Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 518
  • 654
  •   1
Отговори
# 420
  • София-Младост
Най-накрая в къщи се завърнах,за гостите които си доведохме ето какво им направих набързо
И на мен ми се прииска у вас на гости за десерта...това чийзкейк ли е? Рецепта има ли си?  Sunglasses
А DessiJ искам да попитам как прави кашкавалените рулца.  Simple Smile
От мен сладкиш със сини сливи по рецепта на Селма...не търсете прилика, моите сливи са срамежливи  и потънаха на дъното... но аз сбърках при печенето май. Завих сладкиша с фолио, а май не трябва...

Последна редакция: чт, 20 авг 2009, 16:12 от Ала-Бала

# 421
  • София
И аз се нареждам на опашката за рецептата на enamorada. Търсих и в Любими за да не досаждам излишно, но не би Embarassed

# 422
  • Географският център на България-Габрово
enamorada и аз моля за рецептата на това къпиново изкушение

# 423
Мили момичета,благодаря ви за позитивните думи.Ето тук е темата за чииз тортата с мус от виолетки,тази чииз торта е на същия принцип,но вместо бонбонки виолетки сложих къпини,а в желето отгоре,сварих малини малко със захар и няколко супени лъжици вода и след това го прекарах през цедка това и добавих още вода и желатин и готово.Нищо работа,само се чака да се стегне.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420014.0

# 424
Тук е вкусно както винаги, затова няма много да се заглеждам. Мен тези дни ме домързява да готвя Embarassedи показвам само едни бързи и лесни домашни бонбони

# 425
  • София
DessiJ Може ли рецептата за сусамовите  бисквитки с шоколадл Благодаря предварително.

# 426
  • София
нещо и от мен за днес  - гюведжета и кокосови кексчета Laughing

# 427
оо много хубави домашни бонбони може ли рецептата

# 428
  • София
enamorada   bouquet

В къщи днес

и

# 429
Lina dm  радвам се,че се появи Hug   ,tedi80   страхотни бонбони,ще помоля за рецептата Praynig   ,Дудинка    искусително гювече Peace
У нас пълнени чушки и отново кекса на Жека на Labrex

# 430
може ли рецептата за шарлотата нордина  Hug

iguanka,заповядай рецептата  Hug

DessiJ, плънката е смес от извара,смлени орехи,маслини,счукан чесън.
Филетата се измиват и сцепват отстрани,пълни се с плънката и се "забожда" с клечка за зъби.
Подмазвам тавичката и нареждам филетата.Правя смес от една кафена чашка кисело мляко и една кафена чашка прясно.Слагам сол,чер пипер и две сушени лъжици мазнина.Заливам филетата и пека в сгорешена фурна.Накрая може да се настърже  кашкавал и да се поръси със сусам или ленено семе.

Още няколко предложения:

Мариновани пилешки руладини със сусам на фурна

Пилешки руладини със спанак

Пилешки руладини с тиквички

А какви вкусни неща видях само.....мъфини,бонбони,сладкиш,чийзкейк,вдни страхотни малки питки ..... newsm78...сигурно има и още,но как да запомни човек всичко Thinking
...охо и едни сладурски сандвичи се появиха докато пиша Simple Smile

# 431
  Ала-бала,май тези дни звездите не са наредени подходящо..... Laughing Laughing Laughing И аз провалих един изварен сладкиш със сливи. #Silly Как успях и аз нямам представа,при положение,че (извинявайте за  нескромност    Blush ) обикновено сладкишите ми се удават.
   За фолиото....не съм го ползвала за сладкиши....
   В интерес на истината,твоят сладкиш изглежда съвсем добре! Peace (Моят изобщо не става за снимка,защото прилича на парче жълта гума    Crazy  )

# 432
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
талапия  Crazy

в тази жега, нито ми се яде сладко, нито ми се приготвят сладкиши.
евала Sunglasses

# 433
  DessiJ,много хубави бисквитки с шоколад!Чудни!!! newsm10
  Енаморада,зарадва ми окото с твоята красотища! Hug
  Бений,кексът на Жека изглежда много пухкав!А чушките са супер апетитни! Heart Eyes
  Теди 80,как правиш бонбонките? Simple Smile

# 434
Момичета, бонбонките са измишльотина, но стават страшно вкусни
Натрошавате 1 пакет и половина чаени бисквити. Добавяте 1 разтопен шоколад + 20-30 гр. масло, 1 яйце, половин чаена чаша счукани орехи и малко ром.
Правят се топчета и се овалват в кокосови стърготини или шок. пръчици.
Оставят се да стегнат в хладилник!

Общи условия

Активация на акаунт