Лазерно лечение на акне

• 14 152
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте на всички. Исках да попитам за лазерно лечение на акнето. Някой пробвал ли е и какъв е ефекта ако може да дадете адреси на козметичните салони (по възможност в Пловдив) и друга информация като цени колко процедури са нужни колко време трае една процедура и др. Благодаря предварително!  newsm03

# 1
няма ли заинтересувни по тази тема  newsm62

# 2
Predi sedmica prikluchih kurs na lechenie s lazer na akne,koeto imam ot 13 godini...az sum v chujbina i tuk za moia sluchai-sredna stepen na aktivno akne mi preporuchaha kurs ot tri proceduri..efekta e vidim edva sled vtoria put,no sled tretata procedura kojata mi e chista..e,ostava sega i ''dupkite'' da izlekuvame,pak s lazer i sum gotova.Kazaha mi,che rezultata se zapazva do 9 meseca,sled koeto sa neobhodimi po 1-2 proceduri edin put v godinata za acne-free koja Simple Smile
Dano s tova da pomogna pone,ako niakoi se e reshil na takava terapia..za saloni v BG ne sum na iasno,niti za ceni Rolling Eyes
Izviniavam se za latinicata,no ne znam kak da preobrazuvam v kirilica..ne sum ot nai-aktivnite vav foruma Embarassed

# 3
благодаря доста ми помогна само не разбрах на колко години си горе-долу и доволна ли си като цяло Rolling Eyes  

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 23:49 от martii2

# 4
Na 28 godini sum i imam tezi problemi ot 15-godishna.No prez poslednite 4 godini polojenieto se vloshi totalno,kato zapochnaha da  mi ostavat i nekrasivi belezi :cry:Zatova i se reshih na lazera,zashtoto pone tuk v UK ne e evtina procedura..Kato rezulat-da,dovolna sum,no kakto pisah veche chak sled kraia na lechenieto..imah tri proceduri s period ot tri sedmici m/u tiah.Prez tova vreme se majeh sas slancezashtiten krem,koito si mi dadoha ot samata klinika kakto i medicinski izmivasht gel i krem.Nadiavam sum pomoganala s info Simple Smile

# 5
Благодаря много ми помогна   bouquet

# 6
  • Пловдив
Привет!
И аз ще следя темата, защото ме интересува. Препоръчаха ми "лазерно изпаряване" или пилинг за премахване на белезите, при д-р Денкова в София. Търсих по форумите инфо, от което разбрах, че, освен, че е доста скъпо, боли ужасно и може и да няма кой знае какъв ефект. Та много се чудя дали да се подложа на това "дране" есента. Ако някой има инфо, ще съм благодарна да сподели.

# 7
Eto i link kum klinikata,kadeto hodia..taka moje da poglednete samo informativno realni rezultati.Istinata e,che s nashia ''problem'' shte triabva i vutreshna podrujka,v smisul ogranichavane na niakoi hrani kato pulnomaslenite mlechni,pone taka me posavetva  moia kozmetik,koito e edin ot nai-dobrite tuk i v Italia.Uspeh momicheta kakvoto i da izberete kato reshenie v borbata s tezi gadinki   Twisted Evil
http://www.theprivateclinic.co.uk/treatments/skin-conditions/acne

# 8
интересувам се на каква възраст може да се подлага на такава терапия?
Също черните точки премахват ли се?

Общи условия

Активация на акаунт