Страдете ли от акне?

• 42 064
  • 162
  •   1
Отговори
# 30
На мен много ми се изчисти кожата от крема Кларина на фирма Хималая в комбинация с билковите таблетки Пурим и Септилин пак на същата фирма. Не са скъпи, продават се в аптеките, на билкова основа са и нямат странични ефекти. пробвала съм какво ли не и скъпи и по-евтини неща, но от тези 3 неща ефекта е просто поразителен. При мен се видя ефект след няколкоседмична употреба.

# 31
С това си реших проблема.  Peace От няколко години съм с гладка и чиста кожа.  Flutter

# 32
Според мен посещението на дерматолог е най-доброто решение, защото само там ще ти предпишат адекватни медицински продукти специално за твоята кожа и проблем, а не някакви козметични без никакав ефект.Пробвала съм всякакви- препоръчани от козметички, приятелки,дори  от реклами по телевизията и нищо не даде желания резултат както тези предписани от лекарката.Аз посетих реномирана и добра дерматоложка в софия, която за мое учудване въобще не беше алчна, а напротив много внимателна и компетентна! Останах много доволна, че съм случила на добър специалист, който завинаги ме отъва от акнето  Grinning Grinning Grinning успех и на вас!

# 33
  • Варна
На мен много ми се изчисти кожата от крема Кларина на фирма Хималая в комбинация с билковите таблетки Пурим и Септилин пак на същата фирма. Не са скъпи, продават се в аптеките, на билкова основа са и нямат странични ефекти. пробвала съм какво ли не и скъпи и по-евтини неща, но от тези 3 неща ефекта е просто поразителен. При мен се видя ефект след няколкоседмична употреба.

и на мен страшно ми помогна крема Кларина на Хималая.Даже без хапчетата.

# 34
На всички мазила ефектът им е 2-3 седмици.От дерматалог знам, че кожата просто свиква с даденото мазило и заради това трябва да се сменят след този период.
Аз ползвам 4 различни продукта, редувам ги по 2 седмици и наистина ефект има.
Задължително трябва да се вземе 1 продукт за чувствителна кожа, защото след мазането на кожата с продукти против акне кожата става по податлива и раздразнителна.

# 35
Напоследък имам доста проблеми с пъпки, които не спирам да пипам и превръщам в рани. Сега ги третирам с Dalacin T.

# 36
exo искам а са похваля че съм много доволна от Acne Out с бялата капачка за 1 или 2 дни имаше видима разлика ама нещо зе да ми се бели лицето ама не ми пука  Laughing

# 37
exo искам а са похваля че съм много доволна от Acne Out с бялата капачка за 1 или 2 дни имаше видима разлика ама нещо зе да ми се бели лицето ама не ми пука  Laughing

След като ти се бели кожата значи нещо не е наред. Най вероятно продукта който ползваш има алкохол. Той изсушава кожата, а това вече не е добре.

# 38

Точно си мислих да напиша и аз за тези хапчета на Хималая- Пурим ,когато видях този пост . На мен също ми помогнаха много,аз имах много гадни подкожни болезнени и много упорити и неминаващи пъпки, които се появиха заради нервно напрежение . Мазах със скъпи мазила предписани от дерматолог - ефект нямаше. Случайно купих от аптека този Пурим на Хималая - (2.20 лв. )и за 2 седмици се пооправих + обаче и капсули от жълт кантарион,за успокоение на нервичките. Важното е да се лекува причината за поява на пъпките ,а не само самите пъпки. Сега след 3 седмици след започването нямам нито 1 пъпка Simple Smile Дано да успея да поддържам тази кожа с тези хапчета.

# 39
  • Варна

Точно си мислих да напиша и аз за тези хапчета на Хималая- Пурим ,когато видях този пост . На мен също ми помогнаха много,аз имах много гадни подкожни болезнени и много упорити и неминаващи пъпки, които се появиха заради нервно напрежение . Мазах със скъпи мазила предписани от дерматолог - ефект нямаше. Случайно купих от аптека този Пурим на Хималая - (2.20 лв. )и за 2 седмици се пооправих + обаче и капсули от жълт кантарион,за успокоение на нервичките. Важното е да се лекува причината за поява на пъпките ,а не само самите пъпки. Сега след 3 седмици след започването нямам нито 1 пъпка Simple Smile Дано да успея да поддържам тази кожа с тези хапчета.

Купи си и кремчето Кларина - 2, 20 лв струва, а действа много добре. Изгаря гадните подути пъпки с връх, без връх, подкожни, миниатюрни. Не спирам да го хваля, защото какви ли не скъпи мазила купувах, клепотих и въобще не подозирах че от такова евтино кремче може да се оправи човек дратично (само да не чуе рогатия  Praynig)

# 40

Купи си и кремчето Кларина - 2, 20 лв струва, а действа много добре. Изгаря гадните подути пъпки с връх, без връх, подкожни, миниатюрни. Не спирам да го хваля, защото какви ли не скъпи мазила купувах, клепотих и въобще не подозирах че от такова евтино кремче може да се оправи човек дратично (само да не чуе рогатия  Praynig)
Напълно съм съгласна и с двете ви! Peace Hug  bouquet Аз самата също много го хваля и препоръчвам навсякъде и се чудя защо хората дават луди пари за някакви кремове и вредни антибиотици, Акне аути и всякакви други вредни боклуци, ами не повярват, че Кларина наистина действа безотказно!

# 41
amra, JenniferLopez, Олтудълс давате ми надежда   bouquet  След толкова препоръки няма как да не опитам  Wink
Олтудълс, ти колко време пи жълтия кантарион докато забележиш ефект- имам предвид по отношение на нервност, напрежение...? И имаше ли странични действия? Благодаря предварително  Hug

# 42
amra, JenniferLopez, Олтудълс давате ми надежда   bouquet  След толкова препоръки няма как да не опитам  Wink
Олтудълс, ти колко време пи жълтия кантарион докато забележиш ефект- имам предвид по отношение на нервност, напрежение...? И имаше ли странични действия? Благодаря предварително  Hug

Здравей, жълтият  кантарион го пих около 1 месец. Незнам дали беше съвпадение или подейства толкова бързо, но е факт че след 2 седмици от започването му се чувствах по-спокойна. До колкото си спомням на шишенцето пишеше ,че няма странични действия- изхвърлих го и няма как да проверя . То  си е билка . Не вярвам по някакъв начин да навреди. Някои го пият като чай , на мен аптекарката ми го препоръча като капсули,било по-бързо ефикасно Simple Smile Чакам да стане дребната и отиваме за Кларина Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 16:01 от Олтудълс

# 43
Здравейте. И аз страдам от акне, което се засили особено сега когато съм бременна. Поредният дерматолог ми изписа поредните кремове и лосиони, но ефекта е почти никакъв. След бременността съм решила да пробвам с лазарна епилация, пък ще видим.
Въпроса ми е някой ползвал ли е крема - Скинорен. Препоръчаха ми и Акне БП5. Знаете ли дали са безопасни и вредят ли по време на бременност.

# 44
  • София
аз използвам Акне Б5. На листовката пише при бременност да се консултираш с лекар, преди да започнеш да го използваш. Сигурно не е много препоръчително.

Общи условия

Активация на акаунт