Ягодка и Саса - нова година, нова тема

• 54 472
  • 767
  •   1
Отговори

Сайта на Ягодка  и   Сайта на Sasa    

ТОП 20
ЛИНК за  Проверка срок на годност на продуктите

ЛИНК за   Проверка срок на годност на продуктите- руски

Често използвани и обсъждани продукти:

- линк

Проследяване на парфюми:                                      Проследяване на козметика:          
Шведски пощи                                                         Руски пощи
                                                              и
                                                     Български пощи

Старата тема

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509805.0

# 1
В момента не пазарувам от Ягодата, но се надявам да се оправят нещата.

# 2
  • София
Въпрос:
Отказах поръчка от Ягодка (според уговорката ни) - написах на митническото известие, че отказвам да я получа.
Трябва ли да им пиша да я очакват?

Много съм доволна от Ланком фрий кремчето.

# 3
Аз мисля скоро да поръчам нещичко от Ягодката.  Laughing

# 4
  • София
  bouquet на новата темичка......аз също не се отказвам от този сайт Simple Smile - много са коректни , отново ще поръчвам

# 5
  • Пловдив
И аз не мога да се откажа от ягодка Naughty и продължавам да поръчвам. Simple Smile
Честита нова година! Close-mas: Здраве и успех за всички, а също и успешни покупки!

# 6
 Hug

И аз се надявам нещата да се оправят!

# 7
  • София
За много години и мерси за новата темичка  Hug!!!

# 8
Зравейте момичета,следя ви от известно време ,понеже се зарибих по ягодката Simple Smile)и си направих поръчка на 06.12 ,но още не съм получила нищо .......според вас да се притеснявам ли ? или да изчакам още...почти месец  става Sad

# 9
От доста време не съм поръчвала от Ягодка,но намерих един стар аромат най-изгодно там-та да ви питам от къде се получават пратките и съответно видях тук-таме за митнически известия нещо-защо на миница,нали последно идваха от Европа?! Rolling Eyes

# 10
Всичко идва и винаги е идвало от Хонг Конг, просто парфюмите минаваха през Швеция.

# 11
Всичко идва и винаги е идвало от Хонг Конг, просто парфюмите минаваха през Швеция.

Явно затова съм останала с впечатление,че са от Швеция. В ибей го намерих малко по-скъпо,но поне е от Англия и явно ще се въздържа от Ягодка засега! Благодаря,Денси!  bouquet

# 12
отново ще следя с интерес темата, не знам обаче дали ще се навия да пазарувам от сайта с толкова разправии по митницитеэ  Sad

# 13
Чакам една пратка, пише, че на 22.12 е излязла от Хонг Конг, а в другите сайтове няма никаква информация. Нито в руския, нито в български пощи... Дано не се е загубила....

А, знае ли някой до колко време след получаване на пратката мога да искам да ми върнат ДДС-то?

# 14
  • София
Влизам да се отчета с върнато ДДС от Ягодка във връзка с поръчка от края на миналата година- Мис Диор Шери и една от великолепните  Кралици на миглите във версия Екстраваганца на HR.  Heart Eyes
Няма спор- Ягодка са коректни; друг е въпросът, че мотаенето с митниците си е губене на време и си остава сериозен минус при онлайн избора на козметичен магазин... Thinking   Tired
Дано намерят вярното решение, защото аз им бях редовен (и доволен) клиент.  Praynig Все пак, има покупки, при които бих предпочела тях пред други, далеч не толкова изгодни козметични гиганти в онлайн- пазаруването. Peace

Общи условия

Активация на акаунт