Добър ден от лудницата

• 4 570
  • 75
  •   1
Отговори
# 15
Народът масово изтреще
няма правила ,няма кой знае какви закони
пълно безхаберие...

а Селтакис е прав- с идеята за кооперация

# 16
за Обеля незнам. Живея в центъра, говоря за центъра. Пак ли да се извинявам, че живея на пъпа на София

Претенциозна фръцла не би могла да е на друго място.
Бе това не е ли за темата За символите на просперитетa?

# 17
Абе Селтакис, виж ми подписа - аз съм претенциозна фръцла, да не съм на калинка точките  newsm03

Къщата е двуфамилна, ама аз съм само едната фамилия  Laughing Laughing

Обидения на дълъг ник Вълк , просперитета не е мой, а на дядо. Аз съм търтей

# 18
  • София
Абе Селтакис, виж ми подписа - аз съм претенциозна фръцла, да не съм на калинка точките  newsm03
Бе и аз се зачудих що аз бях цитирана.
Е, като се замисля - не че не съм и претенциозна и фръцла, де...

# 19
Ред, можем - такива сме  Crossing Arms  Wink

# 20
Фусита, търсиш техническия им и настояваш да ти оправят мрежата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. В противен случай им кажи, че ще подадеш жалба (излишно е аз да ти обяснявам на теб къде и как). По принцип допустими са такива неща, но не и БЕЗ твоето съгласие и след това задължително трябва да я възстановят. Нямам думи просто, но нищо вече не ме изненадва ...

# 21
  • София
Ред, можем - такива сме  Crossing Arms  Wink
Мхм, дааа. И никак не е зле  Twisted Evil

Сещам се за друга централнософийска случка - този път при свекърва ми.
Смениха вратата на кооперацията с метална.
Един явно поизтрещял съсед взе, че я боядиса - сива, с оранжево слънце с лъчи, абе горе-долу като врата на цирк.
Друг изтрещял съсед веднага я пребоядиса дюс.
После първият пак нарисува слънце - друг модел.
На около осемнайстото пребоядисване, ги сварихме долу двамата, извикали полиция.
Ченгето облещено се чешеше по ухото, накрая препоръча да се свика общо събрание с цел определяне десена на вратата, и изчезна яко дим.
Беше убеден, че е попаднал на някакви луди.

# 22
Я се хващайте за работа и не се занимавайте с глупости!

Нема само ние от Обеля да работим и да ви храним.  Mr. Green

# 23
Гонене до дупка, това е изходът. Навсякъде, и в центъра, и в средата, и в периферията, все има по някой лумпен. Снощи като се прибрах у дома с изненада видях, че вратата, кото води от подземните гаражи до асансьора ни е не просто разбита, а  буквално изкъртена барабат с два ката тухли около нея. Оказа се, че на съседа, чиито гаараж е до вратата , му било тясно ! и щя да си разшири гаража за сметка на коридора. Толкова съм бясна, че едвам ще дочакам обедната почивка, за да отида в общината и да се оплача.
Не мога да разбера защо всеки си мисли, че живее сам, в свое си имение и невидими стени го отделят от околните. Хвърля се боклук, изкоренеяват се цветя от градинките, всеки си бучи антените и си проточва кабелите както му скимне, а за капещите климатици да не говорим. Светът не се състои от Аз и Входната ми врата  Crossing Arms

# 24
Добрютро Сигнусче  Laughing
Това е ясно .... ама аз за друго се жалвам - настина не ми го побира ума, как е възможно да ти мине през главата, че може да разрушиш оградата на някого, щото оттам ти минава по-краткия път.

Пак в тази бленда - преди няколко години, бяхме паркирли срещу нас, а върху тавана на чисто новата ни кола беше изпусната от покрива на 5 етажна кооперация кофа, пълна с вар плюс една мистрия  Laughing. Правели ремонт на покрива. Ама няма табела, няма лента - няма ни-що! Тавана беше смлян, задното стъкло беше на пепел.
Тогава пак ме успокояваха.... този път полицаите. А една съседка от първия етаж ме попита дали ако работниците не били с мургав цвят на кожата съм щяла така да се разправям  Crazy. Абе като ви казвам, че живея в лудницата....

# 25
Я се хващайте за работа и не се занимавайте с глупости!

Нема само ние от Обеля да работим и да ви храним.  Mr. Green

Joy
Евала!!!! Искрени чест и почитания   bouquet
Отивам Embarassed

Ред,   Joy Joy жестока история!!!

# 26
Освен, че е в лудницата и мъжо тарикат, нанесъл се у тях, вместо да се занимава с глупости като мислене къде да настани домочадието  hahaha

# 27
При нас хванахме кабелджийте да се разхождат по терасата, не подозирайки за песа на майка ми, който е с размери на теле. Влизането в чужда собственост, без информирането на собствениците носи рискове и за влизащите. Тези се бяха отървали само с пред инфарктно състояние, но вече винаги се предупреждава и пита дали може да опънат кабели.
И мен има нещо, което ме дразни истински на Пиротска, по принцип големите кофи за боклук са в локалните улички, но всички магазини си изхвърлят основния боклук в маллките декоративни кошчета и като навържат тея мити чували, човек се чувства като на бунището. Не знам какъв проблем е да се минат 20-тина метра до големите контейнери. А каналите се ползват за пепелници и за по дребен боклук, които съответно ги запушват и при всеки дъжд става мазало.

# 28
Ами няма да им чистят на тия в центъра бе  Naughty ааамаааа  Twisted Evil

# 29
Фусита, търсиш техническия им и настояваш да ти оправят мрежата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. В противен случай им кажи, че ще подадеш жалба (излишно е аз да ти обяснявам на теб къде и как). По принцип допустими са такива неща, но не и БЕЗ твоето съгласие и след това задължително трябва да я възстановят. Нямам думи просто, но нищо вече не ме изненадва ...

Гонене до дупка, това е изходът.

И аз не бих чакал на обещания. Но предпочитам рестото да е в другия... когато съм в състояние да обмисля ситуацията преди да съм направил нещо...

За кабелджията - бих му казал, че ще отрежа кабела, а ако е по високо, ще го изтегля с кука и пак ще го отрежа... и след това ще запердя... нека си работи, не ми пречи.

За оградата - бих взел нещо скъпо (техен инструмент) и ще го върна когато ми донесат молба (или какъвто документ е необходим) с текст: "може ли да махнем оградата, ще я оправим след това". Поне да си имам някакъв документ. Малко саморазправа ми се вижда, но пък е дребно, едва ли ще ескалира в моя вреда.

Общи условия

Активация на акаунт