ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 594
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 570
Джули, да са ти живи и здрави дечицата, честит празник. Стискам палци всичко да е наред. Дано положителните мисли на всички мами тук да помогнат на теб и малчо да се преборите със стреса и дано всичко е наред  Praynig

# 571
Джули, честит празник!
Нека Богородица ви дава здраве и кураж. Всичко ще е наред, вярвай в това  Praynig

# 572
  • София
Джуличка, сега видях темата...
Дано синът ти да преодолее всичко и от тук нататък с него всичко да е наред, и той, и другите ти дечица да са живи и здрави Praynig
Честит имен ден на сина ти  bouquet
Нямам думи просто за родната ни действителност, какво е възможно да ни се случва Tired  Sad

# 573
Джуличка, съжалявам, че си преживяла този кошмар. Дано детето да е добре. Не мога да изчета цялата тема, но искренно се надявам всичко да е наред.
Днес четох във вестника, че имат заподозрян, много хора са се обаждали, че са разпознали извършителя, но все още не съобщават кой е и защо е. Този психопат трябва да го тикнат в най-откачената лудница и всеки ден да го цъфкат с инжекции - ДОЖИВОТ!!!
 #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out

# 574
  • София
Честит имен ден на Марчело!

Да е жив и здрав и най вече силен, за да забрави, до колкото може, за случилото се!

Джуличка, кураж мила и вярвай, че всичко ще бъде наред и ще бъде  Hug

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 20:19 от petya_

# 575
Дано информацията за наличието на заподозрян да е истина и най-после тоя гад си намери залсуженото...
Въпреки, че се съмнявам да му е достатъчно!

# 576
Джуличка стискам и аз палци и искрено се надявам да се разминете само с уплаха. Praynig Hug

# 577
честит празник!
И УСПЕХ от мен! Peace

# 578
Честит имен ден на малкия герой!
Дано никога повече да няма подобни инциденти и да расте здраво и щастливо дете!

Кураж Джули Hugдано скоро го хванат този изверг и тази случка да остане само лош спомен.

# 579
  • гр.Стара Загора
Джули току що прочетох темата и бях потресена още от обяд тъй като даваха по новините за такива случаи в София.
Нека Богородица закриля теб и семейството ви и всичко да е наред с изследванията.
Честит имен ден на малкия юнак  Hug Hug Hug

# 580
  • след Околовръстното
И от мен Честит имен ден на юнака.
Знам, че чакате обаждане от полицията, но за мен най-добрия вариант е детето да смени обстановката за няколко дни.
Никакви врачки, баячки, знахари, екстрасенси и хомеопати.
Детето в този момент не иска да му се напомня какво е било.
Просто да вземе някакви положителни емоции, които да го откъснат от тези събития.
Известно време на море, планина, спокойни игри с други деца, далеч от родния дом.
Лунапарк, аквапарк, някакво ново преживяване.
Това е моето мнение.

# 581
Ето на! Когато човек говори за ужасни работи се намира някой да ги изтрие. То е същото като да си заровиш главата в пясъка!  Shocked  Все пак ако бях на мястото на Джуличка бих желал да ме подготвят постепенно, а не внезапно. Бих желал да разбера всяка една подробност в най-лошият случай! Нямаше да си намеря място и щях да питам наляво надясно!Сега, напълно подкрепям мнението на infinity!  Thinking Но ми се виждаше абсурд някой да тръгне с игличките да плаши хората. То това си е повече от КУ-КУ! Хипотезата на infinity е напълно възможна! БРАВО!  Wink
С мъжа ми снощи обсъждахме евентуалните мотиви на чичо спринцовчо.
И двамата стигнахме по логически път до извода, че най-вероятно изродът е имал страх и кошмарни преживявания в детството си със спринцовки(а може  би просто фобия) и затова сега по някакъв начн иска да причини болка на други малки деца, да усети страха им.
Ако това е така, то е напълно изключено да им инжектира някакви гадости. Може би просто физиологичен разтвор и нищо повече.
Ако искаше да инжектира наистина нещо определено, нямаше да ги хапе, да ги навежда, да ги кара да не гледат и т.н. и щеше поне да си сложи маска на лицето, за да не го разпознаят.
Мисля, че тоя е пълно куку и надявам се да си го приберат в нужната за целта институция и да не го пускат оттам повече.

# 582
Знам, че чакате обаждане от полицията, но за мен най-добрия вариант е детето да смени обстановката за няколко дни.
Никакви врачки, баячки, знахари, екстрасенси и хомеопати.
Детето в този момент не иска да му се напомня какво е било.
Просто да вземе някакви положителни емоции, които да го откъснат от тези събития.
Известно време на море, планина, спокойни игри с други деца, далеч от родния дом.
Лунапарк, аквапарк, някакво ново преживяване.
Това е моето мнение.

Споделям напълно мнението ти.  Peace
Днес го водихме в едно детско парти клубче и детето беше много доволно.
Наистина в момента ни е невъзможно да го заведем, защото ако стане така, че полицаите да се обадят, само ще направим по- лошо, ако му прекъснем почивката.
По- добре да изчакаме поне и тази седмица, и ако няма нищо може да отидем някъде.

Иначе, за врачките и другите неща и аз мисля като теб.

# 583
Джуличка,много съжалявам за това,което е сполетяло вашето семейство.Дано малкия юнак успее да се възстанови.Чувала съм че домашните любимци като котенце или кученце вършели чудеса-успявали да помогнат на децата преживели някакъв стрес.Защо не обмислите този вариант.А за момента  дори и да не можете да отидете на почивка някъде опитвай се да разнообразяваш ежедневието му като му измисляш нови места,които да посетите и да правите неща,които да го разсейват...Не знам дали ще помогна с тези съвети...но все пак

Знам,че малко закъснях с пожеланията за този празник,но нека Богородичка го закриля и пази,и нека му помогне час по-скоро да превъзмогне случилото се.Нека расте щастливо и усмихнато дете

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 00:46 от rosita13

# 584
....Чувала съм че домашните любимци като котенце или кученце вършели чудеса-успявали да помогнат на децата преживели някакъв стрес.Защо не обмислите този вариант....

Ооооооо, мила, ние не можем да се разминем вече вкъщи от любимци.
Имаме си доста, и са му първи приятели.
Особено котката - него най- много го обича.
Ако го види полегнал някъде, веднага отива и се сгушва до него.
Голяма са партия.

Общи условия

Активация на акаунт