Януарчетата в креватчетата се изправят и главички над решетката подават

• 12 557
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Боже, боже...аз се кахърях кой ще се престраши да пусне новата тема, че ме нямаше 2 дни, а вие още не сте я изписали...
И тъй, пак съм с 2 деца - извод - хубаво е да имаш деца, но да са си бебета. Пораснат ли е кошмар.
Другото което е - с нова прическа съм 4470 отрязах си бретона и си пооправих израсналите кичури. Снимка - друг път, че няма с какво. Бате и бебе са във вихъра си. Бебе долазва заднешком и му пипа играчките...бате играе с бебешките...Бях му сложила докато го няма батко му въртележката над леглото...Е, познайте над кое легло е сега ( бр...) Все още не е видял бънджито - в очакване на изцепка съм. Гледа, че малкия се друса, като го хванеш за ръце, съответно и бате иска да  го държа и той да скача в скута му...Сега ставам, че уж се приспиват двамата, ама им нямам много доверие.

# 286
Привет! Днес бяхме на ДК. Вече сме 9 300  и 70 см.
 Grinning
Смайлинг , и на нас ще ни правят проба за манту. ooooh!
lubito ,  вече да се оправяте, че много неприятно.
REpichka , добре дошла! И аз си мисля,че може да е временно свръхпристрастяването на Моника към кърмата. Успех!  Hug
Натали, добре си изглеждаш, стига си се притеснявала. И не си никакъв   261uu  Naughty
Чудни са дечицата ни.
Кокосче,   Grinning още колко неща има да изяде Вики. Гого като малък беше изгризал шпакловката на прозореца.

# 287
Ураааа, и аз сколасах да се докопам до компа.
Тия дни само ви чета, че нещо нямах време да пиша. Направихме си една инцидентна почивка от 5 дни на морето  hahaha.
Решихме да отидем да видим морето, както бяхме при баба ми в Трявна, че оттам е по-близо. Пък и да видим Прохода на републиката. Викам си - хайде за 1-2 нощувки ще отскочим с Никола, майка ми и баща ми с тяхната кола. Мъжо даже не знаеше  Rolling Eyes Резервирах си хотел в Равда. Много ни хареса - стаите с телевизор, хладилник, тераса, интернет, баня, чистичко и новичко всичко и то за 15 лв. на легло  Shocked.
Да, но тамън решихме да си ходим, натоварихме багажа, качихме се и.... хоп, колата не пали. Е, нема такъв цирк. Мъчихме се 1 час да я оправяме и накрая реших да се връщаме в хотела. Добре, че поне стаите ни бяха свободни още. Викахме пътна помощ, закарахме колата на сервиз и добре, че поне бързо ни я оправиха, че иначе още цяла седмица щяхме да откараме. Бензиновата помпа се била скапала.
На мен обаче ми хареса въпреки това. Никола също му беше кеф, хич не се е оплаквал. Последните 2 дни беше само на кърма, ама от глад не е умрял  hahaha. Ако ви кажа, че аз бях с две дрешки, Никола и той с толкоз, къпахме го под душа, изобщо... Целият ни багаж и на двамата беше общо 2 малки чанти, количката и столчето за кола. Ама нищо му няма на човека. Прахме си там, сушихме си, оправихме се. Майка ми и баща ми дори бански нямаха, та и в морето не можаха да се натопят.
Обиколихме и Несебър и Слънчев бряг докато все още имахме кола  Laughing. Абе, големи преживявания.

Кокосче, тоя Вики на направо е разбива. И Никола похапва дървото на кошарата, но понеже не може сам да се изправи, като го сложа седнал в кошарата веднага се набира и естествено първата работа е да изяде дървото.

Смайлинг Сиси, много се радвам, че Калата си е ОК. Аз бях убедена, че е така, ама друго си е да ти го каже доки. На нас пък такива подробности за главата и пр. изобщо никой не ни е гледал.  newsm78

Барборанче, много искам да се видим, но ние пък сме в Трявна до петък, така че другата седмица може да се разберем поне в Младост да се видим. Ако организирате и някоя друга срещичка непременно ще дойдем (ох, ако не ни мине котка път, де).

Репичка, не се притеснявай и ще имаш кърма. Явно като си се притеснила и тя ти намалява. Докато кърмиш често няма да спре току така. А не мисля, че има нещо лошо в това да сте на кърма по-дълго време. Моя Никола също отказва понякога пюрето, когато е решил, че иска да суче ама хич не му се притеснявам. Пък и според мен не сте с много ниско тегло.

Любито, дано да се оправите по-бързо.

Натали, аз не виждам да си много по-разична.

На всички много приятно изкарване на морето.

Много е хубава инициативата преди и сега. При нас е мнооого фрапантна разликата като се има предвид, че е качил 9 кила оттогава.  #Crazy
Ето го на 3 дни

и отпреди 2 седмици

# 288
Ей, Сладурчеста, тъкмо се зачудих накъде сте.. Хубава почивка сте си изкарали, колата е помогнала Wink  Hug. А пък как ти завиждам, че имаш баба в Трявна...  Whistling Така да ми харесва там...

Пепи, ми щом трябва - ще ви правят. На Кало днес му биха ваксината, щото мантуто никаква реакция не даде, ама ни-що, даже и не се виждаше къде е убождането  Crazy. Пак плака. Ама кво да се прави. И сега дори пак да няма топче се прави поворно манту и ваксина чак на 6-7 годинки Simple Smile Поне скоро с това няма да го тормозим..

