МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

• 10 313
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
малеее к'ви неща правят децата ви Shocked имам чувството че доста изоставаме Tired

# 61
Asturiana,малеее,браво на голямото момиче!И на Елия също! Two Hearts
Ние също се опитваме да седим,ама се кютваме на една страна и мрънкаме!Ама така си е,момиченцата по-оправни!
Аз съм дала заявка вече,обичкам си Алекс,ама ми писна от мъжорля,второто момиче искам да е! NaughtyТуй мъжа не е човек! Laughing
Нещо съм възмУтена от скоро време! Mr. Green

# 62
второто момиче искам да е! NaughtyТуй мъжа не е човек! Laughing

smile3532 и аз исках момиче,ама на ,не че си го сменям Криско де  Whistling,за нищо на света
Бейби-мони,аз за пореден път се удеждавам колко по-ъбрзо се развиват момиченцата  Mr. Green Heart Eyes

# 63
малеее к'ви неща правят децата ви Shocked имам чувството че доста изоставаме Tired

Ми така е,ние вече и на английски ходим и броим до 100.. Joy Я не си вкарвай такива мисли! Naughty  Hug
А това за момичетата и аз съм го чувала,ама като нямам база за сравнение не мога да кажа.. Mr. Green

# 64
Привет и от нас!

Зеленко, пусни ми и на мен адреса, ще гледам да дойда, нво ще сме само със София, че Никол е на море, а таткото, естествено, е на работа. Ще се комбинираме с Росита, най-вероятно.Таня, сега виждам, че си писала евентуално заедно да ходим, ама ще го измислим някак си, че мога да взема още най-много една мама+1 бебе  Mr. Green Ако се притесняваш за шофирането, може заедно да пътуваме/ че и мен малко ме е шубе на по-далечко сама с бебето/.Утре ако дойдете в парка ще се разберем, ако не - по телефона  Peace И друго си мисля - тъй като аз по карта трудно се ориентирам, а само по адрес хептен  Crazy / нали по рождение съм си руса  Laughing /, та може евентуално да направим една среща някъде в центъра/на Банкя/ с някой, който знае пътя към къщата и заедно да отидем натам.

Астуриана - браво на Никол, все едно гледам дете на годинка  Grinning А не е ли още опасно така да стои  newsm78  

Иначе и София днес се задържа седнала доста време, но в мен.Иначе си седи и на леглото, но винаги се протяга нещо да пипа напред и се навежда. А за стъпването, стои на 2 изпънати крака на цяло стъпало, но я държа под мишниците.

# 65

Ми така е,ние вече и на английски ходим и броим до 100.. Joy Я не си вкарвай такива мисли! Naughty  Hug
А това за момичетата и аз съм го чувала,ама като нямам база за сравнение не мога да кажа.. Mr. Green

А, вярно  Mr. Greenе, вярно е...

# 66

Ми така е,ние вече и на английски ходим и броим до 100.. Joy Я не си вкарвай такива мисли! Naughty  Hug

hahaha като каза така се сетих за една случка,ето я и нея Rolling Eyes
един ден,една позната вървяла в парка с малкото си момиченце (на годинка и нещо - току-що проходило,и майката се отплеснала за секунда и малката се лепнала на пейката,която била преди малко боядисана,2 баби които седели на съседната пейка нищо не направили,а седели и гледали как детето се маца с боя ooooh! майката казала: Щом я видяхте,защо не я дръпнахте? и те следователно отговорили: Ами има бележка,не може ли да чете?!?! Shocked не се учудвам ако вече и английски знаете Mr. Green

# 67
  • София
И от мен браво на оправните ни девойки!  Hug Peace Прав беше едно време Драганов като ми каза - "няма да контактуваш с момичешки майки, че ще се депресираш"  Laughing Всъщност и Алекс стои прав така, но за секунди само, и не го слагам на земята, а върху краката ми. За сядането - не е стабилен, люшка се като го сложа седнал  Crazy
А че мъжът не е човек спор няма  Twisted Evil
За срещата не знам дали ще успеем  Rolling Eyes

# 68
baby_moni aaa,сакън! Stop Аз съм средно-амбициозна майка.Имах една позната в парка,с китайска филология и отделно даваше частни уроци по английски,та тя купуваше книжки на алнгл. на щерка си(с два месеца по-голяма от Дарина) и още не бяха проходили даже децата,и четеше на Дари:дог,тейбъл,ай лайк то иит..Crazy Незнам какво стана с детето и,сигурно вече е студентка в Оксфорд. Mr. Green ooooh!

# 69
baby_moni aaa,сакън! Stop Аз съм средно-амбициозна майка.Имах една позната в парка,с китайска филология и отделно даваше частни уроци по английски,та тя купуваше книжки на алнгл. на щерка си(с два месеца по-голяма от Дарина) и още не бяха проходили даже децата,и четеше на Дари:дог,тейбъл,ай лайк то иит..Crazy Незнам какво стана с детето и,сигурно вече е студентка в Оксфорд. Mr. Green ooooh!
smile3532 rotfImbo,в такива случаи мога само да кажа - горките деца  ooooh!

# 70
smile3532 rotfImbo,в такива случаи мога само да кажа - горките деца  ooooh!

напълно те подкрепям Peace имах един съученик,майка му все го караше да учи ooooh! и то момчето голям зубар беше Sick

# 71
Здравейте мацки!  Hug

Ей , много ме разсмивате с вашите писаници.  Joy

Браво на напредналите девойки . И аз като Ивето нямам база за сравнение , но като чета кво правят девойките  #Crazy .

Зеленко , пусни и на мен упътването за срещата . Ако не сме на доктор( щото вчера на ехографа на мъжа ми му откриха 6мм камък в единия бъбрек) непременно ще се постарая и аз да дойда.  

Ох, Иве ти си си сменила линийките май?  newsm78  А това под аватара ти направо ме разплака от смях. Днес нещо не можахме да се открием по телефона   Laughing. Много ти е готин подаръка, само дето не ми е ясно ти ли ще го ползваш?  hahaha

# 72
  • София
Ей, голяма забава му удряте по нощите, бре- уж все недоспали- а пък к'ъв хумор се вихри Sunglasses
Браво на Елия, а Никол наистина все едно е от друг свят- изглежда супер стабилна на крака!
И Мария седи от около седмица, но тежестта на тялото й е напред и се държи на ръцете. Ужас е , вече много ме е страх да не се обърне от столчето за кола- ама каквото мога- правя!
Хайде- да спите дълго! newsm46

# 73
  • София
Бодливке, линийката ти за Ади що брои колко остават до 9 месеца?

# 74
Бодливке незнам за таз майка с английските книжки какво е станало с детенцето ама нашата в голям зор ще се види като почне да говори. Ние и говорим на български в къщи , но излезнем ли на вън само на испански, а баба ми и говори само на руски(голяма каша ще и е в главата). Joy
Та каква смесица на езици ще проговори детето не знам.
Имам едни познати които са испанци ,но мъжът говори на детето само на английски. Да видим какво ще стане.
*Nikita* педиатара каза щом го прави детето само не е опасно. Никол се хваща за двата пръста и се вдига сама на крака и е много слабичка и гъвкава и много силна. Купихме и проходилка и я оставям по 5 мин от 3 дни и тя я мести без проблем.
Как ви завиждам за срещите ние тук само обикаляме квартала добре че поне таз година се родиха още 5 бебенца та поне има с кой да се мотаем. За след 6 месеца ще ходим на басейн дано и хареса и дано не почне да боледува само.

Общи условия

Активация на акаунт