Машина за хляб - 18 част

• 56 445
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Ами виж какво. Нямаш избор, освен да изчакаш да свърши програмата и да видиш резултата. Сподели после.

# 211
Започна да меси, ура! След 37-та минута.  Стана хубава топчица. Да видим до края как ще върви.

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 15:24 от mama_jenny_r

# 212
Еми сигурно минаха 37-те минути подгряване, затова. Айде наблюдавай, пък после се похвали Laughing.

# 213
Благодаря за моралната подкрепа, pol in_a. За първи опит стана много добре - съпругът ми е много доволен. Следващият път ще намаля захарта и ще изчакам малко повече да изстине преди да го разрежа защото маалко спадна като обем след това (или от друго newsm78).

# 214
mama_jenny_r, радвам се за теб Hug. С практиката ще постигнеш чудеса Peace. А топъл хляб не препоръчват да се реже - чупиш и го ядеш така. Обикновено като го чупим, заминава целия Crazy.

# 215
  • Русе
Mомичета и момчета, помощ!  Praynig
Вчера ми изгоря машинката както си работеше. Няма и месец от както ми я върнаха от ремонт и днес замина пак  Cry #Cussing out. Сега ще се порява из нета за инфо но мога ли да задължа магазина ( от големите търговски вериги е) да ми върнат патрите че да си купя друга марка или модел . Машинката ми е Мулинекс 200 (скапания модел) и вече ми писна всекимесец да я ремонтирам. От магазина ми казаха че докато сервиза не реши не могат да я сменят  Sad
И дайте съвет с коя да я сменя?

# 216
  • Разград
Mомичета и момчета, помощ!  Praynig
Вчера ми изгоря машинката както си работеше. Няма и месец от както ми я върнаха от ремонт и днес замина пак  Cry #Cussing out. Сега ще се порява из нета за инфо но мога ли да задължа магазина ( от големите търговски вериги е) да ми върнат патрите че да си купя друга марка или модел . Машинката ми е Мулинекс 200 (скапания модел) и вече ми писна всекимесец да я ремонтирам. От магазина ми казаха че докато сервиза не реши не могат да я сменят  Sad
И дайте съвет с коя да я сменя?

Много съжелявам за това.
На 8-ма страница от темата съм пуснала линк към закона за защита на потребителите.Търси нещо във връзка с твоя случай.

# 217
  • В сърцето на живота!
Здравейте,имам едно въпросче:решила съм да си купя хлебопекарна и съм се спряла на тази марка Severin BM 3985,моля дайте мнения Praynig

# 218
  • Географският център на България-Габрово
Здравейте,имам едно въпросче:решила съм да си купя хлебопекарна и съм се спряла на тази марка Severin BM 3985,моля дайте мнения Praynig

Според мен не си давай парите защото точно тази не струва нищо.Нито има програми които да използваш,нито пък ще бъдеш доволна от изпичането на хляба.Добави си още малко пари и си купи друг модел  но гледай да е с 2 бъркалки и повече програми, /поне 10/ за да си заслужава цената.В тази машинка няма нито програма за месене на тесто,което ще ти е от полза,нито програма за сладки неща от рода на кексове и козунаци,или пък да разнообразяваш производството на различни видове хляб

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 00:39 от dunia53

# 219
  • В сърцето на живота!
dunia53 благодаря ти за бързия отговор Hug Имах някакви съмнения и затова реших да питам Mr. Green Отказвам се от нея.
И все пак да ми предложите добра машина,че избора ми е много труден? Rolling Eyes

# 220
dunia53 благодаря ти за бързия отговор Hug Имах някакви съмнения и затова реших да питам Mr. Green Отказвам се от нея.
И все пак да ми предложите добра машина,че избора ми е много труден? Rolling Eyes

Моята е  CLATRONIC BBA 2865 и съм много доволна от нея.Ако можеш да си намериш такава тук,защото тя ми е подарък от дъщеря ми,донесе ми я от Германия.Но си има всичко и естествено правя вече доста неща с нея.Провери в магазините на ТСМ или Метро и ще се ориентираш за някаква друга марка.

# 221
  • В сърцето на живота!
В Метро не смея и да влезна а за купуване.... Confused  Имам 2-3 стоки от там които не работят и затова се страхувам ooooh!
Но така или иначе ще търся по другите магазини,ще проверя и за твоя модел,дано открия Grinning
Благодаря ти dunia53.
  bouquet

Редакция. Mr. Green
Поразгледах сайтовете,изумена съм че по скъпите машини са с по малка мощност Shocked
Харесах си тази http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09025452 по евтина е от другите,но по мощна - 610 Mr. Green
Някакви мнения? Blush

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 09:13 от •◊ Ясмина ◊•

# 222
  • София
В ТСМа на Екзарх Йосиф има сега хлебопекрани за 99лв, но не мога да дам лични отзиви.

Аз искам да пипитам дали някой има от англ. марка Morphy Richards. Виждам, че в англ. ибей е доста срещано име, изглежда надеждна, има всички функции - тесто, сладко, бипка като дойде време за семена и подобни, отложен старт. Снощи си я купих на страшна далавера и нямам търпение да пристигне. Та въпросът ми е ако някой има такава да сподели дали има нещо по-специфично - виждам, че за разл. марки има значение дали първо сухите или първо течните съставки и такива работи. Доста изчетох, само да дойде и влиза в експлоатация. Party

# 223
В ТСМа на Екзарх Йосиф има сега хлебопекрани за 99лв, но не мога да дам лични отзиви.

Аз искам да пипитам дали някой има от англ. марка Morphy Richards. Виждам, че в англ. ибей е доста срещано име, изглежда надеждна, има всички функции - тесто, сладко, бипка като дойде време за семена и подобни, отложен старт. Снощи си я купих на страшна далавера и нямам търпение да пристигне. Та въпросът ми е ако някой има такава да сподели дали има нещо по-специфично - виждам, че за разл. марки има значение дали първо сухите или първо течните съставки и такива работи. Доста изчетох, само да дойде и влиза в експлоатация. Party

Сподели какъв модел е поне защото на страницата им има няколко различни модела,за да можем да ти помогнем.Но по принцип на всички машини първо се слагат течните съставки и след това сухите. От първо прочитане на някои от моделите ми се струват надеждни.

# 224
  • София
Morphy Richards 48210

Общи условия

Активация на акаунт