ФЕВРУАРЧЕТО се смее мама щом фалшиво пее.

• 10 909
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте маминки,
честити месечинки на порасналите бебченца Hug
Много стиснати палци за Стаси и Ивето и от нас fingerscrossed   Hug
Ние днес сме н консултация и после ще пиша и резултатите. Иначе ни взеха кръв и урина и резултата там е че пак сме с нисък хемоглобин /106/ и започнахме с малтофера - по 10 к. дневно.
Сега да ви покажа как се забавлява Крисито на плажа, май повече и от нас

А това е първият му допир с водата

Съжалявам май напълних със снимки страницата Embarassed
Хубав ден мами и бебочета Hug

# 46
Запис и от мен спала-недоспала Tired малкия от няколко дни почна да се буди през нощта, снощи съм ставала поне 6пъти да давам биба и сега съм като парцал, не знам какво му стана, преди спеше много спокойно, а сега освен,че започна да заспива по-късно, а и се буди по сто пъти #Cussing out и се приспиваме по няколко пъти, абе въобще влиза в някакъв странен период, тя и каката беше така, и аз накрая се предадох и я оставих да спи при нас на спалнятащото ми беше писало да я приспиавм и в момента, в който я сложа в легълцето тя да се буди #2gunfire), та и досега не мож я изгони #Crazy и дума не дава да се продума да спи на нейно легло, в чудо сме се видели с мъжът ми #Crazy
Тони, много сте сладки цялото семейство, а Криси е станал такъв бонбон,много е лъчезарен Heart Eyes

# 47
Тонка много сте сладки,а снимката с капата е жестока Hug
При нас няма драма,просто вчера бях яхнала метлата и аз незнам защо,майка му и баща му си дойдоха от морето екстремно и вчера трябваше да дойдат към 17.30 да видят Мая,но дойдоха в 20 и съотвтно тя тамън заспиваше,събудиха я,тръгнаха си и на мен ми се отели вола 1.30мин рев.И му казах, че това е последния път който разрешавам на детето съня да се прекъсва.леле,каква драма,това било защото техните искали да я видят ако били наще нямало така да кажа,бла-бла и се скарахме.После ми написа смс,че това било вече преляло чашата и край Naughtyтова вече е истинска раздяла,даже не спа в къщи.Ми без извинение МАЙНАТА МУ(или майната ти,защото сигурно шпионираш) но не мога и аз винаги да съм в кондиция.айде че ми се пали фитила и ще взема да полудея нали съм ЛУДА Twisted Evil

# 48
Тони,страхотни снимки - личи си колко се забавлява Криско  Hug

# 49
Иве виждам те,как сте? Hug

# 50
  • София
Здравейте, милички  Hug Много благодаря за стиснатите палци, ние се прибрахме още към 11:30, ама беше малко хаос из къщи и затова чак сега пиша, вчера му бяха изследванията на детето, днес сутринта операцията, сложиха му упойка към 8:15, взеха го и ми го донесоха към 9 без 15, до 9 и 10 излиза от упойката, а анестезиологът очакваше да стане към 9:30, в 9:50 се нахранихме и си тръгнахме, минахме през Горна Баня да го види доктора и всичко е наред, каза в петък за превръзка при него, имаше стемпература 37,2 заради разсейването на упойката и многото плаче, че беше гладно детето, не беше яло в 6, ама сега спинка сладко, сладко и няма темп., дано и възстановяването мине бързо, било  е само кожа и ще го боли все едно се е порязал, толкова, аз ще давам панадол, ако се наложи и така...
Сега лошата новина, мъжът ми има проблеми с хемороиди, много са зле и му предлагат операция и то скоро, т.е. тези дни, опитваме се доста хора да го убедим, че е по-добре първо да пробва с други методи, но той иска по-бързо да се махат и се е навил много да се оперира, което значи, че няма да може да шофира и ние отпадаме за срещата, майната му на капарото, ама много исках да се видя с всички, Елфи, дано не е огромен проблем това, което се случва, на мен адски ми се идва, ама ако се оперира, няма как да го зарежа и да тръгна с някоя софийска мама,  а той сам да се оправя вкъщи, няма да е честно, въпреки че грях ми е на сушата, ама си го помислих, но няма да го направя, много тъпотии тези дни, ама какво да се прави, все пак не е решил 100%, че ще се оперира, когато реши и т.н., ще ви пиша какво става Sad
Миме, аз само твоя пост прочетох, душата, че беше последен, пак ли се скарахте с мъжа ти, дано и този път се наредят нещата, не е хубаво така Sad

# 51
Тонка много сте сладки,а снимката с капата е жестока Hug
При нас няма драма,просто вчера бях яхнала метлата и аз незнам защо,майка му и баща му си дойдоха от морето екстремно и вчера трябваше да дойдат към 17.30 да видят Мая,но дойдоха в 20 и съотвтно тя тамън заспиваше,събудиха я,тръгнаха си и на мен ми се отели вола 1.30мин рев.И му казах, че това е последния път който разрешавам на детето съня да се прекъсва.леле,каква драма,това било защото техните искали да я видят ако били наще нямало така да кажа,бла-бла и се скарахме.После ми написа смс,че това било вече преляло чашата и край Naughtyтова вече е истинска раздяла,даже не спа в къщи.Ми без извинение МАЙНАТА МУ(или майната ти,защото сигурно шпионираш) но не мога и аз винаги да съм в кондиция.айде че ми се пали фитила и ще взема да полудея нали съм ЛУДА Twisted Evil

Айде, айде...за такива мини скандали, чак окончателна раздяла не ми се вярва ooooh!
От толкоз години сте заедно  предполагам, че за по- сериозни неща сте се карали...ама ето имате дете вече Heart Eyes
Всичко ще мине и замине  love001
Криско е много сладък! Laughing

# 52
  • Пловдив
iva_angel ,не се притеснявай-капарото ще ти го върна,защото мама Пети не е дала нейното и така става добре.Най ми е удобно с пощенски запис.Пиши на ЛС точен адрес с пощенски код и три имена.Таксата за записа ще я удържат от 50 те лв.За мъжа ти-най-добре е с лазер в Он клиник.Мъжът ми днес ще си прави тази интервенция и ще ти пиша отзиви.

забравих да допълня-след интеревенцията в Он клиник на хемороидите може да шофира веднага и няма болки като след операция.Знаеш,че сме от пловдив,мъжът ми ще го обработват с лазера в 17,20 часа днес и след това се качва на колата и се прибира.Он клиник е в София

в този ред на мисли,може да дойде на срещата-помислете си  Mr. Green

# 53
  Много ми е странно какви са тези "гости" и "скрити",които "преглеждат" темата...Не разбирам какво интересно има в нея за хора,които не ни познават.Едва ли влизат тук за да четат научно обосновани теории за отглеждане на бебета...

Иве,всичко мина благополучно !Браво! А за очето отпадна интервенцията,нали? Сигурно ти е кофти,че ти се провалят плановете,но доколкото знам проблемът на мъжа ти е доста болезнен и го разбирам напълно защо иска да го разреши по-бързо и радикално.Той може сам да ти предложи да заминеш на срещата без него,стига да има с кого да пътуваш...

Тони,много слънчеви снимки с лятно настроение! Порастнал е Криско и вече дори седи сам!

Миме,ти май вчера набра още от обяд и вечерните "неуредици" са преляли чашата...Трябва да си наложиш някаква търпимост към свекитата.Иначе все ще се карате с Баш Шпионинът...Той със сигурност вижда нещата,които те дразнят,а най-вероятно и той самия се дразни,но когато ти "нападаш" родителите му се чувства длъжен да ги защитава...

