ВНИМАНИЕ!!! ПАЗЕТЕ СИ ДЕЦАТА!!!

• 66 440
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Живял е в Овча купел. Някой видя ли му гадната мутра?

Живял е в Обеля.

http://dnes.dir.bg/2009/10/14/news5219290.html

# 1 051
Живял е в Овча купел. Някой видя ли му гадната мутра?

Живял е в Обеля.

http://dnes.dir.bg/2009/10/14/news5219290.html

Естествено, че в Обеля ще живее.
Къде другаде?!
Че и преди 2 дни си е пазарувал в магазина, отстрани на блока.
Баси нещастния карък съм аз!
  Crossing Arms

# 1 052
  • Ловеч
Че и преди 2 дни си е пазарувал в магазина, отстрани на блока.
Баси нещастния карък съм аз! [/b]  Crossing Arms

Добре са го пипнали, защо да си карък - да те съдят после като за човек ли? Съжалявам, че ще го напиша, но е само за да се подготвите психически за предстоящото. Дано попаднете на читави следователи и прокурор, момченцето ти ще трябва да дава показания пред психолог, после в съда пак ще му се наложи да се изправи пред този изрод. Колкото кураж имам ви го прехвърлям, за да се справите с това изпитание. Дано попадне в затвора - след престоя си няма и да си помисли да погледне дете, камо ли да се доближи до него. Вярвам, че този изверг ще си получи заслуженото -  Hug ви силно. 

# 1 053

Добре са го пипнали, защо да си карък - да те съдят после като за човек ли? Съжалявам, че ще го напиша, но е само за да се подготвите психически за предстоящото. Дано попаднете на читави следователи и прокурор, момченцето ти ще трябва да дава показания пред психолог, после в съда пак ще му се наложи да се изправи пред този изрод. Колкото кураж имам ви го прехвърлям, за да се справите с това изпитание. Дано попадне в затвора - след престоя си няма и да си помисли да погледне дете, камо ли да се доближи до него. Вярвам, че този изверг ще си получи заслуженото -  Hug ви силно. 

Благодаря ти за подкрепата, Айрис. Hug
Всичко гореизброено вече сме го свършили.
  Peace

# 1 054
Джули, а ти видя ли го?

# 1 055

Кога дали съм го видяла?  Rolling Eyes

# 1 056
  • Варна
Аз не разбрах инжектирал ли ги е с нещо или само ги е убождал?
Жалко,че нямаме закони. Tired

# 1 057
  • София

с вода и физиологичен р-р.

Радвам се, че го хванаха, дано и го осъдят.

# 1 058

с вода и физиологичен р-р.

Не, че те има от къде да знаят, ама това е друга тема.

# 1 059
  • София
е.... да ..... на вяра.... надявам се да не лъже....

# 1 060
  • Варна
Хм, като се замисли човек.... Дали е сменял спринцовката при всяко убождане? Ами можел е да пренесе някоя зараза, хепатит да речем...
Няма ли по-голяма присъда, заради това че освен ги е убол е застрашил здравето и живота им?

# 1 061
е.... да ..... на вяра.... надявам се да не лъже....

Да, надявам се.

# 1 062
  • София
не успях да хвана новините въпреки че имах желание, само откъс, но явно не са били много подробни и без друго так апоне разбирам от прочетеното тук.
джули, радвам се и аз за вас, а и за всички, че са го хванали. надявам се да няма повече никога възможност да причини на друго дете подобно нещо се се надявам да има справедливост и да го осъдят на колкото е възможно повече време далече от обществото.
а що се отнася до това, какво би му се случило там, в затвора, нека жъне това, което е сял... Rolling Eyes

# 1 063
дано го осъдят темерута!

# 1 064
гледахте ли новините? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт