докъде може да стигне ревнивата жена?

• 6 398
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
До лудницата най-вероятно  :

# 31
Като казахме скандали на обществени места се сетих за "Хванати в изневяра", водещият е добър приятел на мъжа ми  Twisted Evil Затова си седя кротко  Whistling От ревност и желание да научиш истината можеш да стигнеш и до кабеларката, но няма лошо. Колкото по-далеч стигнеш, толкова повече сеир гледат другите.

Това предаване е пълна пародия, от самолет личи, че случаите не са истински ...

# 32
Като казахме скандали на обществени места се сетих за "Хванати в изневяра", водещият е добър приятел на мъжа ми  Twisted Evil Затова си седя кротко  Whistling От ревност и желание да научиш истината можеш да стигнеш и до кабеларката, но няма лошо. Колкото по-далеч стигнеш, толкова повече сеир гледат другите.

Взе ми клавишите от ръцете Mr. Green

# 33
  • София

Взе ми клавишите от ръцете Mr. Green
Нищо не казвам  Whistling  Mr. Green
Говорех за случаите, по които не могат да се направят епизоди, защото половинката не е уличена в изневяра  Laughing Има адски мнителни хорица, които търсят услугите заради умопомрачителни "причини".  Joy

# 34
  • Linz
Не може да виждаш,че някоя /понеже съм жена/ застрашава брака ти и да не изпиташ нищо.
"Някоя" не може да застрашава брака ми, това може да го направи само мъжът ми. А щом е стигнал до там- значи съм се излъгала в него и не ме заслужава. Прав му път!...
Но при положение, че аз съм неговият избор, не бих се терзала с въпроси дали пък не иска да ме смени с друга.

# 35
Не може да виждаш,че някоя /понеже съм жена/ застрашава брака ти и да не изпиташ нищо.
"Някоя" не може да застрашава брака ми, това може да го направи само мъжът ми. А щом е стигнал до там- значи съм се излъгала в него и не ме заслужава. Прав му път!...
Но при положение, че аз съм неговият избор, не бих се терзала с въпроси дали пък не иска да ме смени с друга.
Абе жени разни... Може да имаш и най-добрия мъж,но ако някоя "фуста"  Mr. Green му се увърта непрекъснато - е те мъжете да не са от желязо. Laughing

# 36
  • Linz
Нали това казвам- фустата сама нищо не може да направи. Най-много да я "натаковат" за здраве.

# 37
пепи17, много ти пасна ролята на форумския шут. Забавляваш ме, чес'но  Laughing

разбирам те. но не очаквай повече. и не ми спами темата, ако обичаш  Naughty

Cry колко тъжну, харесвах пепи17 Cry

# 38
И аз съм ревнива. Мисля, че има ли силни чувства - има и ревност. но не ровя, не преследвам, не следя. Само вдигам скандали, ако моя се избъзика с някоя сервитьорка  Mr. Green

# 39
Ти пааа.  Mr. GreenМоя като бяхме още гаджета една сервитьорка го шляпна по гъза.  Mr. Green Той беше отишъл на бара да плати сметката , а аз кротко си чаках. Нещеш ли зад гърба му се приближава сервитьорката и пляс по д-то.  #2gunfire Е аз скандал не вдигнах, ама като го видях как й се нахили насреща си взех чантето и си тръгнах. Той после ме гони да обяснява , но аз бях потресена та се наложи повечко да се потруди ... Mr. Green

# 40
Много са малко хората, които с ръка на сърцето могат да кажат, че не ревнуват.
За мен е еднакво необичайно да си болестно ревнив и да не изпитваш никаква ревност.
Аз ревнувам, но не задължително от жени и не без повод. Понякога ревнувам от работата, защото заради нея нямаме свободно време. Ревнувам от приятелите му, защото на тях споделя неща, които на мен може и да не каже (не го осъждам за това, просто ревнувам) и т.н.
Ревността, когато обичаш някого е неизменен спътник. Важното обаче е да намериш границата на нормалното и да не тормозиш партньора с това  Peace

PeaceСъс всичко това съм съгласна!За себе си не знам обаче основателно ли е да ревнувам моя ,когато го виждам,че се притеснява в контакта с някоя /обикновено той се изчервява,препотява и т.н./-по тези признаци съдя,че има нещо...и тогава ставам лоша Twisted EvilАко обаче не видя такива признаци съм си спокойна... CrazyТова основателна ревност ли е,не знам

# 41
Може да стигне много под дъното! За съжаление!

# 42
Цитат
"Някоя" не може да застрашава брака ми, това може да го направи само мъжът ми.
Peace
Напълно подкрепям това твърдение, затова и не съм ревнива  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, което малко дразни възлюбения, защото го счита като един вид безразличие.
Считам, че ревността е болестно състояние и ревнивците изглупяват до неподозирана степен, ревността според мен е резултат от някакъв комплекс за малоценност ( ревнивците не се чувстват достатъчно красиви, секси, умни ако щете... и си въобразяват, че това го забелязва половинката и търси нейде си липсващата част от пъзела, склонни са да обвинят целия свят в заговор срещу тях  и се почват едни разследвания...)
В повечето случай ревнивите хора не подозират, че подлагат на психически тормоз обекта на своята ревност и не е изключено именно с действията си и със своята задушаваща мнителност и подозрения да тласнат заподозрения в търсене на отдушник точно там където така и така са го набедили.

Общи условия

Активация на акаунт