Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 13 989
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
  • Велико Търново
Видяхте ли тази тема?
 Реших,че някой може да търси детегледачка.

Верче,коя тема  Crazy

# 286
Добър Вечер!
аз малко с риск да се злепоставя пред привърженичките на ЕБХ,искам да похваля Лили,че за 1 ден се научи да пиша на гърнето-във вторник притеснено опикаваше апартамента,а днес вече е толкова задобряла,че сама си взима гърнето,сваля си гащите,свършва си работата,казва си Бравооо и си вдига килототе hahahaобаче сега ме тревожи друго-заминаваме на гости в Белоградчик и се чудя да я пусна ли веднага там без памперс или поне първият ден да не и го махам newsm78нали разбирате,много се притеснявам да не напиша на хората килимите Embarassedтя,въпреки,че доста пътуваме,като смени обстановката,първият ден не яде-после бързо свиква и се оправя.та си мисля дали от многото емоции през първия ден в Белоградчик няма да забрави за гърнето Thinkingне искам да я връщам назад в развитието,като я държа с пампите,но и се притеснявам да не нацапа Blushнякой да сподели как се държат децата спрямо гърнето при смяна на обстановката Peace

# 287
Деси, защо не вземете памперс-гащи?
И да ви питам.....гледахте ли новините по Нова телевизия-пуснаха фитнеса с количките и бебетата... Simple Smile

# 288
Здравейте момичета. Аз не пиша в тази тема, но нали е за Търново имам въпрос. Знае ли някой курсове по народни танци във Велико Търово.

# 289
Здравейте момичета. Аз не пиша в тази тема, но нали е за Търново имам въпрос. Знае ли някой курсове по народни танци във Велико Търово.

Мисля че в Пионерския дом имаше такива курсове.Също знам и за читалище Искра.За та, съм сигурна защото братовчед ми ходеше там. Peace

# 290
  • Велико Търново

За кого да са тези курсове?
Ансамбъл"Българче" и в "Искра" има,но е за деца.

Дали са и Мартеничка в репортажа Grinning

# 291
А забравих да се оплача.Няма да ходим на ''Горчиво''.Свалят го от екран за 6м.На негово място ще пускат турски филм. Mr. Green

# 292
 Eee, добре, че сте вие да ме "светнете" за репортажа!  Hug
 Ние вкъщи телевизора го използваме вместо картина и рядко се случва да го включа, но затова пък компютрите бръмчат през по-голямата част от деня  ooooh!

Ето го репортажа: http://www.novatv.bg/bg/news/view/2106

3дес, супер фотогенична си! Направо те виждам да четеш новини в някоя телевизия Flutter

Щастлива мама, жалко за участието в предаването. Аз пък си го харесвах, ако и да беше продукция на онзи лигльо Къцко. Геро беше много свеж и непринуден, дано пак излезе на екран  Rolling Eyes

# 293
  • Stuck in a moment
Гледах репортажа, голяма веселба пада Simple Smile

# 294
Видяхте ли тази тема?
 Реших,че някой може да търси детегледачка.

Верче,коя тема  Crazy
Извинете Embarassed
Тази:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421899.0

# 295
  • Велико Търново
Жената я познавам - много е съвестна и отзивчива като човек, като детегледачка не знам:) На лични мога още да я хваля, ако някой го интересува, да пита:)
Мартеничка - ха ха, не ме хвали, няма да почерпя (все пак се видях и аз) Stop Да чета не ставам - имам говорен дефект, нищо че половин година съм работила на микрофон в далечното и мътно минало Mr. Green
Деничето, честито на малкия на патерици, да ти е жив и здрав. Здрави ли сте вече?

# 296
Пак си загубих отговора нейде.... Simple Smile
Благодаря 3дес,по-добре сме! Коки го водихме на хомеопат, ще взема едни пилули няколко дена и ще се оправи напълно.Аз съм значително по-добре и е се бърша сополите през 2 секунди, само носа започна да се бели...и все още говоря носово. ДРугата седмица трябва да сме на линия за фитнеса...Simple Smile
Репортажа беше супер и всички са излезли чудесно с изключение на моята скромна дебела личност, която спешно трябва да отслабва, че хич не се понасям с тези килограми.... Simple Smile

# 297
Деси, защо не вземете памперс-гащи?
И да ви питам.....гледахте ли новините по Нова телевизия-пуснаха фитнеса с количките и бебетата... Simple Smile
ами тя,когато е с памперс,много добре се усеща и не  казва,че и се пиша,а направо се изпишква.когато е с бикинки усещането е друго и тя го различава много добре.както и да е-днес заминаваме и съм си купила памперси.мисля днес и утре,до обед да е с тях,докато научи къде е нашата стая и къде ще държим гърнето,пък после ще и ги махна Thinking
аз репортажа нещо не успях да го подкарам newsm78

# 298
Здравейте момичета, интересува ме курс по народни танци на възрастни, начинаещи.

# 299
добър вечер и от мен  Laughing 

ама и нас ни има в този репоптаж бе  Mr. Green  мами фитнес-маниачки   Mr. Green

very77  -  досега не съм чевала да има за възрастни - поне допреди година нямаше,защото и аз търсих.Има само за деца / но може вече да са направили и за големи  /   Peace 

Деси - успех с неносенето на пампи  Wink

Краси - ще я вземам тази Даниелка за Валерчо  Wink  много "грозна" бе - пу-пу   Hug 

Щастлива мама - кофти за предаването  Sad

denitcheto - бързо дооздравяване и до другата седмица   Peace 

хайде сега да ви досадя с мойте приказки  Laughing  за първи път откакто Валерчо се роди остнах сама - маминка замина на Албена на  тим бюлдинг и ще се върне в неделя ,та тази вечер къпах сама Валерко  Crazy  по-принцип само тя си го къпе ,а аз после си го мажа,обличам. Но всичко мина добре  Laughing   
Кажете мнение за пюретата "Бебевита"? Пробвах едно зеленчуково и малкият го хареса  Peace  дали да заменя "Хип" с тях  newsm78  доколкото разбрах те са дъщерна фирма на "Хип" ,а като цена са по-изгодни.

хайде лека от мен   Hug

Общи условия

Активация на акаунт