Машина за хляб - 18 част

• 56 529
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Кой е правил хляб с царевично брашно? Дайте някоя изпитана рецепта  Praynig
Предварително благодаря!

# 616
Момичета моля ви някоя от вас която е с Мулинекс да ми каже на коя програма да слагам продукти за бял хляб с отложен старт , защото за основната програма моята няма отложен , а ми се иска да си го зареждам сутрин и вечер като се приберем да си имаме топъл хляб.
И още въпросче дайте ми рецепта за сладко от сини сливи да си направя в машинката.

# 617
Момичета моля ви някоя от вас която е с Мулинекс да ми каже на коя програма да слагам продукти за бял хляб с отложен старт , защото за основната програма моята няма отложен , а ми се иска да си го зареждам сутрин и вечер като се приберем да си имаме топъл хляб.
И още въпросче дайте ми рецепта за сладко от сини сливи да си направя в машинката.

Koй от  моделите на Мулинекс  е твоята?

# 618
Програмата за френски хляб става с отложен старт, а там може да си направиш бял Peace

# 619
Кой е правил хляб с царевично брашно? Дайте някоя изпитана рецепта  Praynig
Предварително благодаря!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=24722.150
Тук Поли е дала рецепта.
Страхотен е хляба.
А да питам някой прави ли бирения хляб?
Мъжо пусна един,но се оказа,че грамажа на солта е сгрешена и стана сбит и много,много солен.По рецепта пище сол-1,5 с.л.
Днес пусна още един,но с 1.5 ч.л. и хляба стана много добър,висок и обемист.

Сега се порових и видях,че мъжо нещо се е объркал или побъркал/колко ми трябваше да го навия за хлебопекарна ,а сега не спира да меси Joy/
В рецептата пише 1/2 с.л.,ще му се скарам като се прибере.
Извенете ме...

# 620
реших да съсипя една бири4ка на моя,но някой да ми прати рецептата за този бирен хляб ,4е 4ета,4ета ,но не я намирам(на ли4ни).
естествено ако ме изгонят от къщи заради отнетата бири4ка вие ще сте виновни.
дано поне да е наистина вкусен този хляб та някак си да замажа положението Joy

# 621
реших да съсипя една бири4ка на моя,но някой да ми прати рецептата за този бирен хляб ,4е 4ета,4ета ,но не я намирам(на ли4ни).
естествено ако ме изгонят от къщи заради отнетата бири4ка вие ще сте виновни.
дано поне да е наистина вкусен този хляб та някак си да замажа положението Joy
Пратих ти на ЛС.

# 622
Да се запиша и аз, като ново попълнени с хлебопекарна. Вчера направих първия хляб и стана супер. Днес направих козунак, бухна страхотно, но ми се струва малко глетав от вътре. Утре ще снимам да покажа. тамън бях свалила 2 кг. и сега с тези вкусотии , ще забравя да се вталя  Laughing

# 623
Аз откакто започнах да си хапвам прясно изпечен хляб съм качила 3 кг. Tired

# 624
Момичета, здравейте! Simple Smile Имам хлебопекарна Moulinex OW - 5000. Нараних едната бъркалка с нож без да искам. Мислите ли, че в някой от сервизите в София мога да си поръчам нова или направо 2 (едва ли ще ми дадат само 1:) ) ?

# 625
И аз се вписвам сред вас като новобранец  Grinning

В момента допичам първия си опит за хляб. Мирише вкусно и дано стане ядливо.
Най-лесно ми се стори едно подобие на козунак което намерих в книжката с рецепти към машинката - хляб с канела и сушено грозде  Grinning

Сетих се за един солен кекс който на времето много обичах. Дали имате рецепта? Помня че ставаше жълт и парченца имаше сирене в него.
Ще се поровя и с търсачката, но наистина темите са много .... а как ми се иска да изчета всички  Tired

# 626

Koй от  моделите на Мулинекс  е твоята?

Модела ми е OW 3000
Между другото снощи направих хляб на експресната програма и се получи много добре само дето не бухна толкова колкото на основната програма.За тази вечер съм запланувала царевичен хляб, но нямам програма за него ще го пусна на някоя друга , но коя нз

# 627
  • София
сигурна ли си, че е от хляба? На нас ни прави впечатление, че този хляб много засища и се яде по-малко от него.

# 628
  • Дълбоката провинция
сигурна ли си, че е от хляба? На нас ни прави впечатление, че този хляб много засища и се яде по-малко от него.
Ами то не е само хляб... То не са козунаци,кексове и още куп други експерименти BlushИ аз качих двата килограма,които бях свалила #Cussing outДа не кажа че съвсем си зарязах диетата ooooh!Еми не мога да си гледам машината да събира прах...А пък не мога и да не опитвам това,което сътворявам Mr. GreenДано скоро ми мине ентусиазма и да си почвам пак диетуването Rolling Eyes

# 629
Рецепта или линк към рецепта за сполучлив козунак може ли? Че правих разни експирименти , но бяха наречени"маслени кейкове" от домочедието/ не че не ги изядоха/ Tired

Общи условия

Активация на акаунт