Ето ни и нас
преди

и сега
- има и по-ранни, но не съм ги качила в интернет. Тази е на няколко дни в къщи.
имаше малко
но станалото станало 

, и ЙоЙо е по-кисела заради тях, но засега не е вдигала Т, дано и да не вдига 

Кисел още не съм давала, нещо друго като идея

И всички бебоци са много хубави!
Ето го и Георги преди и сега :

!
.Еспа весело изкарване на морето,знам какво е да стягаш багаж с бебе
,честно казано и за 1 и за 10 дни багажа май все е еднакво количвество
. Ние ще ходим на 7 септември. 

и миналата седмица на балкана:
голям зор да стъпва 
Вече направо побеснявам и ми писна през 2-3 часа да иска да суче
Не може ли да си спи спокойно най-сетне, аз искам пауза от 4-5 часа, не повече

. Чувала съм, че в тези случаи някои дечица напълно отказват да ядат... Ако мислиш, че е възможно, пробвай да й намажеш венците с някое гелче да видиш дали нещо ще се промени.
Днес ще ходим да я разчитат уж, ама си знам, че ще се наложи да му бият ваксината
Горкото ми дете, само го бодат и го притесняват напоследък
Само като ме види протяга ръчички към мен, започва да ми дърпа дрехите или се опитва да ме захапе през тях въобще сташна картинка е
чувам я как удря 2-3 гълтока и после само си го държи в устата, след малко пак, така и заспива. Онзи ден ме хвана един гаден вирус, бях с темепература и не исках да я гушкам защото направо и парех и тя се потеше много покрай мен - голяма истертия беше - баща и се опитваше да я приспи в другата стая,но накрая пак си я взех при мен и само докато видя зърното и обърна очичките. Притеснявам се че съм и създала такъв лош навик и не знама как ще я отучвам, сега чак се усетих - какво ще правя когато кътмата ми наистина спре!? Иначе за храненето не се притеснявам толкова вече - може би е заради зъбките- венчето и е подуто и бяло и гризе всичко което и попадне пред погледа и до което се докопа