Натали, мацка, мен в теб ми беше надеждата, че не съм сама в слонясването.. Спомням си, че и ти се оплакваше, че не отслабваш, и че си слонче... Ама като те видях на снимката надежди всякакви умряха в мен.. Много добре си изглеждаш!  Hug Верно, че преди си била по-слабичка, но аз очаквах сланинка да видя сега, пък то...  Crossing Arms  ми не съм доволна  Naughty  Mr. Green Hug

# 289
ехоооо, здравейте, забравихте ли ни? ние сме в Русе и гледам да наваксвам със съня, че заради зъбките малката имаше един момент когато се будеше нощем на 20мин - и това беше почти седмица - сега съм  със супер форма, хахаха, отслабнах от неспане.

та, най накрая и ние имаме зъбче - от вчера се и вижда - я кажете, ние ли сме с най - късните зъби?

Елена - във Варна ли си вече?

Чудесна идея за преди и сега, но ще кача и аз като се прибера във Варна и вържа топ-чето в мрежата.

Репичке- хванах се да пиша заради тебе - моята кукла поседния месец е отслабнала със 100грама, но педи каза че е о0к - все пак е лято, захранвам. Мини беше разправяла преди, че Стефания когато е захранвала качила най-малко за месец - та затова съм спокойна. Не се тревожи, доколкото разбирам има зьаместваща педи - значи тя нито ви познава, нито нищо... грубо е да се каже, но е лесно да стреснеш хора, които няма да видиш повече. децата не растат по кантари и мерки дадени от някого - те са индивидуални и не би трябвало да ги приравняваме. споко - кърми си бебата по нма често, пий лактогонни чайове и дай малко почивка - на мен как ми се иска Дивна да не проявява такъв ОГРОООмен интерес към храната - нали искам педагогически да я храня, но не би, иска си човечето. Ако ще те успокои, влез в темета на педагогическото захранване да видиш как бебета на по година на ядат повече от няколко лъжици храна на ден, останалото е майчино мляко.

лека вечер

# 290
та, най накрая и ние имаме зъбче - от вчера се и вижда - я кажете, ние ли сме с най - късните зъби?

тц  Naughty Кало няма, а и според педи няма и да има скоро  Whistling
Ха честито ви на вас  Mr. Green

# 291
мериголд  честито ви първо зъбче
и ние още нямаме зъбки

# 292
Да ви се похваля,в четвъртък през нощта тръгваме за БГ-то,много съм щастлива,след хиляди проблеми с документи и какви ли не глупости наи-накрая си купихме билет за ферибота и в събота наи-късно сме там Laughingот
Ще е голяма еуфория ,защото почти  никои от роднините не е виждал Габи още.
Имам си и мойте притеснения,тя как ще понесе цялата тази промяна на климат и толкова хора на главата и ,но се надявам всичко да е наред.
Плевенчанки ако искате дайте да си спретнем една срещичка, ако има и Силистренки по това време в Силистра ,може и с вас да се видим.Много ще ми е приятно Hug Hug
Сега се почва голямото оправяне на багажи ooooh!

# 293
Ха, Добър вечер!
Дони, честита прическа! Ама хайде дай снимки, де!
Мериголд, а на вас честито зъбче!
Наталито, и мен много ме е срам, че ще ме видят познатите такава дебела. Аз съм +10кг. От вчера правя коремни преси с надеждата шкембето малко да се прибере.
Били, разбирам как се чувстваш,хем се радваш че се прибираш, хем ти е притеснено, как ще се справите с бебка.
И ние решихме да скочим до БГ, да извадим паспорт на малката и да си свършим някоя и друга работа, така че  Peace
Ние ще тръгваме на 14.09. Призовам пловдивските мами да организират една срещичка, към която да се присъединим с Анджито.

# 294
  • Варна

И ние нямаме още зъбки:)

# 295
  • Ловеч
Добро утро! Да сложа кафето и нещо за хапване ,че тези снаги искат поддържане Laughing

# 296
Аз пък незнам дали е за хвалене ама съм -5 кг.Толкова не съм била от преди 5 години Shocked
Вчера ме видя една позната и вика малее ти си се стопила.
А си ям редовно по 3 пъти на ден даже,гледам да се храня здравословно,незнам дали и моито е нормално.
Аз понеже още не съм се оциклила и вчера вече от притеснение взех че си направих един тест да видя да не сме свършили някоя глуспост с мъжа, оф и слава богу не сме Crazy
Наи-накрая и аз отивам днес при колегите фризьори да ме спретнат малко за Бг Party

# 297
Невена, още съм при майка ми. Тази седмица се прибираме, че таткото издивя без нас.
Марти пък никак не ще домашни пюрета  Crossing Arms. Хайде до скоро, че нещо не ми се пише.

# 298
Здравейте и от нас. Ние се завърнахме от морето вчера. Спретнахме си страхотна женска компания от мен, майка ми, снаха ми и още 1-2 приятелки плюс един мъж- Божидар  hahaha Голямо плюскане падна и 2-та килограма,които свалих за последните 2 месеца  Rolling Eyes отново ги възвърнах  ooooh! и като се почнало пак за килограми да си говорим аз съм отново на +10кг. Whistling  И коя е слоницата сега?  Мериголд, и ние нямаме зъби. Репичке, и аз съм на мение на спрете захранването за 2-3 дни и да сте основно на кърма,а за да я регулираш- слагай беба по- начесто на гърдата, пий повече течности, както и лактогенен чай- тоест аз повтарям думите на останалите момичета  Peace
Сладурче, страхотна почивка сте изкарали, ще ми се и нашата кола да се беше развалила, ама не би  Crossing Arms  Joy

Ееее, ама страхотна идея сте дали за това бебчетата, които са вече малки деца да ги видим преди и сега Hug Ето го нашия юнак на цели 15мин.  Joy

А тук вече въртим любов  Mr. Green

и ощеее..........

И от сега си падаме по каки  Joy

# 299

Общи условия

Активация на акаунт