нямам представа как ще го хванат, но дано бъде скоро, защото не се знае дали следващия път този ****  няма да направи  нещо още по- опасно... не ми се мисли...

# 534
Джуличка, писах това в друга тема в Клюкарника:
"Сега видях темата.
Да ви кажа, първата снимка ми напомня човек (принципно съм добър физиономист) на пейката в парка, до който вчера седнах с детето, виждала съм го и друг път из квартала без спомен къде...Не обърнах внимание на външността- слаб, нисък, видимо около петдесет (+,-), доколкото си спомням беше с фанелка и някакъв бежов панталон с ръб...Но втората снимка няма нищо общо с него, пък и аз съм от Пловдив...  newsm78 Дали има някаква връзка? Направи ми впечатление, защото седи сам, лъхаше на странност..., някакъв неконтактен тип, който почти не смени позата в която беше седнал и имаше накякъв тъп поглед...не мисля че е същия, но си признавам, че вчера интуитивно нещо ме притесни и ми навя мисли, че може да е опасен, но пренебрегнах това усещане и си поседяхме с малкия половин час.
Синът ми няколко пъти му подаваше балона си, но този тип не реагираше като повечето хора, даже не се усмихна, а продължаваше да си гледа като преди, ужас...дали пък интуицията ми е била вярна."

П.П Пощенската ти кутия е пълна.
Ако не ти представлява проблем, опиши ми как според синът ти е изглеждал този мъж на ЛС. Не ми се струва вероятно да е същият, който видях в Пловдив- парк Бели брези в район Южен вчера, защото онзи не изглеждаше финансово добре, та да си позволи да пътува често, но знае ли човек(може да има преференции, ако е инвалид първо група и пътува безплатно...) Физиономията му доста напомняше мъжът от първия портрет поместен в медиите. Запомних го, защото ми се видя съмнителен. Къде трябва да подам сигнал?

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 07:40 от Пумукъл

# 535
Къде трябва да подам сигнал?
В най-близкото РПУ или на телефон 166.
Няма нищо лошо да подадеш сигнал за този човек, ако наистина ти се струва подозрителен. Но дали ще е на същото място/парк на следващия ден?
Една проверка не е сложна, нито изисква кой знае какво.
Но пък, не може и за всеки един, който само ни се струва "странен" и "опасен" да подаваме сигнал. Може да е бил и най-обикновен странник или човек с проблеми... Знам ли - това са си мои разсъждения.

# 536
Няма нищо лошо да подадеш сигнал за този човек, ако наистина ти се струва подозрителен. Но дали ще е на същото място/парк на следващия ден?
Но пък, не може и за всеки един, който само ни се струва "странен" и "опасен" да подаваме сигнал. Може да е бил и най-обикновен странник или човек с проблеми... Знам ли - това са си мои разсъждения.
Нямам предвид, че бих подала сигнал по принцип, вчера пренебрегнах факта, че е съмнителен, но наистина прилича на този от първия портрет. Ще се обадя, пък да видим. Дано заловят истинският виновник, независимо дали аз съм видяла него или съвсем обикновен човек!

# 537
Нямам предвид, че бих подала сигнал по принцип, вчера пренебрегнах факта, че е съмнителен, но наистина прилича на този от първия портрет. Ще се обадя, пък да видим. Дано заловят истинският виновник, независимо дали аз съм видяла него или съвсем обикновен човек!

# 538
......... Ако не ти представлява проблем, опиши ми как според синът ти е изглеждал този мъж на ЛС.......... 

Описанието, дадено от МВР на медиите, напълно се припокрива с това, дадено от синът ми.

# 539
  • София
Пумукъл - описанието на мъжа беше...около 1,80 висок...което хич не се припокрива с "нисък"....

Общи условия

Активация на акаунт