На пазар в Лозенград и Одрин -3

• 319 788
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Милена, Синия пазар се намира в посока "Кипа" - на светофара на "Мигрос", завиваш наляво, караш направо и стигаш до едно кръгово /по средата на което има статуя на двама възрастни мъже/, продължаваш направо и завиваш в ляво на първата пресечка след кръговото. Кара се около блоковете и има паркинг в ляво преди пазара. Пазара става в събота и е по-скъп от петъчния, ако има нещо неясно, питай, ако мога ще отговоря.  Peace

# 466
  • Пловдив
Благодаря ти, GALIA_NZ ! Мисля, че се ориентирах.

# 467
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug HugЗдравейте! Другата седмица,на връщане от Истанбул ще минем през Къркларели- \лозенград. Ако има хора ,които са ходили скоро ,да споделят.Бих искала да знам какви са цените на ядките за килограм, смес от всички видове- бадем ,лешник,шам фъстък,леблебия, карашък им казват. В неделя цените на пазара там по-високи ли са? И искам да попитам колко е един картон цигари- 10 броя на границата?

# 468
  • Пловдив
Цената на цигарите е според марката, но е доста по-евтино от тук. Но имайте предвид, че вече имате право да вкарате през границата само 2 кутии цигари в България!

# 469
   Темичката поизостана, а аз ще ходя тази седмица в събота прочетох доста ,но така и не разбрах праховете от магазините или от някакви складове и тъй като съм с рейс дали ще ги намерим  newsm78 . Някой ,ако е ходил с фирма да ме осветли дали има време за мотане по уличките или сме с групата виждаме забелижителностите и ни стоварват пред Кипа или някой друг такъв магазин ? Rolling Eyes

# 470
   Темичката поизостана, а аз ще ходя тази седмица в събота прочетох доста ,но така и не разбрах праховете от магазините или от някакви складове и тъй като съм с рейс дали ще ги намерим  newsm78 . Някой ,ако е ходил с фирма да ме осветли дали има време за мотане по уличките или сме с групата виждаме забелижителностите и ни стоварват пред Кипа или някой друг такъв магазин ? Rolling Eyes
Здравей,аз съм ходила с автобус до Одрин,шофьорите знаят складовете за перилни препарати и водят туристите до там,имате време и за забележителности и за разходка.На първа страница има линк с адреса на Кипа,можеш да разгледаш промоциите там и даже и да не ви закарат до складовете можеш да си купиш перилни препарати от там.Успешен пазар и лек път!

# 471
  Благодаря ти  Grinning ! А цените сходни ли са /имам предвид склад-магазин / ?

# 472
  Благодаря ти  Grinning ! А цените сходни ли са /имам предвид склад-магазин / ?
Горе-долу са сходни,виж промоциите на Кипа,аз последно си купих от склад 6 кг.турсил за 13 лири и омекотител 4 литра за 5 лири,в Кипа може да са малко по- скъпи,не знам в момента как е.

# 473
  • Пловдив
Zen, зависи с коя фирма ще ходиш. Ние ходихме с една пловдивска и от ходене по магазините и пазарите, туристическите обекти ги минахме на бегом. Дадоха ни час и малко за джамията и центъра. Да използвам да питам, паркинга до джамията по колко е - на час ли е, на престой ли?

# 474
З а 6 май ще ходим до Одрин и се записвам да следя Peace

# 475
МОмичета чета от 2 дни тази и предната тема. Интересува ме къде се намират складовете за перилните препарати-там където има и маслини и фурни за хляб? Искам някой да ме упъти, но като се влиза от Лесово. Защото спред мен всички са описвали един път-по някакъв мост в дясно, което би трябвало да е по мои груби сметки, като се влиза от Свиленград. Ако някой може да ми каже поне коя улица да търся в google maps  пак ще е добре Praynig
Второ - обърнах чичко гугъл за карта на град одрин-е такова нещо не можах да намеря...Навсякъде се дават някакви препратки към гугълската, която е непълна и да не кажа може би неточна, правейки сравнение с тази в ямбол да речем.
Моля ви помагайте

# 476
не е малка разликата между Кипа и складоветел.  Течния ариел 2литра в Кипа е 12 лири а на борсата 6 .Аз като бях ариела беше в Кипа на промоция 19 лири а на борсата 16 ( ходих на великден).

# 477
Преди да отидете на складовете вижте промоциите за петък събота и неделя в магазините защото имаше този уикенд прах който си взимаме RINSO и сме много доволни на 9.90лири 6кила а в складовете е на 13-14 лири омекотител yomus 6л. 6.90лири а на склада е 8лири.
От лесово се влиза направо покрай казармите покрай джамията и на светофара надясно
после едно малко кръгово и си налявокъм светофари 2броя
продължавате надолу и излизате на въпросния мост преди него наляво и покрай дигата на тунджа
минавате под мост на железницата и 50 метра по надолу е пазара
има хора които те напътстват къде да паркираш и ти вземат 3 лири
като свършите пазара тръгвате от паркинга пак в същата посока
има един знак DUR стоп завивате наляво и веднага след като минете под железницата надясно за складовете
там си иска обикаляне ние спираме след кръговото дясната улица и там има складове за прахове и перилни препарати
вътре има и балклава много добра и прясна последно беше на 8лири има и кори за баница
до склада има магазинче за маслини и други работи маслините ни ги дадоха на 2,75лири
отсреща е фурната за хляб
Пак ви казвам сверете си цените по магазините и си правете сметка за да ви останат за пазара

# 478
medemi благодаря за обяснението ама.......така май няма да мога да се оправя. Моля ви отбележете на тази снимка местоположението на складовете и пазара - петъчния, ако е удобно. Ходила съм 1 път с автобус, а съпруга ми 2 пъти, но пак с автобус, и от джамията до кипата и другите ок, ама тия складове Whistling
Иначе това за промоциите, ще го имам предвид!

# 479
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=D535%2F … 0.061626&z=15

A- влизате от лесеово
В - светофара до Самилие джамия там дясно
С - малко кръгово свивате наляво към светофарите
D- преди моста свивате в ляво
Е - началото на пазара паркинг
F - склад за перилни препарати вътре има и баклава до него маслини срещу него фурна за хляб
G - карфур магазин http://www.carrefour.com.tr/kampanyalar.asp
H - магазин Kiler   http://www.kiler.com.tr/indirim/insert.aspx
I - магазин Kipa  http://www.kipa.com.tr/kampanya-promosyon

Общи условия

Активация на акаунт