докъде може да стигне ревнивата жена?

• 6 400
  • 42
  •   1
Отговори
# 15
пепи17, много ти пасна ролята на форумския шут. Забавляваш ме, чес'но  Laughing

# 16
Много са малко хората, които с ръка на сърцето могат да кажат, че не ревнуват.
За мен е еднакво необичайно да си болестно ревнив и да не изпитваш никаква ревност.
Аз ревнувам, но не задължително от жени и не без повод. Понякога ревнувам от работата, защото заради нея нямаме свободно време. Ревнувам от приятелите му, защото на тях споделя неща, които на мен може и да не каже (не го осъждам за това, просто ревнувам) и т.н.
Ревността, когато обичаш някого е неизменен спътник. Важното обаче е да намериш границата на нормалното и да не тормозиш партньора с това  Peace

# 17
пепи17, много ти пасна ролята на форумския шут. Забавляваш ме, чес'но  Laughing

разбирам те. но не очаквай повече. и не ми спами темата, ако обичаш  Naughty

# 18
Ami po vaprosa za revnosta edva li ima jena koqto pone edin pat w jiwota si da ne e revnuvala, no wsi`ko si ima granici az sam se sblaskvala i s revnivi maje  i te sa ne po malko mrasni w nomerata si . Li4ni men podobna wrazka me kara da se zadu6avam  osobeno kogato te revnuvat bez povod .Tova ozna4ava 4e niama6 doverie  v partniora si ,a vrazka bez doberie e obre4ena . Stop Na mene li4ni mi se slu4i za parvi pat predi dni a sam tozi 4ovek ot po4ti  9 godini. I ne be6e savsem bez pri4ina ,noza moe naj golqmo 6tastie se okaza nedorazumenie .Prosto pogoworihme spokoino bez obidi i vikove  i tova e .Osnovata na vsiaka vrazka e doverieto  Hug .
Kakto obi4am da kazvam ,,Gospod me dari s Angel na zemiata ''  i toj savsem ne e idealen  Naughty no i az ne sam taka 4e  Mr. Green kiss koi kakto si go napravi newsm53

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 12:55 от p5niki

# 19
Ами докъде... до убийство, кастрация, други телесни повреди, обезобразяване на конкуренцията... Мрънканията и скандалите са лека категория. Simple Smile

# 20
  • София
Много са малко хората, които с ръка на сърцето могат да кажат, че не ревнуват.
Е, всеки в някакъв момент е изпитвал неприятно чувство в някаква ситуация, но да не пускаш телевизора, че мъжа ти ще гледа жени по телевизията или в реклами, е вече болестно състояние.Да не даваш на мъжа ти да гледа настрани, като кара колата също.Виждала съм го.

# 21
А всъщност, какви са изразните средства на ревността?
Отде се почва, че да прерастне в нещо страшно, съсипващо, унизително!?

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 13:12 от luna

# 22
Ревността-казват,била болестно състояние.То и вечно надървен мъж,също е болестно състояние.Та,значи,жена,много близка до мен,16години ревнуваше мъжа си.В момента брака им се разпада,в следствие на нейна двегодишна извънбрачна връзка-на всяко действие-противодействие/неговите изневери никога не бяха доказани/

# 23
Ревността-казват,била болестно състояние.То и вечно надървен мъж,също е болестно състояние.Та,значи,жена,много близка до мен,16години ревнуваше мъжа си.В момента брака им се разпада,в следствие на нейна двегодишна извънбрачна връзка-на всяко действие-противодействие/неговите изневери никога не бяха доказани/

това са направо болни мозъци и наистина е жалко, че енергията, която влагат в това да припишат на половинката изневяра, могат да я впрегнат за по-хуманни цели, като например осветяване на софийските улици, или тутраканските, например. просто ако си поставят правилно приоритетите. а иначе какъв е резултатът - съсипан свой и евентуално на още двама души живот.

# 24
  • Варна
Може да стигне докъдето `и се даде възможност.
Кучето /кучката/ казват скачало според тоягата!?

# 25
Довсякъде може да стигне ревнивата жена... За мен лично апотеозът на ревността би бил да прекъсна връзката, когато вече напрежението от изпитваната ревност стане твърде голямо и съсипващо ме. Междинни фази са да се измъчвам и гърча вътрешно, да сънувам кошмари, да проучвам с позволени и непозволени методи дали ревността ми има основание. Но и ревността без особено основание си е истинска 100-процентова ревност, с всички негативи, които това носи.
Съгласна съм много с мнението, че ревността показва, че не вярваш достатъчно в себе си,  че не вярваш, "че заслужаваш". То това е най-лошото в ревността - че колкото повече ревнуваш, толкова повече се презираш и все по-недостоен се чувстваш... Запозната съм, общо взето, с увлеченията на любимия ми, когато не сме били заедно. Съвсем обективно, никоя не може да ми се хване дори на малкия пръст от гледна точка на външност, интелект, женски чар и т.н. (от излишна скромност тук нужда не виждам). И любимият ми го вижда и знае, и винаги е мислел така и той. Защо тогава ревнувам? Не знам. Само знам, че колкото повече ревнувам, толкова по-недостойна и "недостатъчно добра" се чувствам. Бих дала много, за да не ревнувам, дори от "основателната ревност" и подозрителност нямам никаква нужда и полза. Но влак спира ли се?

# 26
Имаше един лаф "който не обича - той не ревнува". Според мен има нещо вярно. Не може да виждаш,че някоя /понеже съм жена/ застрашава брака ти и да не изпиташ нищо. Ако не изпиташ нищо според мен - то с чувствата ти отдавна е свършено. Не приемам скандалите на обществени места на тема - ти сега защо я погледна тая... Това са детинщини. Но когато има нещо сериозно,което застрашава брака ми - ревнувам Peace, но скандали пак не вдигам. Важи принципът "око за око..."  Mr. Green Мъжо е умен и разбира от малко... Laughing

# 27
Аз съм ревнива но мъжът ми никога не ме е ревнувал      Rolling Eyes

# 28
  • София
Като казахме скандали на обществени места се сетих за "Хванати в изневяра", водещият е добър приятел на мъжа ми  Twisted Evil Затова си седя кротко  Whistling От ревност и желание да научиш истината можеш да стигнеш и до кабеларката, но няма лошо. Колкото по-далеч стигнеш, толкова повече сеир гледат другите.

# 29
Стига стига -до такива безумия стига ,че напълно подкрепям автора или авторката на темата -за мен все още е енигма. Та ,да си дойда на думата ползвани бикини под възглавницата....на 2-3 чаши нарочно оставено червило.....анонимни смс-и,следене....заплахи-дано се познаеш кучко , и те хване най-после срам ,за да се спреш най-накрая....

Общи условия

Активация на акаунт