Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 524
  • 654
  •   1
Отговори
# 390
здравейте на всички  Hug аз все готвя,снимам,ама нямам време да кача снимките  hahaha ама и гледам много да не се навъртам в темата,че то тука направо не е за бременни бе,големи сте кулинарки  smile3501

по много неща  ми остават очите и гледам набързо-набързо да мина темата,колкото да имам идеи какво да готвя  Peace

за всички вас,които творите такива красоти  newsm51
айде да не е без нищо:
 бъркана пица http://nahodkata.snimka.bg/cooking/moiata-kuhnia.341865.14274227
 чушки с доматен сос http://nahodkata.snimka.bg/cooking/moiata-kuhnia.341865.14274149 http://nahodkata.snimka.bg/cooking/moiata-kuhnia.341865.14274192
домашни бонбони "рафаело" http://nahodkata.snimka.bg/cooking/moiata-kuhnia.341865.14274097

това е за сега от мен,ще гледам по-често да се включвам ,лека вечер на всички   Hug
Simple Smile

# 391
За закуска днес - бухти. Simple Smile

# 392
  • При елфите ...

mari_eta, може ли рецептата на тези вусотийки?   bouquet

Много е лесна, мисля че е на Сладка Хапка в Гответе с мен, ако бъркам, да ме поправи -

500 гр. брашно
500 мл вода
1 с.л. мед/захар/
щипка сол
1 пакетче суха мая

Аз месих и втасвах в машината за хляб - тестото е рядко, загребвах и пусках в мазнината с лъжица. В оригиналната рецепта се правят понички със специален шприц, но аз / засега Wink/ нямам такъв.

Много благодаря за рецептата! Приятна вечер!

# 393
В тези горещини въобще не ми се готви за това набързо едни панирани калмари ,млечно яйчен сос ,салатка от зеле и краставица .

# 394
   MG18,kak приготвяш млечно-яйчения сос ,би ли споделила? Simple Smile
   Находката,чудесна си!Рафаелките ми допаднаха най-много! Flutter

# 395
   При нас Питка със сирене.

И Сирники на Мама. Heart Eyes

# 396
   MG18,kak приготвяш млечно-яйчения сос ,би ли споделила? Simple Smile
   Находката,чудесна си!Рафаелките ми допаднаха най-много! Flutter
Селма това е една импровизация на момента -две сварени яйца нарязавам на ситно , добавям на око /зависи от количеството което искаш да приготвиш/ рикота или сирене каквото имам ,малко майонеза малко кисело мляко и 1 скилидка чесън.Всичко разбивам с пасатора става хомогенна смес и добавям най накрая една ситно нарязана маринована червена чушка /ако обичате люто може и малко лют червен пипер/ и копър или магданоз каквото предпочитате.Това е

# 397
Благодаря ви момичета  за  reveranceкомплиментите, карате ме да се чувствам на  smile3531седмото небе. пеп-чи   bouquet
Ето днешните ми предложения: БЕКОНОВИ СПИРАЛКИ

Сандвич лято с бекон

# 398
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
след кратко отсъствие се завърнах в кухнята  Mr. Green

започнах с бързо и леко ястие:
запърженотофу с гъби и зеленчуци и сметанов сос

по чиста случайност и леко разсейване яденето получи лек опушен вкус Crazy
получи се много вкусно, а и за ядене приготвено за 10 мин. - фаворит за повторно готвене  Flutter

# 399
  • Torino,IT
Леле, как ми се приядоха панирани калмари, а току що ставам от масата Rolling Eyes Мога и в най голямата жега да ги хапвам със студена бира, ох спирам Hug

# 400
  • София

Пепика, вчерашните погачи бяха фантастични, но днешното предложение ме впечатли много!
Може ли рецептата...., плийз !

# 401
   Благодаря ти,MG18 bouquet
   Пепика,отнво си навъртяла нещо интересно и сигурно много вкусно! Grinning

# 402
Хей че вкусно пак тука   bouquet аз продължавам с четенето Shocked
Нашата вечеря Яйчено руло с кайма и салатка от доматки /без снимка/

лека вечер!!!

# 403
Селма,мерси мила   bouquet ама само твоите тръбички с вишни ме мъчат  Crossing Arms,колко пъти ги правя,ама все не стават като на снимките ти,явно препичам много корите и стават по-твърди  newsm78

пепика,аз хубаво казах че не съм  за тая тема  Naughty ,ама пусто любопитство  Joy айде сега обяснявай как стават тея беконови спиралки,че като ги видях  #Crazy  Laughing

# 404
  • Bulgaria-Italia
Пепика ,тези спиралки на мен ми приличат на пръстчета на крачета . Страхотни са,на опашката съм за рецептата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт