ФЕВРУАРЧЕТО се смее мама щом фалшиво пее.

• 10 910
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Гери, да не забравите да  вземете отпечатъци на Гого по случай 6 месец Mr. Green Да ви е сладка тортичката, той има още бая време да почака докато я опита Laughing

# 61
Момичета, малкият е с температура 38С, доктора не си вдига телефона #2gunfire, дадох Нурофен, какво друго да правя ако продължи да вдига Cry

# 62
  • Варна
Върнахме се от консултация и да ви се оплача - наддала е само 150 гр, за 1 месец Shocked А докторката ми вика: "Не се притеснявай, виж какви хубави бутчета си има Поли. Не е слаба, просто е много подвижна и изразходва много енергия" Тя че е подвижна, подвижна е, даже насън не се спира. Ама толкова малко да наддаде  newsm78 Каза че е не е необходимо да дохранвам с АМ, ама и аз незнам дали да не пробвам. Уф, кофти работа. А иначе тя си е весела, памперсите са пълни и т.н.
Браво за Стаси  Hug, а снимките на Криско са много сладки
п.п. Кремуцка вие колко станахте? е май ти си ми мерилото на мен  Peace

# 63
Момичета, малкият е с температура 38С, доктора не си вдига телефона #2gunfire, дадох Нурофен, какво друго да правя ако продължи да вдига Cry
Mая ми беше така миналата седмица,има някакъв летем вирус,и аз и дадох нурофен и спадна Т.,но през ноща пак вдигна,но мина за 2дни. Hugдано ви мине по бързо
Ричи на мен ми се виждат малко 150гр,ама то нали общо взето много не може да им се вярва,Мая последния път я изкараха по ниска ooooh!а дрешките омаляват ли ви?Ти захранваш ли вече?

# 64
Честита половин годинка на Гоги и другите месечнковци!

Гери, получих гелчето, благодаря отново bouquet
Еми, дано бързо да ви мине температурата!
Иве, браво, че всичко е наред с малкия Стаси Hug

# 65
  • София
Здравейте, първо да честитя половингодинките на празнуващите бебоци newsm59  ura Tada!Да растат весели засмени и да радват много мама и тати.

Много се радвам, че всичко е минало добре с Стаси на iva_angel .А дано и на тати му мине по бързо.

foxy81 много са сладки и Наско и Гошко. Да са ти живи и здрави, и все така да се забавляват заедно.

И Влади на iri_is е много чаровен.

dessie83 дано вашият тати скоро разбере колко е сгрешил и се върне при вас.

Момичета аз нямам право да се обаждам Rolling Eyes, защото ние с моя мъж рядко имаме сериозни дразги(е за 10 години може би наколко пъти, ама той е с желязно търпение та за това може би,) но според мен ако наистина се обичат двама винаги има място и за копромис. Още повече когато караницата не е за нещо сериозно, а сега заради детенце.Не, че в случая на alximika и аз не бих реагирала по същия начин.

Айде аз пак започнах.

toni_83 много сладък Криско а и май много му харесва морето.

pretty_mimi много чаровен Христо, а тези люлки до колко килограма ги дават, че ми се ще и на нашта мома да и вземем за половингодинката.

Хайде, че прекалих  Embarassedама така е като баба има желание да я гледа, а на мама и е приято тук...

Приятен ден от мен. Hug

# 66
Цитат на: geri_kkoleva в Вторник, 11 Август 2009, 22:00
[Мечи, става въпрос за гелчета при изникване на зъбчетата, били много ефекасни, Марая донесе от САЩ, и аз пуснах поръчка в ибей за повече бройки, че да излезе по-евтин шипинг-а

Да, аз разбрах, че са за зъби, питам как се казват, за да си поръчам на приятели и на мен да ми изпратят.
После ще пиша още, сега бързам да излезем за малко с Мишо, докато не е заваляло пак  #2gunfire

# 67
Момичета голям филм ми е със снимка.бг.от единия лап топ не мога да ги копирам за да ги пусна,от другия ми отваря по друг начин сайта и мога само да ги копирам,а не мога да качвам Crazy Crazy Crazy Crazyлуда станах,но най-накрая се преборих и ще ви пусна тази снимка която искам да ви покажа от 1седмица.Някои от вас ,кърмят легнали а вижте ние вече как ядем за да може да се оглежда и да не е легнала Laughing

# 68
Момичета голям филм ми е със снимка.бг.от единия лап топ не мога да ги копирам за да ги пусна,от другия ми отваря по друг начин сайта и мога само да ги копирам,а не мога да качвам Crazy Crazy Crazy Crazyлуда станах,но най-накрая се преборих и ще ви пусна тази снимка която искам да ви покажа от 1седмица.Някои от вас ,кърмят легнали а вижте ние вече как ядем за да може да се оглежда и да не е легнала Laughing

Опасна тая, Мая Joy
Нанерила му е цаката hahaha Сияна напоследък редовно ми връща мляко като се оригва ooooh! При вас така ли е? Ако я оставя,веднаха се обръща по корем и пак пои чаршафите и след 15 мин. глад #Crazy

# 69
Честита половин годинка на всички бебоци.
Еми, ако малкия вдигне повече от 38.5 си вземи свещички Ефералган за деца, Жанет като беше с темп.ми го изписаха и аз си купих за всеки случай да имам и слагай мокра кърпичка на челото и крачетата, и моята педи.каза че Панадола е по-ефикасен за дечица-дано се оправи скоро.
Иве, радвам се че всичко е Ок, след операция е нормално да вдигне темп, даже три дни след това, давай Панадолче и всичко ще е наред.
Деси, Мими дано скоро всичко се оправи с мъжете ви.
Тони, малкото ни талисманче е много сладък.
Фокси, малките юнаци са страхотни.
riccie-нищо му няма на детето, щом е активна и си папка, вижде др.месец как ще е и тогава решете за Ам.
На беба вече й се вижда и второто зъбче, дано да не вдигне темп.
Снощи малката шушулка спинка спокойно до 3.30и после започна едно въртене и мрънкане, и накрая я взех при нас, успокой се детенцето и заспа гушната в мама.
Хубав ден. Hug

# 70
Здравейте и честито на порасналите дечица! Hug

Иве, радвам се, че всичко е наред! Прегръдки на малкия герой!

riccie, още не сме били на консултация този месец, но според моята везна вкъщи Бобчо е наддал също много малко. Успокоявам се донякъде с жегите и с това, че не може все по 1 кило да качва, но ще видим какво ще каже лекарката. Щом на теб са ти казали, че всичко е ок, не се притеснявай!

emym , ако продължи да вдига води го в някой спешен център. Дано е нещо леко и мине бързо! Praynig
ПП. Да и както е писала Зитка. Можеш да редуваш Нурофен (поправям го и тук) и Панадол, през необходимия интервал, разбира се.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 20:42 от MamaZ

# 71
  • София
Гери, сигурно и аз съм получила гела, ама това е на нашите адреса и довечера ще знам Simple Smile
А на Гого много целувки от годеницата му и майка й Simple Smile

Иве, браво на Стаси  Hug Ама много ясно, нали е февруарче Simple Smile
А татко му и той да се оправя и дано да дойдете на срещата все пак  Peace

Тони, Криси е СУУУУПЕР Simple Smile Душица златна как се радва на моренцето Simple Smile Дано всяка година на все по-хубави плажове да го водите Wink

Аз се завърнах от зъболекар - ходих при друг в крайна сметка - приятел на приятел Simple Smile
Нищо не ми взе и се разбрахме в събота сутрин да действаме. За съжаление можело и костта да се наложи да "пипа", ама честно казано ми е все едно Simple Smile Аз обичам да ходя на зъболекар Simple Smile

Лошото е, че 2 дни не трябва да кърмя после, а пък нали уж спирах цеденето.. та сега или ще ми намалее кърмата или пак ще ми се увеличи много.. не мога да се регулирам как и по колко да цедя...
Пък и ние сме в период на непрекъснато сукане и дъвкане на гърда... и всичко, свързано с гърдата... Направо не знам какъв тормоз ще е за бебонка, но баба й ще я разхожда и забавлява...мен сигурно не трябва да ме вижда, че днес само от това дето ми чуваше гласа се разрева от глад и се кърмихме насред нищото  Heart Eyes

толо, я кажи, че ме беше срам да питам зъболекаря, много зле ли ще изглеждам после? и колко време? Че нали на национална февруарска среща ще ходя Simple Smile да не плаша и чуждите деца Simple Smile

оххх, а аз сега пък си харесах едно така да се каже басейнче от MyToys... пак в ПЪТИ по-евтино от тук  newsm78
Тони, вие вашето от къде го взехте?

# 72
Riccie, според мен може просто да предлагаш повече твърда храна- ако е гладна госпожицата ще хапва по повечко, ако не- значи просто такива са и темповете на наддаване Simple Smile

# 73
  • София
Привет и от нас!
Браво на Стаси истински мъж.
alximika и ние се кърмим по същия начин от едната гърда иначе се мръщи и не иска.
толо много хубаво си го казала за Малеевите прекалено големия светец и богу не угоден.

# 74
  • Пловдив
алхимиче,мая е голяма хитруша

фокси,много са готини юнаците

Общи условия

Активация на акаунт