ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 603
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 540
ох ужасно е това което се е случило,дано детенце да е добре
Аз гледах преди 2 дни по новините за този психопат  ooooh!,но чак сега видях темата

# 541
Все се надявам да звънне GSM-а и да кажат, че са го хванали.
Струва ми се, че времето се влачи, а случката е станала много отдавна.
Видяхме и едно момиченце (горе долу колкото сина ми), което също е пострадало от този изрод.
Дано по- скоро хванат този урод, за да може децата да се успокоят, а и ние покрай тях.

# 542
От толкова напрежение съвсем съм забравила, че малкия ми юнак днес има Имен Ден.
Дано Богородица го закриля!  Praynig
Пожелавам си всичко да остане само един лош спомен, и никога повече да не му се случват такива неща!

# 543
  • София
Влизам специално заради тази тема.
Джуличка, да ти е живо и здраво момчето!
Хубав празник е днес.

Човече, искащ бебе, след като мислих достатъчно, мога да изкажа своето мнение - вероятността този психопат/моля да ме извинят хората с ментални проблеми, те не са социопати, но този явно е/ да заразява децата с ХИВ е абсолютно минимална.
Сигурна съм, че в полицията имат профайлъри и те са направили портрет, аз не съм спец, но има достатъчно индикации, които подсказват, че целата не е заразяване. Ако някой тръгне да заразява някого и това е единствената му цел, не е нужно да му събува гащите и да го хапе, преди да го инжектира.

На майката й е достатъчно трудно и без това, че да се пускат подобни мнения.
Излишно е да се вкарваме в такива филми, всички сме достатъчно обезпокоени.

# 544
Сега чак видях двата портрета и се замислих,че нямат нищо общо помежду си.Само облото лице ThinkingИ сякаш единя е с доста години по-млад от другия.Първото лице може би е на около 50годишен човек,но второто едва ли има и 30 години Thinkingочите различни,носа,устата,брадичката-всичко освен кръглото лице.
Ние вчера се разходжахме с мъжа ми и бебка в количката и изтръпнах,когато на един светофар дребен въздрастен мъж/около50г/се доближи и започна да си играе с кукуригото на малката #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyИ да я гали.Мъжа ми седя като кретен и нищо не направи.Аз избутах количката напред.Обясняваше че имал внук на 4 месеца,а аз само изкрещях "Добе" и заблъсках и мъжа ми.Може би откачам,но този се появи от нищото и започна да ми пипа детето.След кто бях чела за вас и за другите такива случаи, не бях виждала портрета изпаднах в ужас и в паника.Въобразих си вероятно,но много се уплших
Това беше в Кр.Село.Далеч е от Люлин и Надежда....
Моля се скоро да го хванат този изверг Praynig
Джули да е живо и здраво момчето ти Hug

# 545
От началото на кошмара не обръщам внимание на никакви такива мнения.
Достатъчно са ми другите ядове, за това просто ги "прескачам".

*Мира*, а аз пък зяпам мъжете, които минават покрай нас като ненормална.
Кой знае какво си мислят хората, защото понякога погледите ни се засичат, но просто не мога да не го правя.
Постоянно се озъртам, все ми се струва, че някой, от някъде ни зяпа, и се е ухилил тъпо с гадната си усмивка, и злорадства за това, което е причинил на детето ми.
Имам чувството, че всичко ще се оправи като с магическа пръчка, веднага щом го хванат.
Дали ще стане така, обаче, не знам.
 Confused

# 546
 Джуличка, да ти е живо и здраво момчето  Hug И дано Св. Богородица го закриля и бди над него.
 Искренно се надявам този случай да остане само един лош спомен за вас и всичко с Марчело бъде наред, да расте здраво и хубаво момче с много амбиции... Целувки

# 547
Джуличка, съжалявам за това, което ви се е случило! Направо съм потресена! Да ти е живо и здраво момченцето и дано няма лоши последствия случката! Искренно се надявам, че ще е така! Hug Hug Hug

# 548
джуличка моля се Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig всичко да е наред при вас  Hug направо бях шокирана като прочетох аз съм майка на 2 деца и направо се смразих от това което прочетох като отидем на църква днес ще се молим и запалим свещичка за здраве за вас и вашето малко юначе прегръщаме ви  Hug

# 549
  • В сънния Люлин, прибулен...
Нека Богородица да бди над Марчело и да му дава здраве, разум, таланти и много любов!  Praynig Praynig Praynig

# 550
Мечтателя за бебе - много филми гледаш.
Има си специален подфорум "кино и телевиция"
Заповядай там.

# 551
Някакъв рестарт ми удвои поста.

# 552
Честит празник, Джули!
Нека Именника расте много здрав и щастлив!
Идете на църква днес!

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 04:15 от МАЙКА

# 553
 мечтая за бебе, аз пък мисля, че достатъчно Джуличка страда, за да й вкарваш някакви филми... Няма нужда от допълнително стрес. Вместо да й вдъхваме кураж, стискаме палци и молим всичко с детенцето й да бъде наред, да й изпращаме положителна енергия... - едни се сджавкаха за стари неща, които не бяха за тази тема, ти пък вадиш някакви теории, които само наливат масло в огъня.
 Може би с постовете си искаш да се изкараш реалист, но не забравяй, че това не ти е "От местопрестаплението", "Безследно изчезнали" и т.н. Ще парафразирам думите на Знаток - отиди в друг подфорум...

# 554
Чак сега видях темата Cry И изтръпнах направо.......

С теб съм Джулс Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт