ФЕВРУАРЧЕТО се смее мама щом фалшиво пее.

• 10 912
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • пак там

Хайде,хайде,не може да е чак толкова трагично !  Laughing Пийни едно силно кафе и буквите от клавиатурата ще изплуват!

Mr. Green Май за да се събудя, ще трябва да е доста силничко...

Рися, как изкарахте на почивката? Как е Енчо?  Hug

Прекрасно! Истински меден месец за четири дни  Mr. Green Само дето на четвъртия Енчо толкова ни липсваше и на двамата, че я посъкратихме - от седем на четири дни. Иначе беше страхотно - бяхме на Синеморец, в хотел точно на плажа и догодина пак ще сме там Peace А малкият калпазанин откакто се прибрахме не ми е слизал от ръцете - страшна работа, само да мръдна настрани и ме следва див рев! Все едно го е страх да не го оставя пак... Повече никога няма да си оставям детето за повече от няколко часа, пък било то и на любимата баба.

emym, Енчо изкара един такъв грип. Три дена температура и после още два с обрив - давах само панадол за температурата, и то след като мине 38 градуса, обривът си мина от само себе си. Но все пак, ако много се притесняваш - потърси друг педиатър, не е задължително да си при личния.

Ей, ама големи сладурани всичките бебочета...  Peace

# 76
Пускам бързо две снимки от днес с новото столче за хранене, за да не ни забравите до понеделник:

# 77
Eх, много киппра тази Заринка, пу-пу! Столчето ви е страхотно, със здраве да си го ползвате!

# 78
Еми,как е положението...Ако вдигне много висока Т,освен кърпа на челцето и мокри чорапки(вода:оцет=1:1),в КРАЕН случай аналгин(хексалгин)-ако не ме лъже паметта-толкова капки,колкото са му килограмите. Мама З се е объркала,но можеш да редуваш нурофен и панадол/ефералган(защото тези двете всъщност са парацетамол).На нас по-добре действаше нурофена...

Карбо,много добре ще си изглеждаш.. Laughing Само ако ваденето е много травматично,може да има лек оток и ограничение в отварянето на устата(в една или друга степен това последното винаги го има).Но пък ще си усмихната,защото няма да има болка..

# 79
Първата среща на Мишо с морето

Вече и детето ще участва в пиенето на бира в Южния  Joy

Без да го планираме се захранихме точно на морето

В басейна вече има и вода

Шестата месечинка

И последно - вече в големия басейн. На Старозагорски минерални бани

Извинявайте за многото снимки, но това е разказ в картинки от нашето семейство с много целувки и поздрави за всички прекрасни мами и най-добрите февруарчета   bouquet

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 20:48 от Mecholana

# 80
Еми,как е положението...Ако вдигне много висока Т,освен кърпа на челцето и мокри чорапки(вода:оцет=1:1),в КРАЕН случай аналгин(хексалгин)-ако не ме лъже паметта-толкова капки,колкото са му килограмите. Мама З се е объркала,но можеш да редуваш нурофен и панадол/ефералган(защото тези двете всъщност са парацетамол).На нас по-добре действаше нурофена...
Да, Нурофен имах предвид, а съм писала Ефералган. ooooh!
Много се извинявам!
Толо, Hug

# 81
 waveyчестити половин годинки на Гого ,Самуил, Мартин и Савина.
Тони много сладък този Криско пу,пу ,същото се отнася и за Наско и Жорето,  как го борят този мечок ... Laughing
Ричи, щом педиатърката е казала че няма нищо претеснително значи е така  Hug, хареса ли ви картофеното пюре?
Алхимика  нямам думи Joy страхотна снимка
Марина люлката я дават до 40 кг.
К.Пенкова при Спиридонова сме.
А пък моя мъж няма на къде да бяга , защото апартамента е негов и най -много да отиде  да спи в хола  Mr. Green,което едва ли някога ще стане,защото има слонско търпение към мен . Когато ме обхванат бесовет
само казва "Хайде, изкарай си го на мен и да приключваме" душица златна , какво зло му се уби у главата Twisted Evil
Ама съм патка Мечолана , много хубави снимки , а Мишето е направо.. Heart EyesНа последната снимка в басейна с гащичките на Либеро ли сте? И ако да, на каква цена са?

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 21:58 от TONITA 6

# 82
  • Варна
Благодаря момичета, малко се успокоих. Аз за всеки случай взех едно АМ, ама не го отварям още. Тони, май ни хареса картофчето или по-скоро ни е много смешно, когато го вади от уста с езиче, а мама обратно го вкарва Simple Smile За 2-ри ден от захранването добре се справяме  Peace Иначе и аз както Яна ме е посъветвала смятах, че е добре да увелича твърдата храна, ама като сме само на 2 лъжички още.... няма как да стане. По-нататък.  Дрешките ни умалят, но сравнително бавно, даже бих казала, че прилично си ги износваме всички. Явно наистина темповете на растеж са ни такива. За сметка на това, май скоро ще си имаме 3-то зъбче  newsm10

