Страдете ли от акне?

• 42 085
  • 162
  •   1
Отговори
# 105
Привет!Никога не съм страдала от акне,докато не навлязох в 7 месец от бременността,тогава се опъпих здраво!Родих и тръгнах по дерматолози,започнаха се едни пилинги,едно мазане с безбройно много и скъпа козметика!Е ефект горе-доло има,но съм решила да пробвам и крема Кларина!Прочетох доста информация,но не разбрах може ли да се ползва по време на кърмене!?Някой ползвал ли го е докато кърми?

# 106
  • София
Привет!Никога не съм страдала от акне,докато не навлязох в 7 месец от бременността,тогава се опъпих здраво!Родих и тръгнах по дерматолози,започнаха се едни пилинги,едно мазане с безбройно много и скъпа козметика!Е ефект горе-доло има,но съм решила да пробвам и крема Кларина!Прочетох доста информация,но не разбрах може ли да се ползва по време на кърмене!?Някой ползвал ли го е докато кърми?
Рали ( адашки сме Wink) по принцип цялата гама продукти на Хималая са на билкова основа.  PeaceПитай в аптеката, но не вярвам да има проблем. Мажи само пъпките, защото доста изсушава кожата.

# 107
Аз си мажа цщлото лице с Кларината и не ми се изсушава кожата. Може би е защото по начало ми е мазна. Даже забелязах, че  единствените ми два сухи ми участъци под устата и от двете страни на ноздрите, които преди мажех с какви ли не хидратиращи кремове и не се оправяха, а все си бяха зачервени и опъващи, са ми се оправили напълно откакто си мажа цялото лице с Кларина Simple Smile И аз нямам обяснение как е станало това, тъй като крема е предназначен за лечение на акнеична кожа и не би трябвало да влияе така положително на сухата кожа, но факт! Така че и аз мисля, че няма никакъв проблем да го ползваш докато кърмиш Peace

# 108
Момичета,днес си купих прясна коприва и съм решила да правя запарки и да пия ,че да се прочисти организма и да се поизчисти лицето ми(друг е въпроса дали ще има ефект при мен Blush),аз ще опитам все пак Wink,та исках да ви попитам как да я съхранявам тази коприва,в хладилника ли или как по друг начин? newsm78

Аз съм си правила чай , но от суха коприва. Пих около 1 седмица и се отказах.

Имам още 1 пакет , на "САШИВ" Пловдив е 90 ст е пакета , от аптека си го купих.

Вчера си направих запарката и пих една чаша-по отвратително нещо не съм опитвала smile3534,чак ми се догади,няма да го пия ,ще си излея отварата на косата по-добре Whistling

# 109
Цитирам се от другата тема:  Laughing

Момичета, здравейте!

Аз също имам проблемна кожа, по-скоро мазна, винаги съм имала пъпчици или просто кожата ми е била със запушени пори, което изглежда като обрив  Confused Ходих при гинеколог, който ме изпрати на кожен лекар. Тя ми предписа следните продукти:

Sebamed Почистваща пяна анти-акне - 150 мл -

EFFACLAR DUO   С термална вода La Roche-Posay -

Iso 3 - крем  на Biotrade newsm78 някой ползвали ли го е? Защото в никоя аптека го няма, обадих се на лекарката и тя ми каза, че се поръчвал от болницата  newsm78 Предложи ми да го поръчам - цена 60лв....  Rolling Eyes Някой да сподели отзиви дали си струва  Praynig

Иначе от другите два продукта съм адски доволна, стават за постоянна употреба, а въпросният крем май е медицински  newsm78

# 110
  • София
Преди няколко години имах доста голям проблем с акнето. Предписаха ми антибиотик, специално за такива проблеми - Minocin (от групата на тетрациклините) и външно мажех по 3 пъти на ден с лосион направен от салицилов спирт и 1 гр. от антибиотика. Оправих се за 1-2 месеца. От тогава не съм имала проблеми.

