МАРТенско дете игриво - грее, като слънцето щастливо!

• 10 331
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Чудесна срещичка сте си направили - тихичко завидях, защото аз си прекарах деня в търчане и доуреждане на специалното антиалергично мляко на Марти - ей разногледа станах! Но както и да е!
Направили сте страхотни снимки, а като чух за крем карамела направо ми прималя (любим десерт ми е).
Тони Ст. направо невероятно фантастична градина имате - голям завижд Simple Smile.
А бебовците направо всички като фотомодели.

# 196
Привет мамчета! Ние съвсем изчезнахме, но много пътуваме (последното ни ходене беше във Велинград за една седмица, препоръчвам със сто ръце хотел Велина - супер доволни сме), а и баткото се разболя 2-3 пъти този месец от разни вирусни ангини (тръгна на плуване и това е резултата, но нищо - ще гради имунитет Simple Smile)... та не остава време.

Да похваля Ники, че вече има 2 и половина зъба Simple Smile - половината е за третия (отгоре), която само се е показал като точка. Но днес е с температура, лека, може и от зъбите да е, а и от известно време носът му се разхърка...

Иначе на последната консултация беше 8500 гр и 71 см - екстра качество!

Естествено не съм успяла да изчета и малко дори от писаното, но видях хубавите снимки от страхотната среща и порасналите бебоци, да са ви живи и здрави.

Ние се захранваме от 4 дни с оризова каша, засега върви добре - яде по малко след кърмене, достатъчно като за начало.

Ники също има периоди, в които се буди по.често - основно ги свързвам с никненето на зъбите, но и порастването, захранването, обръщането, седенето - все milestones, които нарушават съня. Така че е нормално.

За бибата - Ники заспива или с биба (в креватчето си - но я плюе като заспи), или в количката със или без биберон, или на гърда. Сам - не! Но не се притеснявам специално за биберона, защото го ползва много малко и му помага за зъбките. Мисля, че е лесен за контролиране процес.

Айде лека нощ, че и аз страдам от съннен недоимък.

# 197
Здравейте и от нас!!!

Еййй, невероятна среща беше!!!!!!!!!!! Тони, получаваш големи овации  smile3501

Невероятно посрещане /в което голяма заслуга и на ДуМа - да не забрави да пусне рецептата за страхотната торта, сигурно ще стане форумска  Mr. Green / Тони, така ти завиждам за двора - просто мечта, рай за децата  Hug
Таня има страхотни снимки с бебоците на одеалото, чакам да ги качи  Wink

Ние също се прибрахме чак към 21ч., че бяхме после и на кръчма  Crazy Та на София много и дойде, заспа още докато сучеше Laughing , което отдавна не се беше случвало.

Аз предлагам заедно да се върнем да вземем лъжичката на Илийката...някоя събота примерно  newsm47 Това дете направо ми скри шапката, той ще да е ударникът на групата по пълзене...няма такъв смях ви казвам, мнооого е добър  newsm10

# 198
Браво момичета,личи си че страОтно сте си прекарали... Laughing Видях едно момиченце с опашки,това Ангела ли е?
SZA, добре завърнала се и честити зъбчета на Никола!Да се включваш по-често Hug
Колко трябва да бъде хемоглобина при бебенцата?

# 199

Аз предлагам заедно да се върнем да вземем лъжичката на Илийката...някоя събота примерно  newsm47 Това дете направо ми скри шапката, той ще да е ударникът на групата по пълзене...няма такъв смях ви казвам, мнооого е добър  newsm10
Бреее, направо ме заинтригувахте с тоз Илийчо бре.... Crazy Не направихте ли клипче да го видим и ние. newsm78

# 200
 Hug Благодарим на домакините за гостоприемството! Чувствахме се страхотно! Тони и мъжа и са най-сплотеното семейство и от сърце им желая догодина момчета близнаци! Децата , които отгледате  ще са истински щастливи с такива родители като вас! Peace
 Не мога да се въздържа и да не напиша по няколко думи за всеки , щото то направо ми се напи душата от кеф че ви  познавам.

Илийчо ми скри погледа направо- изумителен е , страхотен жилавак и пълен с енергия!  Heart Eyes Ей не мигна това човече ви казвам.  Laughing  Мънки е страхотен човек - радвам се че те познавам! Hug

Калинко , той душата слатка е толкова гальовен и спокоен , че направо са си лика прилика със снахичката.

Ангела само спа !  Wink Присъединяваме се към похвалите на мама за най- послушното сладурче!  Blush

Дидето е много спокойна и уравновесена, а пък кака Ели е толкова миличка . Ходеше и целуваше всички бебета наред. Кукличка , а пък на Косьо не му чух гласа.

Танчето пък да ви кажа  толкова се е разхубавила, много ме изкефи, абе егаси готиния човек е ! Докато  нейната Биби спи ,тя разнасяши другите бебета или ги приспиваше в количката,  а татко им ги гледа с Биби  като писани яйца!

Анче и Никита вас направо си ви обичам!
Алекс и той слушка , а  пък дядо им е супер-дядо Joy.
Малката Софи е като бижу. Мама Никита е пич номер едно. Разправях на нашия тати какво ти се беше случило и как днес хулиганстваше малко , но нищо , ще си траем пред    hahaha  People Cop

Ел , тя душата е много малка , та се връзва на разни тъпаци.  Hug Влади също слушка  мишленцето сладко.