# 83
Диде-честито столче, със здраве да си го ползвате, ние откакто се храним на нашето се родих, много слушка в него.
Мечи, страхотна почивка сте изкарали, снимките са прекрасни.
За Ефералгана, става въпрос за свещички, при много висока темп, над 38.5 действа по-бързо, има специален за деца.
И второ зъбче ни излезна и сега да видите само гледа да докопа мама и да хапе, даже по бузите, на мама канибалчето  Laughing.
Утре сме на консултация и да ни дадат направление за изледванията и за кардиолог, че в началото   имахме шум, дано да е изчезнал  Praynig.
Лека нощ. Hug  Hug  Hug

# 84
Здравейте момичета,

Фокси, Коте и Тони, много са ви хубави малките мъже пу-пу-пу, и тоя мечок... Hug
Утре сме на педиатър, да ни кажат колко е пораснало момето. Вече доста натежава.
При нас се явява проблем с храненето, като яде пюрета и после не иска да си пие млякото, иса с лъжичка да го давам Crazy, ама 100 мл с лъжичка така ли се дават...За сега я оставям, като не желае не й давам, на следващото хранен си ги наваксва.

Пожелавам на всички весело изкарване на срещата! Да качите снимки да гледаме и ние Simple Smile
Лека нощ от нас.

# 85
Здравейте, днес цял ден не мога да се наканя да седна на компа, че ми е едно празнично  Party

Започвам подред  Hug
Алхимиче, снимката е супер, и аз се пробвах да накарам Гоги така да суче, ама не иска  Joy
Фокси, Гоги и Наско много са порастнали  Peace
Карбо, мерси за целувките, приехме ги всичките, лично му ги връчвам цял ден  Heart Eyes
Тони, Криско е супер, много е чаровен и все е усмихнат, пу пу пу
Диди, Зари голяма кипра в стола, определено й харесва  Party
Мечи, ама вие сте големи хаймани, браво на вас, много хубави снимчици  Peace Само да ти кажа за гела, че май никой не ти е отговорил - казва се Baby orajel, Made in USA е, аз имам още един поръчан за Меги, ама тя не е влизала повече от седмица във форума, не ми е звъняла, така че ако се откаже, с най-голямо удоволствие ще ти го дам  Hug
Еми, дано Борко бързо да се оправя  Praynig
Взехме отпечатъка - голяма мъка, първо ръчичката, ама дето се вика само не му я повредихме от натискане и резултатът беше лек отпечатък с голяма фантазия можеше да се разбере, после го развалих - и сложихме крачето - по-ясно се вижда, ама пак не е като на картинката де, или ние не го правим като хората или е голяма глупост  ooooh!

Сега нещо, което ми го пратиха и много ми хареса:

Малко снимки и от днес  Wink

Хайде лека, мека и поспалива от мен  smile3524

offtopic Магииии, шпионираш ни, ха, излових те  Joy Целувки на теб и Бобо и ще се видим много скоро  Hug Heart Eyes

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 23:03 от geri_kkoleva

# 86
  • Пловдив
geri_kkoleva ,и друг път съм чела стихчето за бебето и ангелът майка и всеки път плача и сега пак  newsm45.много е чувствено

хубав половин рожден ден сте си спретнали.малкият е сладур

# 87
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА ГОГИ
нека расте здрав и щастлив и все толкова красив Heart Eyes

# 88
Здравейте и от нас   bouquet
Аз днес меко казано луднах. Вчера Гого се прибра от детска и гордо заяви, че няма да ходи 2-3 седмици, понеже госпожава излизала в отпуск и новата госпожа била гадна. И днес бях с двамата хубосници. Отделно Ванеса от няколко дни е невъзможна. Май и нас ни почват зъбките. Постоянно мрънка и иска да я гушкам. Поне през нощта спи засега.

Гери, честита месечинка на порасналото Гоги!!!   ura  Ако те притесняват вече моите маратонки, пусни ми ги и на мен по пощата и да ти пратя парите, че нашите са почнали ремонт в къщи и няма шанс скоро да ходим натам. На мен не са ми спешни, ти кажи. Да не си помислиш, че нещо те мотая. Чак ми е неудобно вече  Embarassed Ама той много готин тоя Гоги, утре ще го покажа на моята кифличка  Flutter

п.п. Кремуцка вие колко станахте? е май ти си ми мерилото на мен  Peace

Joy riccie, ние не сме ходили от 24.07. Тогава бяхме 5.250 и бяхме наддали цели 400 гр. за 1 месец. Вчера я теглих на нашия кантар и излезе 5.300, което ще рече 50 гр за 2,5 седмици   ooooh!. Важното е да са здрави. Аз вече спрях да я сравнявам с другите, квото - такова. Днес един съсед ме попита: "Ама тя на кого прилича, като топлийка е?"  Crazy
Ето я топлийката

# 89
  • в гората
 Честито полугодие на Гогата!Много готини снимки на всички бебчета  Hug.

Ето и нашия слинг как изглежда  Mr. Green :

Още се уча как да го ползвам, но първите ми впечатления са , че е много удобен и за двама ни.

Общи условия

Активация на акаунт