Ягодка и Саса - нова година, нова тема

• 54 494
  • 767
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте момичета! Получих си поръчката от ягодка днес, бях я направила на 29.12 - козметика. Сега като реших да попълня формата за възстановяване на ДДС виждам, че в бележката от митницата са  вписали моето име и моя адрес, а на данни за стоките: 1 чифт туристически обувки и 2бр туристически ножове!!!!!  #2gunfire Какво да правя сега да ходя да се разправям да ми я променят или да я пусна така и дали ще я уважат? ooooh!

# 31
Здравейте,
направих 2 поръчки - едната от Швеция, на по-голяма стойност и другата от ХК - за 26 лв.
Да идват на митницата - ок, но защо за по-скъпата искат такса за неуниверсални пощенски услуги 3,50 лв. и Швеция е член на ЕС, а искат да плащам ДДС. Съмнявам се да тръгва пратката от ХК през Швеция, и накрая в БГ.
На всичкото отгоре трябва да ходя в банката за извлечение от картата, т.к. не ползвам пей пал.
За колко дни ягодка връща ДДС-то ?

# 32
eci, защо трябва да носиш извлечение от банката, има обявена стойност на пратката, това не е нужно

# 33
  • София
Здравейте,
направих 2 поръчки - едната от Швеция, на по-голяма стойност и другата от ХК - за 26 лв.
Да идват на митницата - ок, но защо за по-скъпата искат такса за неуниверсални пощенски услуги 3,50 лв. и Швеция е член на ЕС, а искат да плащам ДДС. Съмнявам се да тръгва пратката от ХК през Швеция, и накрая в БГ.
На всичкото отгоре трябва да ходя в банката за извлечение от картата, т.к. не ползвам пей пал.
За колко дни ягодка връща ДДС-то ?

Миличка, митничарите рабраха, че поръчките ни не са от ЕС. Все пак ние тук знаем от къде поръчваме, а това не е Швеция  Mr. Green... това за Швеция и ЕС са приказки за митничарите.
Просто трябва да се примирим, все пак ако ти е изгодно Ягодка връща ДДСто.

# 34
Ламарина   - това за извлечението е дебело подчертано в уведомителната бележка за получаване. А и преди не пишеха вярната стойност на колета, а занижена.

Desem   - нали уж пратките идваха от складовете в 3 места - ХК, Швеция и Русия /ако не греша за последното/ ? А и си има документи в пощата, кое от къде е тръгнало и къде е минало .....

# 35
Аз подадох преди седмица формата за връщане на ДДС, ама немам никакъв отговор. Но дори да ми върнат ДДС от две поръчки по 80 лв всяка, аз незнаех ,че ще ми искат митническа декларация и така два пъти платих по 15 лв за митнически декларации, а сам не може да си ги попълниш защото искат освен на хартия и на дискета и то да имаш тяхната програма т.е. требва да се занимаваш с митнически агенти и тея пари няма кой да ги възстанови и също по 3,50 в пощата. дано с ДДс то нямам проблем

# 36
Здравейте!  Simple Smile
надявам се покрай 8-ми март да си поръчам изгодно някои кремчета, че са ми на свършване
имаше ли и промоции за 14 февруари?

# 37
  • София
....
Desem   - нали уж пратките идваха от складовете в 3 места - ХК, Швеция и Русия /ако не греша за последното/ ? А и си има документи в пощата, кое от къде е тръгнало и къде е минало .....

http://bg.strawberrynet.com/customer-service/conditions-legal/

# 38
Momi4eta pomagaite.....ne moga da razbera kakvo ozna4ava tova ,osven 4e e v Sofiq ..   

ITEM n° RB215880173HK    new search
Local Date and Time    Country    Location    Event Type    Extra Information
1/8/2011 10:59:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)       
1/8/2011 11:48:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Send item to domestic location (Inb)       

Nqkoi 6te mi pomogne li, 1 pora4ka mi e:)

# 39
Здравейте искам да попитам от този сайт някой поръчвал ли е
http://www.izzysbeautyshoppe.com/chanel_rouge_hydrabase_lipstick_energy.html
от къде идват и дали ще отидат на митницата поръчката ще е над 100 $

# 40
Momi4eta pomagaite.....ne moga da razbera kakvo ozna4ava tova ,osven 4e e v Sofiq ..   

ITEM n° RB215880173HK    new search
Local Date and Time    Country    Location    Event Type    Extra Information
1/8/2011 10:59:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)       
1/8/2011 11:48:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Send item to domestic location (Inb)       

Nqkoi 6te mi pomogne li, 1 pora4ka mi e:)

Щом датата е 8 януари, значи е пристигнало в пощата(в която има митническо гише) , но очаквай бележка след 2-3 раб. дни т.е. до сряда най -късно ще получиш бележка от къде да си ги вземеш. Не се притеснявай, ако няма парфюм само плащаш ДДС в пощата и не се разправяш , но ако има парфюм те пращат на митница, там митническа декларация - 15 лв, ЕОРИ номер - безплатен, после ДДС, и накрася 3,50 лв пощенски разходи(те са ми най- непонятни за какво се плащат).

# 41
papeshonka blagodarq ti:)nqmam tarpenie

# 42
Момичета, за моята поръчка от 22.12 още не се появява никаква информация. Нито в руския, нито в български пощи. Къде да я търся сега??? Това е номера: RC044122590HK Някой ако може да помага.

# 43
  • София
Здравейте! Можете ли да препоръчате някакви продукти на Косе? За 30г комбинирана кожа, чувствителна, със сколнност за запушване на порите. Да хидратират добре сухи участъци, но да не лъщят на Т-зоната, да имат анти ейдж (предотвратяване на бръчки и отпускане на кожата), да изравняват тена ( да избелват, но не става дума за солидни петна, а за бледи лунички), да свиват порите и да не лепнат след нанасяне, т.е. да попиват хубаво.

# 44
Здравейте.
Бихне ли ми помогнали, имам 2 въпроса:
- какво е раб. време на соф. митница; работи ли в събота2
- кой документ се разпечатво, за да се види стойността на поръчката (става въпрос за Ягодка).

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт