Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 443
  • 654
  •   1
Отговори
# 105
   Селма,аз продължавам да не я виждам снимката,нито от твоите постинги,нито от на диди,моля дай link към снимакта,а не я постраи тук като изображение,или я качи в някой друг сайт за качване на снимки.
    А за тази тема и аз си го мислех,но не посмях да питам.

# 106
Това със снимката на Селма е странно наистина !   Sunglasses В началото и аз не я виждах , но като натиснах да цитирам мнението й и после всичко си дойде на място.Така че пробвайте и по този начин. Иначе това е адресът на снимката - http://lh4.ggpht.com/_DlPKg-GiHJI/SoBAiD1DX2I/AAAAAAAAD0k/4vcGcb … -Vhg/DSC02224.JPG

# 107
Диди,така със адреса се виждат и са толкова вкусни(за мен без рибката),но огладнях от тях вече.

# 108
А аз и сега не ги виждам. Tired

# 109
  • София
Селма, много апетитни сандвичи. eat
MG18, много хубаво кремче.  Peace С диви ягодки е май, нали? Flutter

Днес за закуска приготвих палачинки с медец,

за обяд салатка,

и пиУенце със зеле на фурна.

# 110
  • В сърцето на живота!
А аз и сега не ги виждам. Tired
Да,и така не се вижда,изписва ми това: "Not Found
The requested URL /_DlPKg-GiHJI/SoBAiD1DX2I/AAAAAAAAD0k/4vcGcbA-Vhg/DSC02224.JPG was not found on this server."

# 111
  • Географският център на България-Габрово
Снимките на Селма за сандвичите все още не се виждат

# 112
  • Torino,IT
Никакви сандвичи не виждам, пробвах и от линка на Диди, но ми дава ерор..

PURE ELIXIR , панна коттата ми е от готовите кутии дето ги продават по щандовете със сладките, аз прибавих само мляко и сметана и варих крема, после охладих в хладилника.
Ако искаш рецепта за панна котта, мога да ти предложа една с кисело мляко, правила съм я, и става също много вкусно, после можеш да си я украсиш отгоре с някакво сладко или плодове
ето я  Peace
Панакота с кисело мляко / Panna Cotta allo Yogurt

Продукти за 4 порции:

200 мл прясно мялко
2 ванилии
3 с.л. захар
1 пакет желатин (10 грама е пакетчето-разтваря се в 4 супени лъжици студена вода)
150 мл кисело мляко
конфитюр от ягоди ( или малини, боровинки)

Приготвяне:

Загрейте млякото със захарта на котлона.
Добавете към него предварително разтворения желатин.
Киселото мляко (добре разбито, за да е гладко) сипете в дълбока купа и на тънка струйка добавяйте прясното мляко към киселото с постоянно бъркане.
Прецедете сместа през цедка да няма бучици, ако е необходимо. Сипете в 4 купички и оставете да стегне крема. Нужни са часове.
Изстудения крем обърнете върху чиния и полейте с леко затоплен конфитюр. Наръсете с пудра захар
и гарнирайте с пресни плодове, ако желаете

Гледам че и МG18 е правила панна котта, ще я питаме за рецепта Hug

# 113
Нордина отдавна вече мъфинките са архивирани Hug Heart Eyes
Гелева и аз си имам пиле със зеленце.
Пък снимките на Селма само ме раздразнихте Rolling Eyes, не виждам нищо.

# 114
Селма накрая ще ни покани на парти и ще ни черпи с ей тези сандвичи :  Mr. Green

# 115
  • Sofia
Много апетитни, наистина!!

Ама то и любопитството ми вече беше на изчерпване, както и да е - имало за какво да се почака.  bouquet

# 116
Лелеее, любимите ми шпротки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ , да не беше ги показвала, сега ще ви черпи Селма, ама без рибките, обрах ги до една.  Grinning

# 117
Гелева,благодаря ти ,от кулинар като теб за мен това си е голям комплимент.Ами мисля ,че е от диви ягодки това сладко ,но не знам със сигурност ,свекърва ми ми праща редовно това е последното останало  и аз понеже нямах никъкви други плодове пробвах с него да аранжирам десерта

# 118
  Диди, Hug  Hug  Hug !

# 119
  • В сърцето на живота!
Пържени филийки за обяд Grinning

По късно и винен кебап.

Общи условия

Активация на акаунт