Та това на кратко за днешното парти!

glafira- ако ти е  Контратубекса за белези , по-добре си вземи Мадекасол6-8 лв. май струваше . Аз съм го ползвала и съм по доволна  от него. А и за плуване на бебета в Банкя  ако те интересува - виж телефоните в гугъл на МЦ здраве. Питай там , щото на друго място в Банкя не знам къде може да има. Моя син ходи там на плуване  и водата е минерална. Има и други басейни , но те са частни и са малки , изобщо не ми се струва , че е възможно да плуват бебета там. Даже абсурдно.

kikoikris- дано миличка  да се оправиш бързо. Много ти съчувствам. Heart Eyes

Слънце , не се притеснявай, дано всичко да е наред. Praynig

Ех, сори  направо се улях. Вече два часа не мога да си пусна поста . Ей страшно нещо са това мъжете!  Laughing

# 201
Леле, ДуМа, нямам какво да добавя...толкова изчерпателно  Hug Направо ме разчувства страшно/ а това не е лесно при мен, да знайш  Crazy/

Какви хулиганства, кви 5 лева...нещо не знам за кво говориш   Rolling Eyes  Laughing

Ето да видите бебета на пикник  Joy http://martenichki.snimka.bg/baby/sofiya-sreshti-po-gradove.374177.14188867

След малко ще кача още снимки...

# 202
  • Варна
Иве  Hug  недей така бре жена, засрами ме  Blush   Hug

Много сте готини всички мами и бебоци от днешната среща и си личи че е било страхотно, Тони с моя ви завидяхме за градината  Mr. Green

# 203
Aко разрешите за следващата тема можем да качим на 1 стр снимка със всички бебоци! Hug Просто са невероятна картинка!

# 204
Aко разрешите за следващата тема можем да качим на 1 стр снимка със всички бебоци! Hug Просто са невероятна картинка!

Супер идея  newsm10

Ето и още снимки от апарата на Танчето http://martenichki.snimka.bg/baby/sofiya-sreshti-po-gradove.374177.14188288

# 205
  • София
 Еййй, браво! Най- "грозните" бебета са нашите/ вашите- да ги оакат кокшките!- пу-пу-пу!!!!
Освен на първа страница- направо отделен АлбУм трябва да се направи на тази среща Wink То много матриал, много нещо!
А двора на Тони...- дай боже- всекиму!

На мен ей сега ми пуснаха Faith по ГСМ- а от Бургас  Close- и там е толкоО " гадно", колкото ви е било на вас! Дано ги изядат комарите, дано Mr. Green
СЗА   Hug
Галина, нИпрИменно ще ти устроим срещичка- ти само ела.
Дез- пожелавам ти в най скоро време да релаксираш заслужено!

# 206
  • София
Лелееее нямам думи... ама рекох да се разпиша преди да легна.

Огромна благодарност на Тони и фамилия за чудесното преживяване, което ни подариха днес

А нашите бебета наистина са разкошни, както и мамите и татковците, разбира се.

Много ни беше приятно да се съберем и да се видим и побъбрим (говоря в мн.ч. понеже ние бяхме в пълен състав, та споделям мнението и на Ванката и на Билянката).

ДуМа и ти си страшна - много емоционално е цялото общуване с теб - искрено и сърдечно. Много се радвам, че се видяхме. Та, разхубавила съм се била... Whistling

Съвсем сериозно съм помолена от Ванката да настоявам за рецептите на тортата (от ДуМа) и на крем карамела (от Тони). Та в скоро време и аз ще трябва да се поизпотя в кухнята.

Нещо ми е блокирал мозъка, та май ще спра до тук, пък утре може и още да разкажа за срещата от моя гледна точка.... Просто беше един чудесен ден... Чувствам се адски отпусната/релаксирана, но мисля че ще си го допреживя и на сън.

Последно Биба и тя беше омаломощена, та като се прибрахме я изкъпахме рано-рано и в 9 вече си спинкаше сладко сладко...

Лека нощ от нас  Hug

# 207
  • София
Дума, много благодаря за изчерпателния отговор:) Смятам да го пробвам това мазило, че ме дразни белега....И ще се обадя в тоз център....

И да знаете, че много ви завиждам с бяла завист  bouquet  bouquet  bouquet

# 208
  • София
 Сетих се що влязох сутринта тук.
 Честит имен ден, Марии! Няма да споменавам пониково, че да не ви разконспирирам, но да сте живи и здрави, да ви слушат сладките дечица и таз година люлка, догодина две-три. Grinning

# 209
Здравейте момичета!

Честит празник на всички малки и големи именнички днес!

Радвам се на сбирките ви и си личи, че сте си изкарали страхотно! А бебоците ви са толкова сладки!Пу Пу Пу! Да са ви живи и здрави!

Ние бяхме на консултация в сряда!Петя е наддала 300гр за 20 дни  и вече е почти 7 кг!Два см по-дълга е вече! Много пее, надига се да сяда в количката, върти се като пумпал! Смее се на батко си! Изследванията и са добри, хемоглобинът и е 111, урина тази седмица трябва да се пробвам да събера, че в сряда и сложих от пликчетата за урина, но след повече от час се беше изпишкала и лепенката беше отлепена и съответно урината в памперса!
Вече хапва по цяла порция зеленчуково пюре, като добавям АМ все още! Тази седмица може и да започнем с месните! След сряда смятаме да ходим към морето за седмица, че след 25-и баткото трябва да е на градина!

Лек ден момичета и весело изкарване на празника и на почивните дни!

Общи условия

Активация на акаунт