ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 524
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
И аз мисля, че тази работа вече твърде много се протака - не знам колко старания полагат, за да хванат този боклук, той отдавна вече трябваше да е зад решетките.
Но мисля, че за това имат вина не само полицията, но и цялото общество. Изобщо не ми се вярва някой да не го е видял или поне заподозрял по някакъв начин, но българинът си разсъждава: "Нали не е на моята глава и в моята къща - не чух, не видях, не знам!" и малодушно и страхливо се затваря в кутийката си. Доказват го многото случаи, когато свидетели се правят, че нищо не са видели. По същия начин както когато видиш пострадал човек и не му се притечеш на помощ.
Джуличка, стискам палци по-бързо да се възстановите от преживяното и да има възмездие!

# 736
Не мисля, че е удачно да се подигравате с това.  Confused
Извинявай, мила, но "съчетанието стар партиен член на 50 години" е оксиморон и не дава никаква по- добра насока за откриването на престъпника  Rolling Eyes Иначе наистина би могъл да е съвсем невзрачен човек ,за който не подозират, че е такъв, но не обезателно да е комунист... Макар че лично аз по описанията, които изчетох изключвам да е толкова скромен и невзрачен за по- наблюдателните.

# 737
Все ми е тая дали е комунист, дали е СС-овец или какъвто и да било.
Падне ли ми в ръчичките, ще четете за това по вестниците!

# 738
А с това напълно съм съгласна!

# 739
  • София
Абе, още ли не е хванат този изверг?!? Нали, му направиха профил... тц, тц, тц. И как, така ги пускат #Cussing out, ааа!
(извинявайте, но не съм чела цялата тема)

# 740
  • Costa Rica
Абе, още ли не е хванат този изверг?!? Нали, му направиха профил... тц, тц, тц. И как, така ги пускат #Cussing out, ааа!
Добре де, и да го хванат - к'во толкоз. Да не мислите, че ще го приберат на топло доживот? Много ми е интересно по кой текст ще го съдят. Опит за блудство? Най-много да го потупат по рамото с пожелание другият път да не е само опит... Такива са ни законите.
Баси държавата...

# 741
За съжаление Делфина май е права  Confused Сега се молим да го хванат, но като се сетя какви изроди са пускали след 24ч в ареста...тва нашето на нищо не прилича  #Cussing out

# 742
Добре де, и да го хванат - к'во толкоз. Да не мислите, че ще го приберат на топло доживот? Много ми е интересно по кой текст ще го съдят. Опит за блудство? Най-много да го потупат по рамото с пожелание другият път да не е само опит... Такива са ни законите.
Баси държавата...

Не мисля, че подобни думи помагат на Джуличка в момента.

# 743
  • Costa Rica
Много ясно че не помагат!
Единственият начин наистина да помогнем е да се вдигне такъв шум, че законотворците най-после да си свършат работата.

# 744
Джули, съжалявам за случилото се. Майка от Обеля съм. Поради това те моля да дадеш по конкретно описание на тази гад .

Може и да няма никаква връзка със случая, но преди няколко дни на входа на Северния парк бях свидетел на следната случка около 20.00-20.30 ч. вечерта: Мъж на около 50 години с риза и дънки, добре облечен, леко подпийнал  /олюляваше се леко/ говореше с три хлапета - двете по малки 5-6 годишни и едното е към 12 /това дванадесет годишното го познавам по физиономия, защото за мен е безпризорно, искало ми е цигара/. Случката става на 10 метра пред входа на кабинката на Егида. Нещо ненормално ми се видя в ситуацията и се заслушах в разговорите между мъжа и момчетата - той им обясняваше как не му ставало и незнаел причината за това. Отминавайки ги, погледнах мъжа - освен възрастта, лекото бирено коремче и горе-долу описанието по телосложение, ама хич не приличаше на фоторобота /лицето не беше така пълно, носът не беше толкова сплескан, плешивостта беше около слепоочията, а не по челото, прошарена коса/. За миг си помислих да звънна на 112 , но след това пък прецених, че полицаите ще ме помислят за луда...
Та за това те моля за някакво по-конкретно описание, пък ще си отварям очите.   

# 745
  • София
Сторм, Джули не може да ти даде описание. Фотороботите са правени най-вероятно по описание на деца. В конкретният случай Джули не е виждала нападателя.
Аз съм от Надежда. И в нашият парк (т.нар. кучешки парк, в Триъгълника) има подобен олюляващ се екземпляр. Но забелязвам засилено полицейско присъствие, т.е. патрулка.

# 746
дано го открият по-скоро

# 747
Сторм, Джули не може да ти даде описание. Фотороботите са правени най-вероятно по описание на деца. В конкретният случай Джули не е виждала нападателя.

Да, AnMary, напълно си права.  Peace

# 748
Аз съм от Надежда. И в нашият парк (т.нар. кучешки парк, в Триъгълника) има подобен олюляващ се екземпляр. Но забелязвам засилено полицейско присъствие, т.е. патрулка.

АнМари, благодаря ти за този пост.
Аз също в този парк разхождам детето си, досега не ми е правило впечатление, а и да си призная, не съм се заглеждала.
Вече ще бъда нащрек.

# 749
Господ да пази децата ни!
Не ги оставяйте сами и без надзор!!!

Общи условия

Активация на акаунт