Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 436
  • 654
  •   1
Отговори
# 135
Една манджа , но сготвена от дъщерята   Grinning

Пиле каша

# 136
  • Brussels
От мен тази вечер много вкусните Пълнени миди по варненски на Reta.

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 15:58 от nadeto_sp

# 137
enamorada, солетките са стархотни. Най- много се радвам, че детето ми ги харесва и изяде промишлени количества от тях, а той е леко злояд Hug
beniii, може ли рецептата за баницата Praynig

# 138
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨ , nadeto_sp - кра-со-та! Heart Eyes

# 139
Понеже знам, че Лабрекс се навърта тук, реших да я поздравя и благодаря за рецептата за сладкото от сини сливи с какао! Съжалявам, че нямам снимка, но вече го увих в едно руло с пудра захар Simple Smile

# 140
Понеже знам, че Лабрекс се навърта тук, реших да я поздравя и благодаря за рецептата за сладкото от сини сливи с какао! Съжалявам, че нямам снимка, но вече го увих в едно руло с пудра захар Simple Smile

Навъртам се, не, ами направо не ми се напуска, щото пак ще изчезвам за една седмица............xtna, дано ти е допаднало, малко необичайно е, но е вкусно. Но щом си го завила и в руло.... Heart EyesАз ще правя и тая година от него, вкъщи го харесваме.

# 141
  • Torino,IT
Пилешки крилца с ароматен ориз

# 142
  • София

Цитат на: Селма link=topic=419357.msg12139796#msg12139796 date=1250096
[color=teal
Селма[/color]

Рени55,много вкусни баницата и запеканката!Я кажи повече за запеканката! Wink Как я правиш? Rolling Eyes

[/quote]

Селма, аз му казвам на това запеканка, но май се казва кашкавалено суфле......

300-400г настърган кашкавал + 1ч.ч. пр.мляко + 4-5 яйца +  2-3 с.л. брашно + черен пипер + индийско орехче. Сега добавих и малко гъбки и определено много ми хареса така!

# 143
Най-сетне сколасах да пусна някоя снимка Grinning
Тривиални неща днес.....
Панирани чушки:

Бисквитена торта с карамелов пудинг:

# 144
Lindita ще ни кажеш ли какво слагаш в ароматния ориз?    Flutter

stemo как стават тия вкусни питки ?? моля разкрий тайната  Grinning

На Селма сандвичите - много се радвам че бяха повторени многократно на снимка  Laughing Голяма вкусотия изглеждат   bouquet

У нас пиле с картофи и моркови, и ягодки-малинки със сметана.

# 145
  • пак на Рив Гош
Дочаках си отпуската... най-сетне  Laughing
И минавам да ви нагледам преди да ви изоставя за десетина дни... пък и после по-лесно да немеря темата за доизчитане и допреглеждане на вкусотии...  Wink

Пепчо, радвам се, че филетата са ви харесали  Hug
Тодорката на Пепика е убиец, както и сандвичите на Селма, питките на Стемо, рататуя с градински зеленцуци на Цецето (като знам как е на вкус, преставям си колко е вкусен с домашни домати и тиквички) и панна-котата на Линдита (много я харесвам тази версия с киселото мляко Simple Smile).
Диди, Надето, както винаги разкош! И тортите на Милика и Краси... и една страхотна питка мернах... абе как успяхта за 2 дни 10 страници да наготвите?  Laughing

Аз показвам набързо две прости вечери.
Скумрия на фурна с картофена салата:

Телешки шницел с лингуини със сладък доматен сос и печена рикота (пастата е по рецепта на Джейми Оливър, този път изневерих на Гордън  Wink)

П.П. От толкова много мъфини напоследък в темата, прочетох салатата на Тари Тасартир на 3-та страница като "салата с овкусени мъфини" (вместо "овкусени маслини")  Laughing

# 146

Закуски сутрешни, следобедни,

тортичка със заквасена сметана.

# 147
  • София
Лабрекс, да ти кажа като бях на село, правих хачапурки /ама със всичкото му там - извара,кашкавал, топено сиреце и каквото се сетиш още сиреняво, и доволно намазани с краве масълце/ и занесох на една бременна булчица - комшийка. Леле, как му се усладиха на момичето, дадох й рецептата и всеки ден си ги прави Laughing

Та да знаеш, че едно добро дело сме свършили  Mr. Green

Сори за спама, ама не се сдържах да споделя  Peace

# 148
Лабрекс, да ти кажа като бях на село, правих хачапурки ............Та да знаеш, че едно добро дело сме свършили  Mr. Green

Цецето, удоволствие е да прочета това, което си написала, вярно добро дело си свършила, нека и е сладко на булчицата. Благодаря ти!  bouquet

# 149
enamorada, солетките са стархотни. Най- много се радвам, че детето ми ги харесва и изяде промишлени количества от тях, а той е леко злояд Hug
beniii, може ли рецептата за баницата Praynig
Заповядай рецептата за баницата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=287380.0

Общи условия

Активация на акаунт