ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 591
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 585
Джуличка, съвясем ли няма вариант някъде да мръднете, поне за ден-два.
Не може да сте вързани сега само у дома ...
Те и на мобилния ще те намерят, ако им трябваш спешно.
Как е юначето?

# 586
Ето на! Когато човек говори за ужасни работи се намира някой да ги изтрие. То е същото като да си заровиш главата в пясъка!  Shocked  Все пак ако бях на мястото на Джуличка бих желал да ме подготвят постепенно, а не внезапно. Бих желал да разбера всяка една подробност в най-лошият случай! Нямаше да си намеря място и щях да питам наляво надясно!Сега, напълно подкрепям мнението на infinity!  Thinking Но ми се виждаше абсурд някой да тръгне с игличките да плаши хората. То това си е повече от КУ-КУ! Хипотезата на infinity е напълно възможна! БРАВО!  Wink
С мъжа ми снощи обсъждахме евентуалните мотиви на чичо спринцовчо.
И двамата стигнахме по логически път до извода, че най-вероятно изродът е имал страх и кошмарни преживявания в детството си със спринцовки(а може  би просто фобия) и затова сега по някакъв начн иска да причини болка на други малки деца, да усети страха им.
Ако това е така, то е напълно изключено да им инжектира някакви гадости. Може би просто физиологичен разтвор и нищо повече.
Ако искаше да инжектира наистина нещо определено, нямаше да ги хапе, да ги навежда, да ги кара да не гледат и т.н. и щеше поне да си сложи маска на лицето, за да не го разпознаят.
Мисля, че тоя е пълно куку и надявам се да си го приберат в нужната за целта институция и да не го пускат оттам повече.

Радвам се, че още някой споделя тази идея!  Simple Smile
Дано е така наистина!

# 587
Вчера в някакъв вестник прочетох, че били задържани петима, които отговаряли на описанието, като децата били посочили двама от тях като най-вероятни  Thinking Пък Джуличка казва, че още не са ходили в полицията, явно пресата малко си измисля.
Много се надявам този изрод наистина да е сред заподозрените и да не го оправдаят като невменяем, а да носи отговорност за злодеянията си. И да има ефективна присъда, искам да е в затвора наистина, а не условно.

# 588
Започвам да се ядосвам малко...
Мина вече толкова време - само до заподозряни стигнаха от полицията и проверки на алиби...
За едно такова нещо действат толкова бавно (не казвам, че е маловажно, но има достатъчно пострадали вече...) , представям си, ако се случи нещо още по-извратено...
Ще има да се точи с години наред...
Дано по-скоро го хванат...

# 589
Боже, какви са тези неща, които се случват. Ужас. Дано да го хванат по - бързо тоя изрод  Shocked

# 590
Вчера в някакъв вестник прочетох, че били задържани петима, които отговаряли на описанието, като децата били посочили двама от тях като най-вероятни  Thinking

Да не е пишело заподозряни?  Thinking
Защото има разлика между задържани и заподозряни.

# 591
Задържани за разпознаване, после може би са ги пуснали. Пишеше, че децата са ги гледали през стъкло и са посочили двама. Оставало децата да разговарят с психолози, за да се разбере дали преценката им е правилна. Ох, не помня кой вестник беше, май Стандарт, не съм сигурна.

# 592
Ами, то в доста медии, доста глупости видяхме, така че не се учудвай толкова много.
Чудят се какво да пишат, за да си запълнят страниците, без значение дали написаното е вярно.

# 593
В съботния в-к 24 часа има статия. Пише, че "още 5-ма столичани са отведени за разпознаване".

# 594
В съботния в-к 24 часа има статия. Пише, че "още 5-ма столичани са отведени за разпознаване".

Не знам кой ще ги разпознава тези "столичани" в събота.
Лично аз не вярвам, че в събота или неделя някой ще ни се обади, ама пък знам ли.
  Thinking

# 595
  • Ботевград
Джуличка, в полицията има дежурни по 24 часа, независимо дали е неделя, особено при такава операция.
Дано са хванали тази мижитурка  Hug и да са го задържали, а за разпознаване може и утре да се обадят, дано  Praynig

# 596
Джуличка, в полицията има дежурни по 24 часа, независимо дали е неделя, особено при такава операция.
....
Няма такова нещо.
Събота и неделя никой не си мърда пръста за нищо.
Заподозрените могат да останат там 72 часа,
без да има раздвижване по делото.
....събота и неделя са почивни дни...също,
като в болниците- само спешни случаи се поемат Tired

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 12:17 от Руска

# 597
  • София
Като работила в преса, слагам под съмнение доста от написаното в пресата.
Ако има задържани за разпознаване, трябва полицията да се обади на потърпевшите, за да разпознаят обвиняемите.

Джули, като се уталожат нещата ще пием кафе по комшийски Simple Smile

# 598
Ако има задържани за разпознаване, трябва полицията да се обади на потърпевшите, за да разпознаят обвиняемите.

Джули, като се уталожат нещата ще пием кафе по комшийски Simple Smile

Да, точно така мисля и аз.

За кафето - винаги готова.
  Wink

# 599
  • Ботевград
....
Няма такова нещо.
Събота и неделя никой не си мърда пръста за нищо.
....събота и неделя са почивни дни...също,
като в болниците- само спешни случаи се поемат Tired

Напротив, има.
Мъжът ми е полицай, събота и неделя не са почивни дни, има дежурни, а и има състав на повикване. Когато стане нещо и му се обадят, отива и работи.

Когато има операция целият състав е мобилизиран!
Дано да са го хванали  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт