Август 2009 тема №58

• 18 454
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте!
Имам няколко въпроса:
- какво използвате при запушено носле, при колики
- според вас крема против подсичане на мустела или на хип е по-добър и тъй като пише, че са за под пелени може ли да се ползва и за гънчиците по други части на тялото - например крачета, мишнички?
много се чудя какво да вземам!! Thinking  newsm78
И още нещо - някой ползвал ли е цинкова паста за премахване на пресни стрий?

# 61
Честити бебоци на Славена ,на dyndla и на Fmania ! Да са им живи и здрави и много послушни ! newsm53 newsm53 newsm53

yana-sladurana
И аз имам проблем с линка за снимките от вчера не мога да го отворя.

Иначе аз съм си добре .Всичко е ок .Днес ходих да ми мерят тонове ,контракции нямам и никакви признаци за раждане Simple Smile Знам , че имам още време до термин ,но вече нямам  търпение да се появява бебунчо.
Хубава вечер от мен Wink

# 62
  • На плажа
ЧЕСТИТО НА ДУНДЛА,ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕНЦЕТО
ДЕСИаз използвам судокрем за подсичане,понеже ни го подариха от болницата,но мисля,че мустелата е по-добра,поне тъка съм чувала.А цинковата паста е подсушаваща,по-скоро за пъпки.С първата бременност мажех с контратубекс и доста ми се заличиха,но не бяха тъка изразени
ЯНЧЕпродължавам със млекцето Peace

# 63
Янче, boj777, Можете да влезете през http://snimka.bg аз така успях!
Чакаме снимчици на още нови бебета!

Я, има ново попълнение, бързо да си признае коя е тази бубка Hug baby_neutral

# 64
Момичета, на мен от снощи ми започнаха контракции, днеска имам цял ден, от няколко часа са по на често. Усещам ги като силно втвърдяване на корема + болка ниско долу. Дали са истинските контракции, как мислите? Тапа не ми е падала и се чудя  дали може да почва раждането без да ми е паднала тапата  Rolling Eyes
Корема не ми се е смъквал долу  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 19:11 от tracy_t

# 65
Момичета, на мен от снощи ми започнаха леки контракции, днеска имам цял ден, от няколко часа са по на често. Усещам ги като силно втвърдяване на корема + болка ниско долу. Дали са истинските контракции, как мислите? Тапа не ми е падала и се чудя  дали може да почва раждането без да ми е паднала тапата  Rolling Eyes

Това са контракциите да. На колко минути са? Засечи ги , и си прецени дали да ходиш до болницата.

Честити бебоци на Славена ,на dyndla и на Fmania ! Да са ви живи , здрави и много много щастие да ви донесат!

# 66
Трейси, може да почне и без падане на тапа. На мен ми звучи като да са истински, ама знам ли, вижс Дундла как беше и като тана въпрос за нея, да е живо и здраво момченцето! Стискам ти палци, ако е тръгнало, да минелеко!

# 67
Ами засега са на 15 мин. някъде. Ох, дано да не е фалшива тревога, стискайте палци всичко да е наред  Shocked
Невче, мила, как е малкото съкровище  Hug свикнахте ли един с друг? Кърмиш ли?

# 68
Ами засега са на 15 мин. някъде. Ох, дано да не е фалшива тревога, стискайте палци всичко да е наред  Shocked
Невче, мила, как е малкото съкровище  Hug свикнахте ли един с друг? Кърмиш ли?

Таза боли ли те? А напъни за  Embarassed голяма нужда имаш ли? А колко дълго трае стягането? Верно е че не е задължително да падне тапата. Малкия е добре спинка нахранен. Ама трябва да го вдигам да му мия дупарата и да папа пак, че трябва да расте голяяям голяяям  Grinning . Свикнахме мъжа ми се кора как спира да плаче само докато ме усети че съм в стаята  Mr. Green . Кърмя да . Много се смях на една приятелка. ПИта ме дали кърмя и хубаво ли е? И аз и казах да хубаво е само да не хапе че боли. А тя ми казва ама то нали няма зъби  JoyJoy Joy #Crazy #Crazy Зъби няма ама има венци и стиска здравоо  Embarassed

# 69
  • На плажа
Качих снимки и на Нико,но сайта отново е обновяван и не разбрах как тъка застанаха най-отпред,а и не успях да ги надпиша. newsm78 Embarassed
петя,тази оранжавата количка твоя ли е? Вижда ми се ,че е леко надигната,а не напълно легнала.Тъка ли е,понеже днес изкарах моята и тя е леко повдигната,не е равна като легло Само как го обясних......
Невче здравей,радвам се,че се отбиваш от време на време,пиши по-често  Hug

