Туй мъжа не е човек!
Туй мъжа не е човек!
и аз исках момиче,ама на ,не че си го сменям Криско де
,за нищо на света

Я не си вкарвай такива мисли!
И друго си мисля - тъй като аз по карта трудно се ориентирам, а само по адрес хептен
/ нали по рождение съм си руса
А не е ли още опасно така да стои

като каза така се сетих за една случка,ето я и нея
майката казала: Щом я видяхте,защо не я дръпнахте? и те следователно отговорили: Ами има бележка,не може ли да чете?!?!
Прав беше едно време Драганов като ми каза - "няма да контактуваш с момичешки майки, че ще се депресираш"
Аз съм средно-амбициозна майка.Имах една позната в парка,с китайска филология и отделно даваше частни уроци по английски,та тя купуваше книжки на алнгл. на щерка си(с два месеца по-голяма от Дарина) и още не бяха проходили даже децата,и четеше на Дари:дог,тейбъл,ай лайк то иит..
Незнам какво стана с детето и,сигурно вече е студентка в Оксфорд.
Аз съм средно-амбициозна майка.Имах една позната в парка,с китайска филология и отделно даваше частни уроци по английски,та тя купуваше книжки на алнгл. на щерка си(с два месеца по-голяма от Дарина) и още не бяха проходили даже децата,и четеше на Дари:дог,тейбъл,ай лайк то иит..
,в такива случаи мога само да кажа - горките деца
,в такива случаи мога само да кажа - горките деца 
имах един съученик,майка му все го караше да учи
и то момчето голям зубар беше

.
А това под аватара ти направо ме разплака от смях. Днес нещо не можахме да се открием по телефона

Препоръчани теми