ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 461
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 975
  • област Софийска
Що за държава сме и на мен не ми е никак ясно?! Колко време този изверг трябва да напада деца, докато тъпата ни полиция го хване най-после? Думи не намирам...

# 976
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=413962
Добре де, пак ли е нападнал да му се невиди  #Cussing out #2gunfire Няма ли да го хванат най-накрая. Ще ми се да му ....  #2gunfire
Коментарът че е мед лице е  #2gunfire и тази която отказва да съдейства  #2gunfire

# 977
  • Варна
Е, как така имат регистрационния номер на колата, пък нищо не са открили?! newsm78 ooooh! #Cussing out

# 978
  • София
http://dnes.dir.bg/2009/10/12/news5208021.html

"Откриха маниака със спринцовката, нападал деца".

# 979
Не знам, аз лично не го разбирам като "откриха го", а по- скоро като "търсят го", ама 'айде. Crossing Arms

# 980
Е добре де, уж го открили, но още не бил задържан, имало първо заподозрян, ама го били пуснали, че нямали доказателства. Сега пък всеки момент щял да бъде задържан... Хубава работа, ама българска.

# 981
  • София
Е добре де, уж го открили, но още не бил задържан, имало първо заподозрян, ама го били пуснали, че нямали доказателства. Сега пък всеки момент щял да бъде задържан... Хубава работа, ама българска.

Май има нужда да внеса малко разяснения по материала, макар че смятам, че се разбира много добре за какво става дума.

Откриване и задържане са две различни неща. Открит е човек, чиято самоличност досега не е била известна. Предстои задържането му.

Втората част е припомняне, че ВЕЧЕ имаше един задържан - от полицията не казват дали този с мерцедеса е всъщност първият задържан, който е бил пуснат поради липса на доказателства. Ако става въпрос за един и същ човек - вече няма да го пуснат, защото детето от Ведраре е достатъчно голямо, за да свидетелства - щом е запомнило и номерът на колата.

# 982
Втората част е припомняне, че ВЕЧЕ имаше един задържан - от полицията не казват дали този с мерцедеса е всъщност първият задържан, който е бил пуснат поради липса на доказателства. Ако става въпрос за един и същ човек - вече няма да го пуснат, защото детето от Ведраре е достатъчно голямо, за да свидетелства - щом е запомнило и номерът на колата.

Нана, мила, не се връзвай на всичко, което говорят.
Аз лично по- скоро им се ядосвам, от колкото да им вярвам вече.

За тоя задържан само те си знаят, явно, а що се отнася до това, че детето е видяло нещо и го е посочило..... ами, нека просто кажем, че не може да се разчита на това (според тях).
  Close

# 983
Ок, дано наистина го хванат в такъв случай, ще чакаме развръзката, пък тогава (при свършен факт) ще си взема думите назад  Wink. Не ме съдете, че нямам вяра в полицията и системата изобщо, стане ли дума за дребните проблеми на обикновените хора. Не е от хубаво.

# 984
  • София

Нана, мила, не се връзвай на всичко, което говорят.
Аз лично по- скоро им се ядосвам, от колкото да им вярвам вече.

За тоя задържан само те си знаят, явно, а що се отнася до това, че детето е видяло нещо и го е посочило..... ами, нека просто кажем, че не може да се разчита на това (според тях).
  Close

Джулс, тук не става въпрос да се връзвам. Връзване няма - има информация нова - пуска се. Оттук нататък интерпретации не е моя работа да правя. Когато излезе още нещо ново - пак ще се пусне и така докато стане ясно какво се случва.

# 985
Джулс, тук не става въпрос да се връзвам. Връзване няма - има информация нова - пуска се. Оттук нататък интерпретации не е моя работа да правя. Когато излезе още нещо ново - пак ще се пусне и така докато стане ясно какво се случва.

Абе, знам я тая "информация".....
Точно това исках да кажа - те и преди, пак по тяхна "информация" уж имаха задържан, ама....
Имаха ли задържан?
Ти видя ли го?
Някой друг видя ли го?
Щото аз не съм.
И другите потърпевши не са.
Е, какъв задържан е имало тогава?!
Че пък и доказателства нямало.
 Crossing Arms

# 986
  • София

Абе, знам я тая "информация".....
Точно това исках да кажа - те и преди, пак по тяхна "информация" уж имаха задържан, ама....
Имаха ли задържан?
Ти видя ли го?
Някой друг видя ли го?
Щото аз не съм.
И другите потърпевши не са.
Е, какъв задържан е имало тогава?!
Че пък и доказателства нямало.
 Crossing Arms

Разбирам защо се ядосваш, но в ситуацията нито ти, нито аз, нито който и да било може да направи повече от това... Hug

# 987
Разбирам защо се ядосваш, но в ситуацията нито ти, нито аз, нито който и да било може да направи повече от това... Hug

Могат те, могат, ама....  Confused

Hug

# 988
А аз не разбирам каква е тая Държава и това Правосъдие, които немогат да гарантират сигурност и дискретност на свидетелите! Много съм възмутена, за пореден път!

# 989
  • София
Е, вече е факт арестът. Задържали са го.

В 15 часа ще има официална пресконференция в СДВР начело с главния секретар Калин Георгиев.

Общи условия

Активация на акаунт