Машина за хляб - 18 част

• 56 484
  • 761
  •   1
Отговори
# 270
Аз пък като го извадя, го завивам в кърпа, а като изстине напълно - в плик.

# 271
  • София
Аз пък като го извадя, го завивам в кърпа, а като изстине напълно - в плик.
ами аз само в кърпа го държах и сега направо не се ядеше. Sick
Чудя се дали да не пробвам някоя от рецептите на Ердинч Thinking

# 272
  • Географският център на България-Габрово
И аз процедирам по съвсем същият начин както Пепито.Слагам го първо на скаричка,и след това вече го прибирам в найлонова опаковка.

# 273
  • София
И аз така правя  Peace
Като постои в найлонче кората става мека, реже по-лесно и падат по-малко трохи.

# 274
ами аз само в кърпа го държах и сега направо не се ядеше. Sick...

Що не се яде? Сигурно е изсъхнал. Случвало ми се е да забравя да го прибера в плик няколко пъти и много ясно, че става сух после.

# 275
Здравейте,
Направих хляб със смес от пълнозърнесто и типово брашно, но замених водата с доста разреден айран /по ваш съвет/. За моя изненада хвана от горе чудесна златиста коричка /аз съм с Мулинекс 2000/. Наистина вида на хляба зависи от рецептата - когато е само с вода коричката е почти бяла. Снимахго, но не мога да си намеря кабела. Ще ви го покажа по-късно.
Много ви благодаря за съвета.
Искам да питам - когато се прави царевичен хляб дали може да се сложи повече царевично брашно и по-малко бяло. Някой правил ли е така?

# 276
Ще стане трошлив. Няма да бухне особено също. Можеш да направиш, разбира се, но не съм убедена, че ще го харесаш после.

# 277
Момичета, не мога да отворя темата Машина за хля - 10 част. Според google там има рецепта за френски хляб. Много моля ако някой може да реагира скоростно и да ми я даде, че да направя едно хлебче за тази вечер  Praynig

# 278
Обмислям покупка и съм се спряла на три модела Мулинекс - 2000, 3000 и 5000. На пръв прочит във функциите не забелязвам особена разлика, освен че втората е с по-малко функции (10 вместо 12) и разликата в цената естествено.
Може ли някой да ми обясни за какво е най-добре да гледам?

# 279
  • Русе
fata_morgana, за 2000 забрави. Голям боклук се оказа този модел на Мулинекс. Вече два пъти връщам за ремонт. А дне в КЗП  се оказа че повече защитават производителя/вносителя отколкото потребителя. Няма как да ги задължа да ми върнат парите или да ми я сменят ако те не искат. Чудя се кого да гръмна?  Crossing Arms
Останах си без пари и машина  #Cussing out

# 280
Първата има проблем с изпичането - не винаги отгоре се зачервява. Когато се прави хляб само с вода, брашно и мая той остава отгоре бял - прилича на суров, но е изпечен.
Гледай да прави козунак и да е за повече от 1 кг, защото ако сте повече хора ще трябва да правиш поне по два хляба дневно. Ние сме двама и един хляб от 1 кг. ни стига за един ден /закуска, обяд и вечеря/ като аз го правя от вечерта за следващия ден, но ако го ядем топъл...

Аз имам пак въпрос - изчаквате ли хляба и кекса да изстинат за да ги извадите от ваничката на машината? Кога изваждате ваничката - веднага като свърши програмата или по-късно?
Благодаря

# 281
От 27.08. в Метро има промоция - 2 броя Аляска за около 180 лв. Ако имаш с кой да се комбинираш ще ти излезе на сметка, а и от това което съм прочела в темите хората са доворни от нея.

# 282
  • София
Имам един въпрос, понеже гледам рецептите са с мая, въпроса ми е може ли да се направи хляб без мая  newsm78

# 283
  • Разград
Аз съм с Мулинекс 3000 и съм много,много доволна.Никакъв проблем до сега,ни с машинката,нито пък с хляба и изпичането му(пу-пу).

Аз имам пак въпрос - изчаквате ли хляба и кекса да изстинат за да ги извадите от ваничката на машината? Кога изваждате ваничката - веднага като свърши програмата или по-късно?
Благодаря

Изваждам почти веднага,много рядко ми се е случвало да оставя хляба да престои в машината.Но,може да се оставя,защото машината задържа хляба топъл още един час.

# 284
Много ви благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт