Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 14 111
  • 303
  •   1
Отговори
# 15
Я, казвайте бързо, колко от вас пушат и кърмят? Аз нещо ги пропуших и май е време да избера или кърмене или...... все пак е на 1година и 9 месеца малкия.

# 16
Здравейте момичета.Ние се завърнахме снощи от Приморско.А как не ми се връщаше. Weary.
Аз днес няма да се класирам за срещата защото взимам кухня.А не съм си заверила купон за поликлиниката.Ей за това не исках пак да се записвам на кухня защото жив,умрял трябва да я вземеш в 11 и 15 от пункта.Но като спря да яде и се чудя какво да му правя е добро решение.

# 17
Здравейте и от мен да се запиша в новата тема браво на sereniy,много сте  напреднали с писането не съм ви чела от неделя  бяхме малко с Габи на село ,браво на момичетата които кърмят това ми беше желанието когато родих но...... само гърдите големи а пък мляко нямаше,е Габи сукна 10 дни и толкова .Сиска много хубави сте всички на снимките ,а Надето и Преславка са сладури .Лек ден на всички и приятно изкарване на срещата.

# 18
  • Велико Търново
Моник  Hug. Прочетох блога и останах без думи. Ще направя всичко възможно да помогна с популяризирането на блога.

# 19
Моник, бъди силна! Не мога да си помисля дори за болката, която изпитваш. Великотърновската болница вероятно е най - лошото място за раждане в цяла България, затова аз толкова много исках да родя в друг град. И го направих в гр. Русе. Благодаря на всички, които се грижиха за нас.

# 20
Страхотно заглавие на новата тема  bouquet
статията от Янтра си личи,че е писана от човек,който е взел присърце кърменето.дано има повече такива Hug

Моника,много ти съчувствам,мила ио се питам какви бяха последствията за лекарите след твоето злополучно раждане Thinkingобърнахте ли се към някоя организация за защита на пациентите,води ли се разследване на случая.много е важно да се знае от всички какво се случва после не само за теб......макар че в България много трудно се доказва лекарска грешка Thinking

# 21
Последствия за лекарите няма, няма разследване! Лекарите от отделението казаха, че е нормално да се случват и такива неща! Оправдаваха се със Съдбата! Представяте ли си момичета! Ако знаех, че трябва да разчитам на Съдбата, щях да си остана вкъщи да си раждам. Така или иначе резултатът щеше да е същия! Затова се опитвам да направя, така че да няма последствия за следващите бъдещи майки!

# 22
Моник Sad Голяма прегръдка.Възхищавам се на силата ти.Аз не знам дали бих понесла такова нещо.В момента съм в развод и въпреки че аз го пожелах едва се съвземам, а ако ми се случи това Cry С много много сили продължи напред Hug

# 23
  • Велико Търново
angelcheto, а вие как сте? Как свиква малкия Дани с новата обстановка? Има ли вече приятелчета? Предполагам, че е трудно изведнъж да смениш така средата...

# 24
 Запис и от нас.

Супер срещичка си спретнахме в Марно поле. По биричка пийнахме ние двете с Моарейн, Егишиора, 3дес, Деничето, Усмивчица, а малко по-късно към нас се присъедини и Зеленото мече. Определено трябва по-честичко да си правим такива раздумки  Party

Ангелче, ако можем да ти бъдем полезни (аз и момичетата от "Работилница за надежди"), моля заповядай. Очаквам те на ЛС  Peace

МоникHug

# 25
Здравейте момичета
Въпреки,че ви обещах да съм по-редовна ,малко ви поизлъгах,но бяхме в ремонт и най-накрая преключи...уфффф.Само ,че мама и брат ми си заминаха и сега ми е малко криво...
Моник,страшно съжалявам за случилото се...
Малко късно разбрах за срещата,иначе щяхме да се присъединим...
Оле,сега прочетох това за инжектираното момченце...Ужас...дано си е здравичко...
Ох,чухте ли за детенцето паднало от Балдуиновата кула....Дано се оправи миличкото....
А иначе ние сме уж добре,Кати май малко тъжи за баба си,защото като си тръгваше и й махаше за чао,се разплака....От 2 дни постоянно вика мам,мам...мнооого съм щастлива...
Хайде,отивам да направя нещо за вечеря,че вече няма кой освен мен...
Цунки на малките мушмуроци

# 26
Благодаря ви за вниманието.Малкия е в много особено състояние.Вече се замислям дали да не го заведа на детски психолог.Много много ни е трудно.Ако някой знае добър детски психолог моля да ми даде координати Praynig

# 27
Аз и с срещата леко се разминахме...бях в парка в 10 без нещо,не познах никой,сина ми тичаше като луд,а аз бях с нови обувки,които ми убиваха и към 11 без нещо се изнесохме.Та ако сте видяли мама с токчета да бяга след 2 годишен палавник облечен в червено-съм била аз PeaceЗнам,че срещата беше за 11...ама нашия след морето свикна все навън и...се изнесохме рано рано.

# 28
MoniqueCry   Cry    Cry   Да почива в мир малкото ти ангелче... ужасно е, че те ще си останат и безнаказани!  Cry  Cry Cry  Ще разпространя във фейсбук линкът към блога ти... дано настъпи възмездие!  Praynig

Днес беше много приятна среща, страхотно си побъбрихме, скоро пак, нали?  Hug  Grinning

# 29
Определено срещичката беше супер.... Mr. Green bowuuДА вземем от сега да се разберем за другата седмица, че да имат време повече мами да се включат... Simple Smile ХУбаво решихме, че ще е на Триъгълника, да кажем на кафенцето с детския кът, ден-????, ако искате да си остане пак четвъртък, за час...пак 11.00, а пък ако искате може и вечерта към 18.00, така ще може да се включат и работещи мами.... ХАйде, оставям на вас и да го решаваме... Simple Smile За мен няма проблем! Simple Smile
На ЩАстлива мама-честито завръщане!
Ангелче, съчувствам ти за това, което преживяваш....Аз лично съм дете на разведени родители и мога да ти кажа, че на детето винаги ще му липсва тати, но с времето се свиква, а като порасне ще оцени, че е било за добро...Поне при мен беше така....Триъгълника е малко далеч, но пък ще е добра разходка-ще те чакаме с Дани!А ако решим да е вечерна среща-и НИкол ще е на линия... Simple Smile
Ей, мацки, много ми беше готино днес....Форума си е хубаво нещо, ама срещите на живо са си друго изживяване... Hug

Общи условия

Активация на акаунт