Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 13 988
  • 303
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета.Искам да благодаря на всички,които се включиха в нашата спортна "щуротевица" в парк Дружбаhttp://www.dnesbg.com/download/125171687779.pdf.
Радвам се,че ви е харесало. Въпреки, че на пръв поглед изглежда просто забавление, това си е истинска тренировка и тя е много ефективна за онези мами които искат да възвърнат формата си след раждането ,а също и за онези,които искат просто да спортуват.Тези които участваха, се убедиха в това.А и не е необходимо да се разделяте с бебето си.
Фитнеса с колички е част от програмата на Happy Mums за постнатална гимнастика.

Ето малко снимки от фитнеса в паркаhttp://www.happymumsbg.com/?mod=gallery_item&show=14

Очаквайте скоро в рубриката на Happy Mums "Статии" -  ползите и предимствата на тренировките с колички и бебета.

# 256
Пепи, нямам снимки, достраша ни да вземем апарата, а можехме и калашника да вкараме - никакви проверки нямаше! ooooh! Mr. Green Обаче приятелката ми снима, като ми ги даде ще покажа. Wink

# 257
Здравейте,
и аз се завърнах след 2 дни с мъжа ми без детето в Пловдив-дискотеки,ресторанти,барове и магазини.Ето за този релакс мечатая цяла година...
Веси-много хубави снимки и аз няколко пъти съм ходила там и много ми допада.
За Поли аз вече преведох пари,съпругът и работи във фирмата,в която и аз работя,макар никога да не съм го срещала и всички във фирмата яко са подели инициатива.
Дита-супер!!!И мойте всичките колеги се бяха изсипали там,но аз ненавиждам тълпи и така и не си купих билет,сега обаче ми се ходи на Сезария Евора и много се чудя...

# 258
  • велико търново
Днес е 31.08 и отидохме както всеки месец да си купим купони за бебето на мл.кухня.Там ни казаха ,че не сме си платили данъците и не можем да ползваме услугите им затова ни дадоха само за 10 дена купони.Питам аз как стои въпроса с хората който не са жители и пладци на общината ,а децата им ходят на кухня и дет.ясла или градина?А и все пак 2009г. не е преключила.

# 259
Да и на мъжа ми са дали 10 купона и аз съм имала някакви неплатени данъци. Thinking Утре ще ходя до данъчно да я видим тая работа.

# 260
Usmiv4ica, браво на вас за Детския Кът във Варна, радвам се, че децата са си прекарали хубаво!
Щастлива мама, какво става с Гошко? С АБ няма начин да не се оправи, дано е по-бързо!
Аз да се оплача малко, че Коки го мъчат жестоко зъбите и сме с хрема от цялата работа.....Другия вариант е кака да ни е лепнала някое вирусче, не знам...2 нощи подред не сме спали, едва тази нощ имах що-годе спокоен сън....Следобед ще ходим на лекар за всеки случай.
Мацки, да ви питам, че нямам много време да се ровя....Някой има ли някаква информация за д-р Росманов в Плевен. Питам, защото ще прави операция на едно бебче...., извинявайте, че пак с доктори ви занимавам.....
Приятен ден! Ще се включа по-късно да ви кажа дали ще дойдм утре в парк Дружба, всичко зависи от Калоянчо и неговото здравословно състояние....

# 261
  • Велико Търново
Дени,след малко ще звънна на моята приятелка в неонатологията и ще питам.Явно въпросния доктор е съпруг на шефката на неонатологията доктор Росманова и ще типиша ЛС.

# 262
Сисе, както винаги, златна си!!!   bouquet  Ще чакам...  Mr. Green

# 263
  • Велико Търново

От старата школа ортопеди, един от най-добрите!
Лично мнение. Peace

# 264
  • Велико Търново
Симонче, честит имен ден! Да си жива и здрава, радостна и засмяна и малкия Валери много да те радва!  bouquet   bouquet  bouquet

# 265
  • Stuck in a moment
Usmiv4ica, браво на вас за Детския Кът във Варна, радвам се, че децата са си прекарали хубаво!
Щастлива мама, какво става с Гошко? С АБ няма начин да не се оправи, дано е по-бързо!
Аз да се оплача малко, че Коки го мъчат жестоко зъбите и сме с хрема от цялата работа.....Другия вариант е кака да ни е лепнала някое вирусче, не знам...2 нощи подред не сме спали, едва тази нощ имах що-годе спокоен сън....Следобед ще ходим на лекар за всеки случай.
Мацки, да ви питам, че нямам много време да се ровя....Някой има ли някаква информация за д-р Росманов в Плевен. Питам, защото ще прави операция на едно бебче...., извинявайте, че пак с доктори ви занимавам.....
Приятен ден! Ще се включа по-късно да ви кажа дали ще дойдм утре в парк Дружба, всичко зависи от Калоянчо и неговото здравословно състояние....

Доктор Росманов прегледа нашето бебе преди няколко месеца. Ние ходихме при него в клиника св. Пантелеймон в квартал Дружба в Плевен. Беше доста натоварен, то е ясно - търсен е. Мога да ти дам телефони на здравното заведение 064/ 872 020
Работи вторник и четвъртък там от 14 до 16ч. На частно прегледа е 40 лв. Със записване.
Ето и един линк с инфо за ортопедите в Плевен от плевенските теми
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=421169.msg12262432
Освен прегледа тогава, аз други впечатления от първа ръка нямам. Жена му също сме я посещавали един път.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 13:04 от tefterche

# 266

Честит имен ден на Симона! Много щастие и здраве на нея и Валери!  

# 267
  • пяната на дните
   Здрасти! Отдавна май не съм писала  Embarassed.
  Iman, тръгна ли Тарик на градина? Ида е на море с баба си и дядо си до днес, така че утре ще се появи в новата група, дано няма проблеми със свикването.
  Някой знае ли подробности около ремонтите в ДГ "Здравец"?

# 268
Благодаря ви мамчета за бързите отговори! newsm74 сте!!!!
Ние утре няма да се класираме за парк Дружба, защото Коки е все още със сополки, а днес беше такъв гъч при докторката, че не ми се оставаше да чакаме и през това време да лепнем още бацили......На всички, които щр отбележат събитието-весело изкарване и спортуване....
На Симонка(извинявай, че така ти умалявам името....) много здраве, щастие, весели мигове с Валерчо и мноооого любов!  bouquet

# 269
Благодаря Ви много момичета   Hug   

/ в интерес на истината аз бях забравила за този ден  Rolling Eyes  /

ето и една виртуална почерпка от мен  Peace 

до утре на всички които ще дойдат на фитнеса ,а тези които няма да могат до скоро   Hug

Общи условия

Активация на акаунт