Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 14 119
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро и то мен!
Ние днес се каним да ходим на Арбанаси да поразходя малкия да се разведри.Малко поваля,но не вярвам че ще е толкова лошо ,че да спре нашия порив Laughing
Лек и усмихнат уикенд на всички!

# 61
Добро утро  момичета
Иман,мерси за кафенцето и пожеланията  bouquetНе зная за ОДЗ Здравец....Къде се намира?
Бандидо,пожелавам ти успех с това с което си се захванала...Дано да спре да вали и да си изкарате супер на палатки...
Ангелче,идете и се поразходете,дано Дани се забавлява...То на вън май спря да вали...
Аз да ви почерпя,че днес съм именичка и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ

Хубав ден момичета от мен и малката Кати

# 62
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ!    Да сте здрави, щастливи и много радост на цялото семейство!
Благодаря Ками и Миленче за отговорите. Да, от септемврийките съм  Peace   Надявах се приема в ясла да е по-лесен отколкото тук в София, но явно и в Търново са ограничени бройките. Те тук моя сладур го приеха в една ясла (с връзки естествено  Simple Smile ), но сега ще трябва да се откажем и да започнем всичко отначало. Но то другите планове да осъществят а това ще го измислим  Party

Приятен ден на всички от мен и Марти.

# 63
Честит имен ден на всики празнуващи ,специални поздрави за Sirenity ,Миме желая ти много любов и нека всички около теб те обичат.

# 64
Здравейте и от мен! Днес се върнахме от морето и бързам да пиша. Изкарахме си супер, но не ми стигна, имах нужда от още няколко дена.

Честито момиченце на  Hrispa76 ! Новините за нови бебенца са ми любими в темичката ни.

Честит имен ден на всички празнуващи!

Добре дошли на новите мами!

За яслите- аз подадох молба отдавна и Лъчко е приет от септември, но моя позната подаде в "Слънце" в началото на август, иска дъщеря и да тръгне в края на годината и са и казали, че има места. Така че, най-добре е да се пита на място или евентуално по телефона.

# 65
M0NIQUE , много съжалявам затова, което ти се е случило. Не знам какво друго да кажа  Sad

# 66
  • Stuck in a moment
По повод публикациите на Monique и нейната трагедия, искам мами да ви питам не смятате ли за уместно да се редактира темата и Паньова да я няма в началото?

Хриспа, направо си мама героиня и всички мами с много дечица много им се възхищавам Simple Smile

# 67

тефтерче, напълно съм сигласна с теб  Peace
 Другият вариант е точно до координатите на Паньова да сложим препратка към блога на Моник. Така, ако някой прочете случилото се и въпреки това иска да се свърже с нея - да си чупи главата сам.

# 68
Аз пък не съм съгласна. Всеки прави избор  сам, дали ще е проучил или не докторът, на който се доверява. Или пък си казваш "който ми се падне" - ами тогава?
По-скоро блогът на Моник трябва да е на първо място, подчертан и удебелен като инфо за бъдещите мами.
Ако разсъждаваме така - аз пък смятам, че д-р Йорданов не трябва да е на първа страничка като инфо  Naughty

Или пък да сложим и името на прословутия д-р Хаджирадев - ако там направим статистика за смъртни случаи, през вековете, които е израждал - сигурно първите 17 страници ще са запълнени  #2gunfire

Това е моето мнение.

Ние не отидохме на палатка. Хем ме е яд, хем по-добре, че си останахме вкъщи,че да се наспим. Може би от 6 месеца не съм спала до 10ч  Crazy Много хубаво било - да се наспиш и да се излежаваш  Flutter

Някой купувал ли се колана Вибротон (ли се казваше)  newsm78 Рекламират го по ТВ-то. Моя приятелка иска такъв и се опитвам да я разубедя- някоя мнение или съвет.

# 69
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Я, казвайте бързо, колко от вас пушат и кърмят? Аз нещо ги пропуших и май е време да избера или кърмене или...... все пак е на 1година и 9 месеца малкия.
Никога не съм го разбирала това да се пуши и да се кърми! На мнение съм, че ако някой чак пък толкова не моеж да издържи без цигари, по-добре да спре да кърми, макар, че обратния вариант е за предпочитане.

МоникHug

Давайте предложения за пицария подходяща за рожденият ден на голямата ми дъщеря става на 8г.Колебая се за ,,Каза мия,,/имам доста лоши впечатления от там/,но за сега нищо по добро не мога да измисля,а не ми се правят компромиси. newsm46 newsm46
Обърни се към парти-агенциите за съвет-може да ти дадат някое предложение, за което сама не би се сетила! В Етно наистина има много място.

Riki, добре дошла!

