ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 596
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 555
Честит Имен Ден на юначето! Пожелавам му спокойствие и радост! А на мамата на именника пожелавам обаждането, което всички очакваме. Копнея да науча, че този малоумник е арестуван.

# 556
Джуличка,да ти е живо и здраво детенце и Богородица да бди над него
 Praynig за вас и силно ви Hug

# 557
Сега прочетх в съседна тема за този ненормалник и не можах да повярвам на очите си, че детето на съфорумка е пострадало  ooooh! ooooh! ooooh!

Джуличка много съжалявам за случилото се с дететенцето ти  Sad Потресен съм и уплашена ooooh! Аз никога не изпускам малкия от поглед, но от тук нататък почвам да се оглеждам за приличащи на този изрод.
 Надявам се всичко да се развие възможно най-благоприятно и да хванат скоро #2gunfire #2gunfire

А на макото геройче му пожелавам бързо да забрави лошата случка. И дано да е наред всичко  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 558
Благодаря ви.  Hug
Аз ги пратих всички до Църквата, да запалят по една свещичка.
Само аз и малчо сме си вкъщи, че той спинка още, и сега само се сепвам, че не знам къде е детето.
Нали и без това не съм свикнала да се делят от мен, а пък сега направо...
  ooooh!

# 559
Честит име ден на Марчело!Дано Богородица закриля него и всички наши деца !
Прегледах темата и не видях дали някой е споменал за леене на куршум.Може да е бабешко,но наистина е много ефикасно при стрес,страх,уплах.Колкото е по-прясна случката, толкова по-лесно става.Може и да не се води детето,а да се занесе дрешка при съответната жена.
Гарантирам от личен опит.Ако те интерсуват подробности пиши ми на ЛС.
Някои пишат да се размине само със страха,но един страх никак не е за пренебрегване ooooh!

# 560
С мъжа ми снощи обсъждахме евентуалните мотиви на чичо спринцовчо.
И двамата стигнахме по логически път до извода, че най-вероятно изродът е имал страх и кошмарни преживявания в детството си със спринцовки(а може  би просто фобия) и затова сега по някакъв начн иска да причини болка на други малки деца, да усети страха им.
Ако това е така, то е напълно изключено да им инжектира някакви гадости. Може би просто физиологичен разтвор и нищо повече.
Ако искаше да инжектира наистина нещо определено, нямаше да ги хапе, да ги навежда, да ги кара да не гледат и т.н. и щеше поне да си сложи маска на лицето, за да не го разпознаят.
Мисля, че тоя е пълно куку и надявам се да си го приберат в нужната за целта институция и да не го пускат оттам повече.

Джули, честит празник на детенце!     bouquet
Дано не останат трайни белези у детето относно това.
Ако се наложи да му бият инжекция един ден за нещо и още е под стрес, значи изродът е успял да го стресира здраво.
Може би, ако посетите още отсега детски психолог, ще предотвратите една такава ненужна травма.

# 561
Честит име ден на Марчело!Дано Богородица закриля него и всички наши деца !
Прегледах темата и не видях дали някой е споменал за леене на куршум.Може да е бабешко,но наистина е много ефикасно при стрес,страх,уплах.Колкото е по-прясна случката, толкова по-лесно става.Може и да не се води детето,а да се занесе дрешка при съответната жена.
Гарантирам от личен опит.Ако те интерсуват подробности пиши ми на ЛС.
Някои пишат да се размине само със страха,но един страх никак не е за пренебрегване ooooh!

На мен лично това ми помогна като малка, не знам как, нямам логично обяснение, но е факт!

# 562
Макар да не съм сигурна дали точно вярвам в тези "куршуми" и баения, заведохме още на втория ден детето при една баба в близко селце.
Ако не му помогне, то поне няма да му навреди, а и така няма да се упреквам, че не съм го направила.

mery_poppins1, infinity, все пак ви благодаря, че споменахте за това.  
  bouquet

# 563
Макар да не съм сигурна дали точно вярвам в тези "куршуми" и баения
И аз съм така,но наистина има ефект.Добре си направила,че веднага си го завела  Peace
Всичко ще се оправи Hug Hug Hug

# 564
  • Costa Rica
Джуличка, да ти е живо и здраво детенцето!  Hug Hug Hug

# 565
Аз пък се сетих за друго... мислила ли си да го заведеш и на хомеопат?
Хомеопатът е половин психоаналитик все пак!
Мисля, че много може да помогне.
На мен лично хомеопатията досега само ми е помагала.  Hug

# 566
За момента не ми се иска да го водим никъде.
Нека мине малко време, защото дали в болница, дали в районно, дали при който и да било чужд човек говорим за това, все към онзи момент го връщаме, а не искам и не трябва.

# 567
  • Costa Rica
Джулс, недей така. Трябва да отработи тази травма, докато е прясна, а не да се опитвате да го накарате да забрави. Такова нещо не се забравя, само ще потъне дълбоко и ще му отрови живота. Хомеопатията може и да помогне, но един много добър детски психолог е задължителен.
 Hug

# 568
Напротив - детската психоложка в полицията ни каза точно това.
Ако той сам иска да говори, да не го спираме.
Но ако не иска, не бива да настояваме.
А и същевременно да не говорим за това пред него, като виждаме, че не иска.

# 569
  • България
Джули,днес е прекрасен празник!!!
Дано ти вдъхне сили и надежда за към по-добро  bouquet
Да ти е живо и здраво детето и всичко да остане само лош спомен Praynig
И на всички именници честито Hug

Общи условия

Активация на акаунт