Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 414
  • 654
  •   1
Отговори
# 240
  • Географският център на България-Габрово
Mari_eta Честит празник,желая ти от все сърце, цветя да кичат пътя ти, окъпана бъди от прегръдките на любовта и само светло бъдеще за твоята душа!

# 241
Честит имен ден на Мариета и всички именнички,да са здрави,румени,засмени... Heart Eyes

Краси.мира,може ли рецептата за солените мъфинки? Hug

Селма,рецептата ти за тръбичките е чудесна,  bouquet

-това от остатъка от корите.

# 242
http://honeyandmilk2.wordpress.com/2008/11/04/%D0%BC%D1%8A%D1%84 … 1%81%D0%BA%D0%B0/

PURE ELIXIR , основно използвах тази рецепта.Не сложих пармезан,орехи,за сметка на това увеличих брашното.Стават много мекички и пухкави.

# 243
Честит имен ден на ENAMORADA, МАРИЕТА и на всички именнички!!! Hug

# 244
Честит имен ден на празнуващите  bouquet
У нас за обед пълнени домашни чушки и домати и бисквитена торта с домашен крем.Приятна почивка на всички в това мързеливо време Wink 

# 245
  • In a surreal moment!
За мъжо - мекички

за мен...трички Simple Smile Няма справедливост..

миг незабравим как сваряваш спагетите в микровълновата?
Имам правоъгълна йена. Налях водичка в нея , сложих щипка сол , капка олио и я сгрях на пълна мощност за 1.30. Сложих спагетите , лекичко стърчаха, изчаках другия край на поомекне и ги понабутах. Включих пак на пълна мощност(1000вата)за 6мин. , понякое време отворих леко ги поразбутах с вилицата , продължих варенето , наложисе още малко да ги пусна , че ми се видяха твърдички и готово....за около 10мин. Но все ми се струва , че минутите на микровълновата не са точно астрономически 10....може и да не съм права.
Аз така варя и макарони. Въобще нямат нужда от много вода, както по стандартния начин. Леко се слепят , но като се разбъркат се оправят. Имай предвид , че съм варила наведнъж само 2 порции. Толкова ми побира най-голямата съдинка.
Дълго обяснение , но за нищо работа Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 14:14 от Миг незабравим

# 246
Честит имен ден на празнуващите

# 247
  • гр.Златица
 smile3525 Честит имен ден на всички именнички - да ви е живо и здраво името,да го носите с гордост и нека в дългия път напред късмета да ви следва!

Вместо цветя за Вашия празник :

Една феерия от красота!

# 248

Селма,рецептата ти за тръбичките е чудесна,  bouquet
   Мерси! Hug В твоето изпълнение изглеждат превъзходно! Heart Eyes

# 249
   Теди80,благодаря за "соленковата" рецепта! Grinning
   Карси.мира,сигурно свекървата ти е много щастлива,че има такава снаха! Grinning Тортата е фантастична! Flutter

# 250
  Медора,ти ли си авторката на тези красоти? #Crazy

# 251
Честит имен ден, Мариета   bouquet
Честит имен ден на всички именнички   bouquet
Честит празник на всички момичета, тъй като Дева Мария е покровителка на майчинството   bouquet /b]

Късен обяд - рециклиране на остатъци от хладилника  Laughing Laughing

# 252
  • гр.Златица
Селма,за съжаление - не! Тази красота си е на професонално ниво -аз съм далече,далече...но много ме блазни,признавам си ....
Но следобедната закуска на Никол :

- принцеса с кайма и кашкавал и малко украса,че иначе не иска да яде...

# 253
Момичета,да ви почерпя за празника ми,за съжаление с едната торта се провалих ,вчера опитах се да напарвя торта с желатин но не се получи ,и набързо спретнах едно торте за гостите довечара ,не е нещо кой знае какво ,но така се получава като се прави в последният момент

# 254
  • Universe
Понички, които се обръщат сами по рецептата на Лео

Бисквитите с боровинки и кокос по рецептата на Йоли

Специални поздрави към празнуващите и нека Пресветата Богородица пази всички жени !

Общи условия

Активация на акаунт