По повод публикациите на Monique и нейната трагедия, искам мами да ви питам не смятате ли за уместно да се редактира темата и Паньова да я няма в началото?
Не съм съгласна. Аргументите ми напълно се покриват от казаното от bandido  Peace.

# 70
Сега се зачетох в една тема за данъците и приема на децата в яслите. Понеже не ми се чете цялата, ще питам тук- само за такса имот и смет ли става въпрос? И ако някой знае, какво се прави, ако нямаме брак и потоянният адрес на мъжа ми е в друга община? Сигурно от яслата ще ни кажат, но аз да си питам да имаме готовност мъжът ми да отиде за бележки в неговата си община.

# 71
здравейте!
ние се завърнахме днес от Русе,по-скоро от вилата ни до Русе,и все повече у нас напират планове за преместване-Лили е много щастлива там,ще иам кой да я гледа,докато ние сме на работа.освен това къщата ни е на 3 етажа и едният направо ще си го окупираме,имаме и голям апартамент в града.идеята е най-студените зимни месеци да сме в апартамента и ще трябва да живеем със свекитата,но пък лятото,пролетта и есента ще ги караме във вилата........да не ви изненадам,ако скоро ви съобщя,че освобождавам квартира в центъра,работно място в Общината и място в ясла Слънце Mr. Green

между другото,за яслите и данъците-не трябва да имаш никакви задължения към общината за тази година,нищо че не е изтекла Crazyда си намериш место в яслата е въпрос на късмет-аз подадох молба година предварително,а моя приятелка-преди 2 месесца.децата ни ги приеха заедно.така че успех Peace

мислех си и за случаяа на Моник-хайде да видим какво полезно може да излезне от това,освен,че ще се очерни името на младата докторка Peaceние със съпругът ми много си говорихме за това и си мислим,че една подобна трагедия така ошашква младите родители,че те не се сещат да търсят подкрепа и разследване на случая.не е ли по-донре в такъв момент да има човек,отговарящ за това,да ес разследват подобни трагедии Thinking
като професионалист,работещ с хора,и мен са ме набеждавали за много простотии и после някой някъде чул,че Деси Енчеава не си разбира от работата Crossing Arms

# 72
 Деси, аз по-полезно от това да се "очерни името на младата докторка" не виждам.  Peace Нужно ли е като Хаджирадев 100 години да е завеждащ отделение и да разбие мечтите и живота на толкова семейства, за да се компроментира? Доколкото разбах от Моник (а и сама съм убедена в това) лекарската мафия надминава и оргранизираната престъпност. Класическата максима " гарван гарвану око не вади" важи в пълна сила.  Никой търновски лекар няма да подпише аутопсия и въобще документ, обвиняващ колега от същата черга. Нужна е безпристрастна експертиза от съдебни лекари от София, според мен - това значи протакане и безкрайно удължаване страданията на родителите, без да се знае ще има ли изобщо конкретен резултат.

Извод: т.нар. "черен PR" е единственото ефикасно средство за борба с некомпетентността и арогантността (не само в този случай). Както казва и Моник "лекар няма възможност да прави грешки, ако няма пациенти". Аз лично се ангажирам с нейната кауза и ще разкажа на всеки за мъката й.

П.С. Идеята на Поли за подчертаното позициониране на блога ми харесва доста  Peace

# 73
здравейте момичета   Hug  

Честит имен ден на всички именници на патерици !!!  И най-вече на нашата Преслава ,която вече е християнче от вчера   Flutter  да е жива и здрава и все така да продължава да слушка мама,баба и мен    bouquet    

иначе ние сме добре - днес за първи път останах сама без Валери - една приятелка на майка дойде и го взеха и отидоха на разходка на Варушанската гора   Wink  едит час си лежах необеспокоявана и си гледах ТВ - голям кеф било   Mr. Green  

Рики - добре дошла   Hug  за яслите - аз сега подадох документи за 2011 ,но мисля ,че ще имаш успех  Peace  

Поли - интересно ми е какво е сътворила главицата ти    Rolling Eyes   то и на мен от време на време на идват едни идеики ама още не съм се престрашила да тръгна да ги развивам  Crazy

хайде лека от мен   Hug

# 74
Здравейте мами. Относно търновсските лекари - да не са много стока, но според мен всеки сам  прави избора си. Аз например / сега предполагам, че ще ужася много от вас/ от 10 години ходя все при Хаджирадев и досега не съм видяла нищо лошо от него. Така, че никой никога и от нищо не е застрахован. Каквото му е писано на човек -това е.
А и докато не съм забравила в петък ще ходя на  училището на 9 месеца. Има ли някоя мама, която също ходи, та ако има желание да се запознаем.

Общи условия

Активация на акаунт