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 19:58 от tina1801

# 70
Момичета, качих снимки на малкия Марти, сайта наистина е обновяван и е направен много добре и лесно се оперира с него.
Честито бебче на Дундла!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 71
Честито бебче на Дундла, да и е живо и здраво момчето, тя бързо да се възстановява. А дали сам си е тръгнал или са го предизвикали  newsm78

Днес нещо мамите с бебоци са се разписали, което може само да ме радва Simple Smile Янче, аз не съм на твоето мнение за миенето всеки път на гърдите, но всеки си има свойте разбирания  Peace
Нев, радвам се, че и ти пишеш тук Simple Smile А много ли те хапе бебешорчо? Ако знаете какъв купон е като пораснат зъбки  Mr. Green

А аз вече преносвам 4-ти ден. Бе...има време уж, ама хич не ми се влиза в болница. Ще видим, до петък какво ще е положението, макар, че от сега си мисля да им тегля една, ама мъжо сигурно ще ме набие  hahaha

# 72
Гема, майка ти дано ти е от полза, въпреки различията в разбирането за отглеждането на бебчо. Свалила си вече 5, има още малко. А аз сега съм вече с 24 отгоре, с Даниел като родих смъкнах 10 с раждането.
Ивуша, моята майка е начален учител и наистина има подход и знае как да открие вниманието и интереса им, как да си играят.
Сънчо, дано сте постигнали разбирателство за името на бебо.
Янче, държиш обърната към теб, като и коремчето й е плътно прилепнало към твоите гърди, леко потупваш гръбчето.

Чеситити синчета на Фмания и Дундла! Много да папкат и да минат бързо коликите! На мамчетата - бързо възстановяване!
Тина, питай педиатъра.
Деси стз, за запушеното носле може да прочистиш със стеримар или физиологичен разтвор и да измучеш със помпичка за нос, защото като бебета са им много дълги сополките.
За крема, питай педиатъра, а каква е тази цинкова паста за стрии. Сега с тази бременност много белези имам по корема основно.
Нев, радваме се, че пишеш. как сте? А за усещането на присъствието в стаята, отсега хитреят.

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 21:13 от pepejeans

# 73
А да, за яденето - не прекалявайте с киселото и прясно мляко, по 1 чаша прясно, или кофичка кисело мисля е достатъчно. По принцип шоколад, мед и други такива, които се водят алергени, би трябвало да се избягват, макар, че аз лично с малката карах почти изцяло на шоколад Simple Smile Янче, що не си направиш едно кексче или нещо от сорта, вместо вафли  Grinning И най-важното е да се приемат много течности, а може и по едно кафе да се пие Simple Smile
Деси, pepejeans ти е отговорила, а и аз давах линк към едно аспираторче за нос, което се слага към прахосмукачката - безотказно е. Ако искаш пак ще го потърся да го покажа. За крема, не знам кой е по-добрър, аз съм ползвала на Бочко, и сега мисля да ползвам него. А колкото до гънчиците, не мисля, че е проблем да ги мажеш, особенно в жегите, то и там се подсичат  Peace

# 74
Я да се запиша и аз в новата тема, че много взех да ги изпускам ама пусто няма време за четене и писане Crazy Между другото аз съм Ice Queen Wink
Гледкаме се с малкия, кърмя го, обаче със силиконови зърна, че моите нещо не стават и не може да ги засуче. Вече се нормализира кърмата спрямо това което той яде и не се налага да се цедя. Другата седмица сме на консултация и ще видим как наддава Peace
Незнам как е при вас обаче моя мъник е все измръзнал и постоянно е повит в 1 или две пелени и е с дълги ръкави и чорапи дори и като беше жега #Crazy Носа и ръцете веднага му стават ледени като го съблека.....язък за късите ръкавчета и готините гащеризончета Tired
Коликите ги борим с чай от копър на Хип и капки Биогайа, мисля че има резултат, защото вече почти няма колики и е по-спокоен.
pepejeans, не се притеснявай за килограмите, и аз бях 25 отгоре, а в болницата свалих 12 и сега имам още 13 да преборя Mr. Green Пробвах да ям по-оскъдно обаче взе да намалява и кърмата и малкия нададе вой та явно ще трябва да стоя дебела още известно време Sick

Общи условия

Активация на акаунт