ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 440
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 1 005
Изрод.Искам да ми го дадат на мене Close

# 1 006
Аз току що чух по новините,че били хванали изрода със спринцовката.Новините ще ги дават довечера,така че ще гледам със сигурност. Peace

# 1 007
  • Sofia
Джуличка какво ще каже? Обадили ли са им се от полицията? Същият ли е?

# 1 008
  • София
Инжектирал е децата с вода, като естествено целта му не е била да ги нарани...
е каква му е била целта, правел го е с "добри" намерения?? Rolling Eyes нана, коментара ми е не към теб а към написаното, та това неговата интепретация ли е или е казано от служител на мвр? не че има значение, просто формулировката че не е било с цел нараняване ми е малко странна на фона на ефекта върху децата и родителите от неговите действия.
ще гледам и аз новините довечера, дано кажат нещо повече....

# 1 009
  • София
Инжектирал е децата с вода, като естествено целта му не е била да ги нарани...
е каква му е била целта, правел го е с "добри" намерения?? Rolling Eyes
ще гледам и аз новините довечера, дано кажат нещо повече....

http://dnes.dir.bg/2009/10/13/news5216344.html

Eто цялата информация.

Относно целта - мъжът е педофил, целта не е да наранява, а да задоволи нагон.

# 1 010
Ох дано го осъдят и приберат за дълго на топло /въпреки че ми се иска да го обесят за т***те на първото дърво #2gunfire/

Вчера бях втресена, че са осъдили австралиец-педофил гаврил се с 3 българчета само на 4,5г затвор /това от наш съд!!!/; същевременно 53годишен изнасил бременна в третия месец жена-осъден на 10г затвор.

Не че едното е по-маловажно от другото, но в единия случай се касае за 3 деца с кой знае колко разбита от това психика и въпросната гадина минава само с 4,5г. затвор!!! Вместо съда да отсъди минимум по толкова за всяко едно от тези деца #2gunfire

# 1 011
Дано не се спре само със залавянето му, а да има ефективна присъда. А дали няма последователи? Нямаше ли и случай в Пловдив? newsm78Защото се споменава само София и Карлово.

# 1 012
  • София
Дано не се спре само със залавянето му, а да има ефективна присъда. А дали няма последователи? Нямаше ли и случай в Пловдив? newsm78Защото се споменава само София и Карлово.

Защото това са случаите, за които има доказателства, че е въпросният мъж.

# 1 013
Ох, има Господ!
Дано има и възмездие!
Джуличка, поеми свободно въздух, мила  Hug

# 1 014
Момичета, сега се прибираме и нямам време да пиша, но ще ви напиша само едно, което ще ви е достатъчно:

ХВАНАХА ГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Благодаря от цялото си сърце на всички вас, които се молихте с мен!  Hug
Прегръщам ви всички!
 Hug Hug Hug

# 1 015
  • ул. "Мечтание"
Страхотна новина!  Crazy Party

# 1 016
Да бе, голям успех. От 2000 година го ловят. Бивш военен, работил в болница, в Егида.
18 известни случая, а колко неизвестни.

# 1 017
  • София
Джулс, междудругото викаха ли детето за разпознаване?

# 1 018
Джуличка, радвам се, че този кошмар приключи най- накрая за вас и за останалите семейства!  Hug

# 1 019
Радвам се. Най-накрая.

Общи условия

Активация на акаунт