На пазар в Лозенград и Одрин -3

• 318 550
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • На черешатааа
Благодаря, но аз изчетох цялата тема, но карта не видях  Rolling Eyes  Embarassed

# 301
# 302
Здравейте момичета, искам да попитам тези, които сте ходили в Турция с кола, вярно ли е че коли по-стари от 1985г. не пускат. Ние сме със лада от 1975г. Ще имаме ли шанса да влезем в Турция или ще ни върнат?

# 303
Здравейте момичета, искам да попитам тези, които сте ходили в Турция с кола, вярно ли е че коли по-стари от 1985г. не пускат. Ние сме със лада от 1975г. Ще имаме ли шанса да влезем в Турция или ще ни върнат?
Абсолютно никакъв шанс нямате да минете. Коли над 20 год. непускат. Съжалявам много.

# 304
Момичета бихте ли ми казали къде по точно се прави пазара в Лозенград в сряда и заслужавали си да се ходи.Магазина Panayir export бях чела ,че ще се мести на ново място дали е преместен.Предварително благодаря.

# 305
Голям мерак ме обхвана като Ви чета. Искам да отида да видя и обиколя Одрин,дори и само за една разходка.

# 306
Момичета бихте ли ми казали къде по точно се прави пазара в Лозенград в сряда и заслужавали си да се ходи.Магазина Panayir export бях чела ,че ще се мести на ново място дали е преместен.Предварително благодаря.
Мнения много, но според мен си заслужава особено за детски дрехи които са много евтини, всичко турско е евтино, но и за пръв път може да отидете по рано се разходите да огледаде къде какво. Доколкото знам няма да се мести панаирето а отвори нов магазин но нещо като метро дори със сщите стилажи и етикети, там има прахове, препарати, сладки неща, кафе, брашно, захар такива работи. Понеже пазара е много голям и няма как да не го намерите, като питате пазар с ръце крака ще ви обеснят.  Laughing Успех и дано ти хареса. Simple Smile

# 307
  • Бургас
На този експорт се отбихме предпоследно (21.11.-съботата) , до Кипа Лозенград се намира. Казват , че малко по малко започнали да зареждат, имаше хавлии, спално бельо, потничета дамски и мъжки тениски, прах и омекотител.
Аз си взех съвсем обикновена разкроена рокля без ръкав, може да се носи и като пола за 10 лири .
Праховете ми се сториха малко по скъпи от Одрин, А к-кт спално бельо за спланя беше точно 30 лири , не съм купувала скоро и незнам как вървят, щампите бяха много красиви .

# 308
  • у нас
На този експорт се отбихме предпоследно (21.11.-съботата) , до Кипа Лозенград се намира. Казват , че малко по малко започнали да зареждат, имаше хавлии, спално бельо, потничета дамски и мъжки тениски, прах и омекотител.

Панаир Експорта е в центъра на Лозенград. Да разбирам ли, че вече е преместен до Кипа?

# 309
В събота плащахме с карта в Кипа и Адидас,днес мина плащането през банката 1лира - 88 стотинки.Удобно и изгодно!

# 310
Ние се каним да ходим в събота до Одрин, но не знам дали заради празниците няма да почиват и дали няма да е натоварено на границата?

# 311
  • на странно място ......
Ние се каним да ходим в събота до Одрин, но не знам дали заради празниците няма да почиват и дали няма да е натоварено на границата?
Ако ходите на разходка, да!!! Но за пазар не препоръчвам, сега е Байрама и почти нищо не работи, а в събота е най-празничния ден. Вие си преценявате, но това е моята препоръка! Peace

В момента в чейндж бюрата лира към евро е 2,23 което е доста изгоден курс!

# 312
  • Бургас

Панаир Експорта е в центъра на Лозенград. Да разбирам ли, че вече е преместен до Кипа?

newsm78 ха сега де.... знам ли Sinara... замъкнаха ни на едно място ... нещо като крайпътен паркинг със заведение и магазин, на който пишеше "Панаир експорт " , Това се случи на тръгване вечерта от Лозенград, автобусът подмина Кипа и след около 400-500 метра - спряхме, беше тъмно и повече ориентири немога да дам .

# 313
Това си е старият Панаир експорт. Там продавяат и баклава и халва. Но от дрехи и текстил беше многооооо постно

# 314
Здравейте  тук съм новак приятно мие да се запозная с  всички . румен от стара загора съм. мисля да ходя сега на 11.11.2009г. до Одрин. бил съм в турция преди година на почивка със семейството в мармарис.
Но сега ще ходя на шопинг за кожено яке и други неща бихте ли ме упътили дали вече  зимните якета са извадена за мъжките питам пък и не само на какви цени вървят и от къде са най евтини и къде свалят от цените иначе с турският съм добре щом се оправих в мармарис бих благодарен някой сподели опит с мен

Общи условия

Активация на акаунт