Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 435
  • 654
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
 Tari Tasartir,обожавам такива ястия,като твоята гречка със зеленчуци!Вегетариански,леки,вкусни и добре изглеждащи.
  Какво ли се вижда зад чиниите с гречката?Гвиниот?Или така ми се струва? Thinking

Еййй, набито око! Гвиниоти са, да - вече няколко пъти правя по твоята рецепта, но само първия път качих снимки, оттогава са ми в любимите!

# 211
Да се запиша и аз с едни соленки

# 212
  Ох,Tari Tasartir ,снощи и аз ги правих тези Гвиниот,но съм на гости и чуждата фурна ми изигра лош номер.Гвиниотите ми  нямат нищо общо с меките ,вълшебни "възглавнички" на Мента и Асяйлен,с които обикновено възхищавам близките си. Confused
  Естествено  не ги и снимах......

След този провал нямаше как да не забележа твоите "сладури",Тари. Grinning Peace

# 213
  Теди80,соленките ти.....нямам думи! Crazy Супер са! Grinning

# 214
  Теди80,соленките ти.....нямам думи! Crazy Супер са! Grinning
благодаря ти скъпа. Не съм спряла да хапвам откакто ги изпекох Laughing Ако мъжо се забави още малко от работа няма да ги опита

# 215
Чудесвни предложения както винаги  smile3501 smile3501 smile3501

У дома .........
запечени тиквички с пиле

# 216
От мен Сладко от сини сливи, Салата от чери доматчета със сирене и чесън и една рецепта която имам отдавна и все не се престрашавах да направя, но се оказа божествена Wink - Пиле в кора от сол.

# 217
За закуска едно мързеливо хачапури на Лабрекс. Heart Eyes

Нордина тиквичките с пиле изглеждат много апетитно,може ли рецептата?

# 218
  • Brussels
Мен ме е хванал страшен мързел, затова вчера направих една тенджера сърмички, които ще ядем и днес.

# 219
  • София
Наде, много апетитни сърмички! Като изключим лютото чушле, изяждам ги веднага, само да ми паднат   Wink

zaika baika , за мен най-вкусното пиле е печеното върху/във  сол! Имам и аз подобна рецепта, но и със бира в допълнение   Wink Видях сега в блога ти, че си приготвяла тортата "Василия" и ми стана много драго, че ви е харесала  Hug

Както нямах форми за мъфини /умишлено не купувам, за да не се изкушавам често да правя и да си ги ЯМ скришом сама/, така вчера една приятелка дойде на гости и ми подари  Crazy Тъй че ще се включа и аз скоро в редиците на мъфинопроизводителите, та да видите тогава! Joy

Приятна вечер, момичета!

# 220
От мен - снощната вечеря. Голямо мерси   bouquet за идеята с яйце във филийка, много пъти съм я виждала тук, но не не знам на кого е изначално. Аз запържих филийките в чесново масло с мерудии и ефектът беше невероятен!

Може ли рецептата за това вълшебство  Praynig.

# 221
Теди-80, много апетитни соленки   bouquet

Снощи печена скумрия

тази вечер  похапнахме Доматена манджа  със сиренце

# 222
  • Universe
Оризови кюфтета

Торта "Мюсли с праскови и банан" на Сладка хапка

# 223
  • Sofia
Танцуваща,

Това всъщност са издълбани с чаша филийки, запържени в чесново масло с едно чукнато яйце в отвора - от двете страни. Кръгчето от хляба също го запържих и го ползвах като канапенце за лютеничка. Другото са кюфтенца и украси.
Радвам се, че ти е направило впечатление!

Зайке,

Добре, че ми напомни за сладкото от сини сливи - крайно време е да направя - само че аз по-мързеливичко го давам - пека го във фурната, като добавям и орехи.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 22:42 от Tari Tasartir

# 224
Патладжаненото ветрило на пеп-4о:

И поничките от Любими на Лео(най-сполучливите бухти които съм пържила до момента от типа пускане с лъжица):

Общи условия

Активация на акаунт