# 111
Zlatence, пяната на Себа мед може ли да се ползва за измиване на грима и за колко време ти стига горе долу?

# 112
Ами предполагам, че да. Аз за всеки случай първо си махам грима с тоалетно мляко и после вече за по-добро почистване се мия с пяната - сутрин и вечер. Пяната е 150мл, според мен ще изкарам с нея по 3-4 месеца. Прилича много на зелената пяна на Avon за мазна кожа, ако си ползвала. Излиза абсолютно същото количество, а аз се сещам, че тази пяна на Avon я ползвах доста дълго. Много съм доволна и от двата продукта, които споменах в горния пост  Flutter Иначе утре ще прежаля 60лв и ще купя крема  Tired Дано поне има ефект  ooooh!

# 113
Ами предполагам, че да. Аз за всеки случай първо си махам грима с тоалетно мляко и после вече за по-добро почистване се мия с пяната - сутрин и вечер. Пяната е 150мл, според мен ще изкарам с нея по 3-4 месеца. Прилича много на зелената пяна на Avon за мазна кожа, ако си ползвала. Излиза абсолютно същото количество, а аз се сещам, че тази пяна на Avon я ползвах доста дълго. Много съм доволна и от двата продукта, които споменах в горния пост  Flutter Иначе утре ще прежаля 60лв и ще купя крема  Tired Дано поне има ефект  ooooh!
Разбирам Simple Smile не, на Ейвън не съм я пробвала пяната, но тази Себа мед я заглеждам от доста време и все забравиам за нея. Другия път вече ще я взема да я пробвам. Иначе успех ти желая с лечението и мерси за инфото  bouquet

# 114
Ами ако трябва да бъда честна, аз много харесвам продуктите им... Сещам се, че преди пак имах период, в който се бях изпъпчила и използвах почистващия лосион и бях адски доволна  Wink Според мен си заслужават продуктите им.  Hug Аз си взех днес кремчето, ще докладвам резултати  Flutter Успех и на теб с лечението.   bouquet

# 115
ЗДР
доста интересна тема, аз съм на 28 години и страдам от акне. в пубертета не съм имала ама сега не ме изпуска. чела съм какво ли не и съм пробвала 100 неща, но съм най-доволна от Avene Diacneal, ссупер доволна съм а също си купих и измиващо от същата серия. Като ходих на козметик моята козметичка ми препоръча Зинерит- това е лекарство или спирт по точно с което се мажа и кожата ми се изушава и не ми се появяват гадните пъпки. Лошото е че като си отворя флакончето срока на годност му е 1 мес. ама пък не е и много скъпо-13лв. Като си усетя лицето по мазно и започвам със зинерит-а и така закрепвам положението, също ходя на козметик поне един път месечно. така аз се боря с акнето  Hug

# 116
Зинеритът е антибиотик и не трябва да се ползва повече от 14 дни. Той лекува локално, не лекува причинителя. Когато се спре, пак се появяват. Затворен цикъл. newsm78

# 117
Моя приятелка ползва Зинерит,ефект има,но като спре до го ползва и пъпките пак са на лице!Четох добри отзиви за крем Кларина,но се чудя дали да го ползвам понеже още кърмя!

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 15:49 от rali89

# 118
Зинеритът е антибиотик и не трябва да се ползва повече от 14 дни. Той лекува локално, не лекува причинителя. Когато се спре, пак се появяват. Затворен цикъл. newsm78

лично аз нямам нито пари нито време за да отида на изследване (хормонални) за видя за що иде реч с тез пъпки и затова го използвам. в листовката не пише за 14 дни, а и мисля че е по-добре като го използвам (поне нямам толкоз пъпки), затова споделих мнение

# 119
Те за пъпки изписват антибиотици дето се пият по няколко месеца, та проблем за мазило някакво ли ще има  Mr. Green Аз съм го ползвала два месеца и нищо ми нямаше... На листовка впрочем пише да се очаква подобрение след 10-12 седмици...
А иначе Кларина и Пурим са номер 1
Амра   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт