Момичета, благодаря за отговорите за кашата

Дени, между другото съдържанието в нета на пюретата не е 100% вярно понякога. Намерих някакво пюре на Хип, не поммня какво вече на което в нета пишеше че съдържа добавена сол, а на етикета не.
Иначе за заешките пюрета целината предполагам е пренебрежимо малко в цялото бурканче, а царевичната скорбяла сигурно ако е въведена царевицата би било ок.
ral4e:), браво за страхотните резултати на Йо
Усмихнато Сиси, пиши непременно утре след прегледа как е минало, че ви мисля много. Аз съм сигурна, че всичко ще е наред.

Катериче, Сами не само не казва още срички /изключвам разни случайни казвания на мама от преди два месеца/ ами и във физическото развитие ни няма – ни седи, ни става. Най-много да каже а-бу, което според мен спада към гукането, а не към сричките, но и това много рядко му се случва. Повече са айй-айй-айй-оуу-иияяя-брррпррр и когато е във върха на щастието пищене в някви невероятно високи тонове

Катериче, казваш, че за подготовката на глутена са ти препоръчали каша елда, а тя нали е безглутенова? Ужким и аз ще въвеждам елда преди глутена, ама ми стана любопитно в какво се изразява подготовката? Защото е по-трудно смилаема ли?

autumnsphere, стискам силно палци всичко с тази майчица да се развие по възможно най-добрия начин. Наистина форумът е голяма сила.
Хубава и безревлива нощ