МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

• 10 309
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
  • София
 Ами аз го казвам от време на време, че и ние сме така. Научи се и на биберон, ама ако не беше биберона, щеше или да гладува или да се отбие...Мн трудно заспива, дори в количката, а буден в количката не стои, носим се и така. Аз естествено съм лошата майка и жена, на всичкото отгоре и аз съм била виновна за анемията на детето...

# 46
Вашите така ли са,бе хора,направо не издържам понякога.Айде кажете за успокоение,че не съм сама. Laughing
Аааа не сте сами,не сте   ooooh! Joy

# 47
 Hug  bouquet
ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ ! връщам се да чета....

# 48
А ти защо искаш да я свикваш с биберона newsm78. Не ти ли е по-лесно да я сложиш на гърдата и щом заспи хайде в леглото.

Ами искам да я свиквам с биберон, защото имам мераци да се отбиваме лека-полека след 6-ия мес. Определено не ми се разправя с това кърмене вече  Rolling Eyes Тя не се отлепя от мен. Не мога да я оставя на никой, защото не знам кога ще й скимне да суче. Пак заради сукането още си спим двете заедно. При нас няма такова чудо, като хапва и хайде в леглото  Rolling Eyes
Най-ми е досадно това, че от раждането си ме ползва за биба  Tired Хайде първите месеци ОК. Така ми стимулираше лактацията. Ама тя и сега е почти по същия начин  Rolling Eyes А сега с тези зъби, не е най-приятното нещо да си цока, за да си чеше венеца  Confused А и не мога да свърша нищо в къщи. Само ми виси я на цицата, я в ръцете. За това сме почти само навън. В количката поне стои, пу-пу  Sunglasses
Та за това ми се спотиха желанията за кърмене нещо  Rolling Eyes Особено, след като избиха зъбите  ooooh!

# 49
Никол вече седи самичка и прави по няколко стъпки като я държа за ръчичките. май няма да лазиме ний , а направо ще проходим.
Запекохме се много от пюретата и сега пак сме само на млякото на мама аз още се цедя и давам като някоя крава съм а тя не иска да суче. Sad
Сега като почна да давам пак пюре пак ли тряба да почна по лъжичка две или направо цяло?
Дез моите петна изчезнаха почти веднага.
http://martenichki.snimka.bg/baby/veche-s-m-na-5-meseca.396273.14149958

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 19:06 от asturiana

# 50
  • София
Алекс-мама, не си сама, много сме  Crazy Laughing Мислех че бебетата-Лъвовете обичат да са център на света, но явно важи и за Рибите newsm78  Crazy Ако не спи - почти винаги е на ръце, и навън също. Тогава и глас не му се чува. Ама тежи много вече  Rolling Eyes За разлика от батко си, не иска и биба, та съвсем е кофти положението  Tired

# 51
Ха здравейте пак.

Честити месечинки!!!

Аз да си похваля гарчето- както си седеше във т.нар. възглавница за кърмене (ползваме я да лежи на спалнята), така се изправи и седна и се задържа доста време.  newsm44  Кеф, пляскане, смях (то аз де, таткото реши, че се прехласвам много). После дребното пак така се изправи и седна и си седи и се опитва да си докопа нещо.
Ей голямо щастие ми е.

Аз днес си поръчах количка на Бертони, Пикадилито. То ми писна от тая тежката. Та ще избутаме няколко месеца с обикновена и после ще мислим за нещо по така.
Ходих до Джъмбо. Нищо интересно. Правят някакво подреждане и беше хаос. Взех едно долнище, дънки и 3 чифта маратонки (за по 2лв.). Иначе много розово, чак досадно така.

Е хайде ще се оправяме ние. Hug

# 52
  • София
Астуриана, браво на седящото и стоящо момиче! Тя направо си стои като голямо дете! Моят човек сякаш никога няма да се научи да седи. По-скоро първо челна стойка ще направи с това непрекъснато навирено дупе. Grinning
 Еля, браво и на твоето гардже! Татковците да мълчат. Упражнението си е за прехласване. Simple Smile
 Нагаина, нищо лошо не виждам в бибите аз. Баткото се отказа от биберона, да не излъжа, ама около 2-те годинки. Каката си яде ръката до след втори клас. Чак мазол и беше излезнал на възглавничката.

# 53
Божее,възхитиха ме бебоците на Аустриана и Еля,браво  smile3501,Никол направо като голямо дете,в първия момент гледам,гледам и не вярвам  Crazy,страхотно,голяма радост,Еля,разбира се че ще се радваш  Naughty ,пу,пу,пу  Heart Eyes

Ние сме многооо далече от сядане и изправяне,сега пак след 20 мин дране заспа най-накрая  Crazy

# 54
 Veselina,  и на мен вече не ми се разправя с кърменето, и аз искам да отбивам като стане малката на 8-9 месеца, мисля, че си е предостатъчно време на кърма. Въпросът е, че не знам дали ще успея, тя биба не иска, напоследък пийва съвсем по малко вода от шишето, но по-скоро използва биберона за чесане.
 Но когато - тогава, ако в крайна сметка не е готова тогава да се отбие - ще търпя , макар че отдавна ми е писнало.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 21:44 от stasi8510

# 55
  • София
СПЕЦИАЛНА ДВАНАДЕСЕТА СОФИЙСКА СРЕщА в БАНКЯ на гости на Тони_ст този ПЕТЪК - 14.08.2009 от 11 ч.
Моля, записвайте се: зелено човече, Дърта маймуна, ТаняР, Елле, Кикоимери, Дидето

ВНИМАНИЕ: който не е получил указания за пътя до четвъртък сутрин, да ми пише ЛС!!!

Моля Тони да намекне какво да носим за хапване и пийване, че иначе ще изкупя магазина   Mr. Green

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 22:03 от зелено човече

# 56
  • Стара Загора
asturiana малката кукла на снимката на която е седнала сама на спалнята ми идва да я изям направо.  Една гояма целувка да й лепнеш от мен.

# 57
 kikoikris , Дърта маймуна БЛАГОДАРЯ много и аз не мога да повярвам.  Grinning Много ми е кеф.
slancetoo целувката е получена. Hug
еля честито ви сядане.

# 58
Зеленко, благодаря за организацията!   bouquet

Нашата девойка след едно пеене днес заспа още в 21 ч. Да видим до кога... Crossing Arms

asturiana, ама тя вече като голямо момиче се държи - Браво! И Рая се опитва да стои на краката си, но изобщо не е така стабилна.

Elg, и аз това не му харесвам на Джъмбо - много малко оранжево има... Joy

# 59
asturiana,обра ми точките направо Никол! Shocked Нали са на една дата с Ади,ето колко различни са децата! Браво на нея! smile3501

Аплодисменти и за Елия! Party Еlg,разбирам те как се вълнуваш-има защо! Peace

Общи условия

Активация на акаунт