# 54
Добър ден и от нас!
Честити месечинки на всички празнуващи днес!
Да се изкажа и аз по въпроса за майките, Марина7711, казала си го много точно, радвайте се че ги имате.Може много да ви ядосват на моменти, но винаги са около вас. На мен майка ми почина когато бях на 12 години и оттогава не е минало ден, в който да не си помисля какво би било ако беше до мен. Имам най-страхотните баща и брат, на които винаги мога да разчитам, но мама ми липсва. Помня, че много съм се ядосвала като ми се е карала за нещо, но знам че го е правела за мое добро. Сега когато и аз съм майка разбирам какво й е било. И на мъжа ми и двамата му родители са починали и определено и той е усещал липсата. Може би за това сме се намерили. За това, мили момичета, не им се ядосвайте, прегърнете ги и им кажете колко много ги обичате, дори и много да са ви вбесили. Те го правят за добро. Един ден и ние ще дразним децата си и ще се караме с тях, но пак много ще си ги обичаме.
А относно дрехите втора употреба. Преди години ми беше странно как някой може да пазарува от такива магазини, НО сега съм им редовен клиент. Даже и на малкия повечето дрешки са му от там. Но има толкова хубави и качествени неща и като се изперат и изгладят никой не може да познае че са second hand.
А сега вижте от няколко дни на какво се радваме
Още щях да пиша ама забравих за какво newsm78
Хубав и усмихнат ден!

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 13:42 от pretty_mimi

# 55
  • Пловдив
iva_angel ,трябва да ми кажеш със сигурност дали се отказвате,защото като дам капарото но мама Пети,няма как да ти върна парите

Кутията ти за ЛС е с изчерпан лимит

# 56
pretty_mimi  Hug

# 57
Ивенце, много се радвам, че операцията е минала така леко и бързо. Хубаво е, че е било само кожа, браво, то сега и белег няма да му остане на Стаси.  Hug
Миме, не се ядосвай, душко! Никъде няма идеално, във всяко семейство има такива моменти. Добре, че отминават и после свичко си идва на мястото. Времето лекува и ще видите, че ще ви мине яда и пак ще се сдобрите. Ама не е хубаво, че така се карате, защото остава спомена за казани тежки думи, огорчение и т.н. По-добре като стане така да броите до 10, да 50, ако трябва до 100 и тогава да говорите.
М/у другото сте супер сладки на аватара с малката госпожичка! Flutter
Тони, прекрасни снимки, явно сте прекарали много хубаво на морето, а адаша е страшен чаровник, обррахте точките този път!

# 58
  • София
Иве, добре че мина операцията, сега бързо да му минава пръстчето! Много да го цункаш!
Тони, супер са ви снимките. Кефи се на морето човекът:)
Алхимиче, не се нервирай. Ама колко е лесно при всеки спор да кажеш това е края и да се врътнеш. И моят имаше такива периоди, когато си събираше багажа по 2-3 пъти в месеца, но слава богу порасна и помъдря или просто вече го мързи Laughing
Мишето само плюе и се лигави, но още няма зъбче на хоризонта.
А когато вашите педиатри излизат в отпуска ходите ли при друг? Нашата е целия август в почивка, което значи, че пропускаме 1 консултация, хепатитна ваксина и взимане на кръв и урина. Не че са спешни ама имах въпроси за яденето и обривите ОТНОВО.
Алхимиче, това е новата количка на снимките, нали? Ако не те притеснява, че мисля да те изкопирам, моля те кажи от къде я купи. Искам да видя на живо подобни летни колички.

# 59
Адашче,купих си количката от Комсет,това е един магазин близо до Джъмбо,има много голям избор на детски колички.Струва 106лева,и ти я препоръчвам,страхотна е родих се.Модела е бертони-фокси.Има я в зелено,синьо и като мойта.На Мишето ще и е още по-удобна,нали е малкко по едра от Мая.
Мерси момичета за подкрепата,аз попринцип не съм си го сложила на сърце тоя скандал,просто ми писна,явно не можем да се нагласим още.Моля ви не си занимавайте хубавите главици  с мойте глупави скандали.Всичко е наред Hug
Иве аз и тука да си кажа(не че не говорихме по тела Wink)радвам се че всико е наред и мина.Да го цунеш Стани по гъзето от нас  с Майчето Hug
mrm eto
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/8179

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 14:13 от alximika

Общи условия

Активация на акаунт