Януарчетата в креватчетата се изправят и главички над решетката подават

• 12 991
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
Репичке, значи остава да уточните с педи за растежа.. Аз не бих се притеснявала особено  Peace. Иначе кърмата не спира току-така  Peace. Ти си я кърмила досега, продължавай в същия дух просто и най-вече се УСПОКОЙ. Колкото до "навика" - не мисля, че имаш повод да се притесняваш, това не е навик, това е просто нужда - да яде, да се успокои, да бъде гушкана.. Не го мисли толкова, следвай си бебето и всичко ще е наред  Peace Hug

# 271
  • Русе
Здравейте! Вчера Кари продължи да поддържа Т около 38.1 и педи идва в къщи. Преслуша гърдичките, натиска коремчето, гледа й гърлото, мириса памперса и т.н. и каза тази сутрин да занеса урина да види да не е пикочна инфекция. Урината е чиста, Т спадна сутринта и заключи, че най-вероятно е от зъбките. Да продължавам с Нурофена и вит.С и утре на консултацията пак ще я погледне, защото имала "леко сочно гърло" каквото и да значи. Сега спи, дано не е вдигнала пак Т.. Praynig Това са новините от нас - леко обнадеждаващи. Горкото се измъчи. На всичкото отгоре сутринта 1 час я държахме над леген 3 души се редувахме, тя си поплака докато пишне 2-3 капки, понеже педи каза да не вземам от колекторите, понеже й трябвала нестерилна урина. А Репичка, не се притеснявай! Кари се роди 4100 и на последната консултация беше 7800- на 6м. и тя не си беше удвоила теглото. Сега сигурно вече е. Ще видим утре. Но имаше период - за 3 седмици беше качила 100гр.  Така, че, споко!

# 272
Благодаря ви момичета, малко ми поолекна   Hug
lubito, искренно се надявам детенцето ти да озрдавее бързо и да не се мъчи още  Praynig

# 273
Репичка, търсенето да суче така често ми прилича на търсене на утеха. и като казваш, че и венеца е поддут нищо чудно заради зъбче да е. сигурно и затова отказва да яде. вземи и някое гелче за зъби, пансорала е билково и не съдържа лидокаин  Peace успех и търпение, ще мине  Hug

# 274
  • Пазарджик
Страхотна идеята за снимките преди и сега.Много са сладки всички бебоци.
А ето ни и нас преди:
 и сега

# 275
привет! Моят юнак днес спа повече от обичайното и искаше все на ръце. Отделно ака цели 4 пъти, което ме притесни, защото от както е захранен ака през ден по веднъж. Според вас от зъбки ли ще е?

# 276
  • София
Момичета, жестока идея е това с "Преди" и сега" Grinning
Разликата е космическа. Малките бебета са вече големи момчета и момичета и са невероятни Grinning
Ето 2 снимки и от мен Hug

Целувки Heart Eyes

# 277
Здравейте и от нас
 Hug
Аз малко късничко,то мина деня обаче да почерпя за седмата месечинка на моята Габи.
Приятно изкарване на всички по морето да показвате снимки после,та да погледаме и н ие моренцето.
Ние днес голямо тичане да оправим документи и да можем да тръгнем за бг в петък,лудница ви казвам ,бюрократщина голямаа #2gunfire
Искам да кажа че всички бебоци са станали страхотни сладури Hug много са пораснали ,браво на тях.
Хайде лека нощ от нас.

# 278
 wavey wavey wavey Нали не сте ни забравили  Wink. Не пиша напоследък ,защото нямам никакво време . Горните две зъбчета на Алекс почти са избили и  е ужасно неспокоен . Не спи много през нощта ,а аз съм направо скапана  newsm09 #Puppy dog
Баткото ни е на гости и след 20 дни заминаваме всички за БГ. Много  се вълнувам , но и  се притеснявам ,защото ,когато тръгвахме към щатско бях слабичка,а сега  всички ще ме посрещнат дебела   261uu  261uu  261uu. Е, поне ще се прикривам с бебето  Laughing
Другото ново при мен е ,че се оциклих. 
Ето и снимките- преди и след ,разликата е огрооооооооооомна  hahaha

Е , за тази разлика най- ме е яд  newsm61 smile3515 smile3511 , да, ама преди държах кучето си  , а сега детето си    Wink Wink Wink

извинявам се ,че снимката  е наобратно

# 279
  • СТАРА ЗАГОРА
Ето ни и нас - първо малки, а след това пораснали;-)
http://krebstein.snimka.bg/baby/plam4e.410035.14392471
http://krebstein.snimka.bg/baby/plam4e.410035.14392472

# 280
  • Пазарджик
Добро утро.

# 281
Хайде малко да развердя обстановката с подвизите на Вики и Со. Mr. Green

Този човек не спазва препоръките за захранване с по едно нещо за 2-3 дни Simple Smile Преди 2-3 дни въведох спанак, а той човека се захранва междувременно с дърво и лак на дърво  Joy Сложила съм го в кошарата и глася нещата за разходка, че много мрънкаше. По едно време това дете се кротна, отивам да го видя и го намирам така:

Изправил се на колене и гризе с наличните си 5 зъба  Joy Сега решетката отгоре е остъргана на няколко места  hahaha Набезите към нея продължават и тези дни  Laughing

Втори случай: Оставила съм ги с дядо му да си играят на спалнята. По едно време чувам дядо му ще го учи да пъха квадратче в дупка за квадратче, кръгче в дупка за кръгче и т.н. (игра за по-напреднали, но те са ентусиасти). Обяснява дядото "Хайде Вики ето това отива в тази дупка, това в тази..... Ама недей всичко пъха в универсалната дупка (устата)."  Joy

# 282
Joy
Мила, голям сладур е Вики. И Анчето вчера си гриза кошарата. Явно фирмите, които правят кошари им слагат някакво специално покритие, което е изключително вкусно и облекчава зъбоникненето.  Wink Това ми дава идея да намажа кошарата с Калгел-а, че иначе Анчето не ми дава да я мажа. Така поне няма да ме е яд, че съм го купила.  Mr. Green

Ето ни и нас преди и сега.

# 283
  • Варна.....
Кокосче  Joy
Кошарата на Преслав, е нахапана още от времето на батко му  hahaha
Той още не може да се изправя трътльото, но това не пречи да се опитва да изяде света около себе си. Тамън кучето ни спря да яде и бебето започва......

# 284
  • София
Кокосче, страхотен е Вики Grinning GrinningЕдно време имах ловно куче, защо ли на него ми напомня Вики  newsm78 newsm78:35: Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт