Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 13 990
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
verte, не сме тръгнали още. Мисля да видя как ще е ситуацията тази седмица с извозването на децата и ако всичко е наред ще го пусна другата седмица. Не се знае обаче кога ще приключи ремонта в градината. Говорих с директорката, каза че до края на октомври сигурно.. ама не съвсем  Rolling Eyes. Иначе целият персонал на градината ще пътува с децата , ползва се само базата на университетската градина.  Ида в коя градина ще е?

Симонка, честит имен ден ( на патерици  Blush) !!

# 271
  • пяната на дните
 Добро утро, щях да кажа, ма то отдавна станало добър ден  newsm46
Iman, Ида също е в "Здравец". Тъй като сутрин се връщам по-късно от работа, баща и я е завел на "първия" учебен ден, трябвало преди осем часа да се оставят децата в сградата на "Здравец" и оттам ги извозвали с жълт училищен бус, а следобяд в 16. 30 часа ги връщали обратно и родителите пак от "Здравец" ги взимат. Нещо такова, ще видя довечера какво ще ми разправя...

# 272
Здравейте,

аз да се разпиша преди да свърши темичката.
Благодаря на всички за пожеланията за бебка.   bouquet
Вече сме вкъщи, а аз съм невероятно щастлива, че пак съм мама. Препоръчвам ви пак да го изпитате.  Laughing Забравила съм какво е да имаш малък бебок, но постепенно ще влеза в ритъм. Пламен засега се чуди как да реагира на бебето, тя е доста кротка и само суче и спи (пу-пу).
Мен още ме боли операцията, но гледам да се движа повече, че ако се застоя никога няма да се оправя.

Ето малко снимки от нас:
http://alex99.snimka.bg/baby/dani.416094

Надявам се времето да се задържи хубаво и скоро да излезем, макар че не съм измислила още как ще стане номера с двете бебета. Засега май ще е със слинг и количка, но да видим.

Хубав ден на всички.

# 273
леле, Краси, какво голямо семейство сте вече,а бебката е невероятно сладичка Hug
по въпроса с придвижването с две бебчета-или научи Пламкина да издържа поне до парка да върви,или в детския оказион до поликлиниката виж-мисля,че имаше количка за близнаци Wink

# 274
Краси, Дани е много сладка и е чудесно, че е кротко бебче.
Като те гледам и много се успокоявам, че не е толкова страшно да имаш бебе. На мен нали ще ми е за първи път и съм леко притеснена от време на време, но щом ти се справяш с 3 деца, и аз ще успея  Hug

# 275
Aleks99, чудесни деца и хубави снимки!!! ДА са ти живи и здрави всички, както мама и тате, за да се грижат за тях! Simple Smile
Ехо, кой ходи днес в парк ДРужба? Как мина фитнеса?Ние определено нямаше как да дойдем....Коки пак не спа тази нощ със запушено носле,а от сутринта и аз вече му правя компания в подсмърчането.....Минахме и през докторката и даже му направиха от сега контолния преглед....Коки вече е 9.500кг и 74.5см... Simple Smile Казвайте кога е пак фитнеса и ние дано да оздравееем и да дойдем да поспортуваме и да пием по кафенце....Лека вечер на всички!!!

# 276
Алекс, много хубави снимки  Hug Да ти е жива и здрава красивата принцеса и да слушка кака и батко   bouquet ! Направо си майка- героиня ти  Grinning   bouquet!
verte, моля те пиши как са минали първите дни. Мисля утре да пусна изследванията  на Тарик и от другата седмица да тръгва и той, че вече се побърквам всеки ден да му измислям нови и нови забавления.

# 277
Здравейте,да има някоя мама с ученик в Бачо Киро?Моят син ще учи там в 3 клас сме Peace

# 278
  • Stuck in a moment
Alex99, разтопих се като гледах Дани, супер красиво бебенце е , освен това се сещам за моето като беше такова малко и ми става мило... Laughing

# 279
  • Велико Търново
alex99, Красе, мила, добре дошли Hug Пу пу, малката голяма хубавица - прилича на татко си и на батко си! Чакаме Ви скоро навън:)
denitcheto, хайде оздравявайте, тия сополи гадно нещо! А и скоро пак ще има гимнастика:) Иначе там бяхме Надето, Симонка, Egisihora и други аз поне не познах. А кога ще е следващия път направо забравих, някой да напише или на сайта ще видим. Иначе ние големи хаймани - от сутринта - чак в 16 часа се прибрахме.
Iman, пуУускай младежа на градина да гони мацките.... Heart Eyes Heart Eyes

# 280
и ние с Лили бяхме днес-тя стоеше срамежливо настрани,а аз снимах с фотоапарата Wink

# 281
  • Велико Търново
Аааа, 3des,  моля, моля - ние се прибрахме в 19:30ч...  Sunglasses

Краси, много мили снимки, една носталгия ми навяха... Да знаеш, че си вдъхновител Simple Smile

# 282
КАто гледам мноооого сте се разписали....Хи-хи-хи....НА мен обаче хич не ми е смешно, само кихам и се сополивя, поне Коки е по-добре, но утре ще отидем и на хомеопат за всеки случай....Втора вечер са на разходка с кака и тати в парка, а аз си гледам сунчицето от терасата....
Нямам сили да търся с какво да ви почерпя, така че на който каквото му се прииска-да си го представи...., защо ли...ами, Калоян днес става на 8 месеца.....Голяяяям мъж!
ХАйде лека вечер на всички и се пазете, че май това, което сме лепнали е някакъв летен грип!!!

# 283
Привет вече сме в Търново.Много добре ми се отрази почивката на село.Бях хванала от някъде нет и тъкмо да ви попрочета и секна.Но сега вече ви изчетох  Laughing.
Сиска бяхме говорили за лекаря кото ме изражда да имаш някаква идея как мога да го намеря.Може и на скайп Hug

# 284
 Видяхте ли тази тема?
 Реших,че някой може да търси детегледачка.

Общи условия

Активация на акаунт