Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 13 997
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
 Зоя, да ти е жив и здрав племенника! А скоро ти пожелавам да му подариш и най-красивата братовчедка  Flutter

Сиска79, снимки ме домързява да правя, пък и не съм много фотогенична - само ще разваля впечатлението от работата на Даниел. Но, ако времето в сряда позволи, ще се демонстрирам на фитнеса за мами и бебета  Peace

Зелено мече, вярно, че са по-високи цените от другия салон, който ползвах, ама не много. Там ми вземаха 18 лв. за измиване и пострижка, а тук 26. Но пък там ме претупваха за 30-40 мин, докато във Фифти-фифти си игра с косата ми почти 3 часа.  Party

Туту, среща? Фитнес? Как е малката пораснала Гъбка?  Hug

# 241
Три часа за едно кареее Shocked ибаси   ooooh!той да не е чел учебника докато те подстригва Thinking

# 242
Здравейте,

да кажа и аз за Дидо - добре подстригва, но според мен има малко бедна фантазия... Преди няколко месеца отидох като Мартеничка с молба просто да направи нещо с косата ми, лесно да се поддържа и да не ми пречи за бебето....и познайте с каква прическа си тръгнах  Mr. Green И аз ще спомена Спайската...
Преди няколко седмици минавах от там и една жена излезе с абсолютно същата прическа...помислих си: "Явно и тя е майка, която иска промяна...."  Mr. Green Така, че ..... не казвам, че е лош в работата си, но....според мен не му идва отвътре...

Ние имам Атопичен дерматит! Това установи д-р Богданов в поликлиниката. Ако някоя мама има опит с това (дано няма де...), ако може да ми сподели как са се развили нещата при тях...МНого ме наплаши докторът...а и инфото, която изчетох в нет-пространството - то не са бронхиални астми, труден характер, раздразнителност - всичко се получава от тази екзема Sad

За ехограф - и аз предлагам да се отиде при Паньова  Peace

това е засега...хубва ден   bouquet

# 243
  • Велико Търново
Здравейте, мами,
Виждам, че сте на тема прически, но ще изместя малко встрани темата. Преди малко си кърмя бебчето и си мисля за Поли - майката с плацента превиа перкрета за която предполагам всички сте прочели или поне видяли банера в средата на форума. (За тия, които не се чели- това е плацента, която в случая изяжда пикочния мехур, жената в момента е в клиника в Германия, но трябват 60К евро.) Мен лично историята на тая жена не ми дава мира няколко дена, изчетох всичките и постове ...  Та си помислих както събрахме пари за Еличка, да вземем пак да се организиране и в сряда всеки пак да отдели малко парички, ако има възможност и да помогнем на тая майка и детенцето и. За съжаление нейната история някой ден може да бъде наша или на дъщерите ни...[
Щастлива мама, Гошето пооправи ли се?
Бялкова, радвам се че се връщаш спокойна. Честит племенник! Много е хубаво да си леля, аз съм от 87 година и е невероятно Simple Smile
Поли , търси и друг доктор щом тоя така те е наплашил. Стискам палци бързо да мине и да не е много сериозно Hug

# 244
  • Stuck in a moment
Нямам нищо против да даря пари за детенцето, само "свиркайте" кой събира.
С риск да стана досадна, но Сиска 79 къде точно на Триъгълника да го търся този човек с млякото , не че е Люлин де, ама...
Надежда, а този, за който ти говориш?

# 245
Аз също ще дам пари за Поли, само ще трябва да се разберем с някоя мама , с която се познаваме кога да ви ги дам.

# 246

Щастлива мама, Гошето пооправи ли се?

Гечито вече няма температура но явно го боли гърлото и отказва да се храни.Пием си антибиотика и това е.
Утре си заминаваме малко на село и ще се върнем в четвъртък.
И да ви споделя че в събота заминаваме на София за участие в Горчиво. Mr. Green

# 247
# 248
  • Велико Търново

Специални поздрави, Роси   bouquet  bouquet  bouquet
Щастливи мигове и сбъднати мечти   Hug Hug

# 249
Роси -   bouquet  да си жива и здрава и много успехи и усмивки   Hug  

3дес - няма проблем от моя страна стига да са превели майчинството   Rolling Eyes  

Мартеничка - честита прическа ,чакам с нетърпение да те видя   Peace  

Щастлива мама - бързо оздравяване на малкият и ще чакаме да кажеш как са минали снимките и кога ще го дават,че аз това предаване не го гледам,но задължително ще гледам вас ако не ми мине котка път!УСПЕХ   Peace

Поли - лелел незнам какво е това,но звучи ужасно  Sad  потърси и второ мнение и дано се окаже ,че е сбъркал този д-р  Praynig  

Зоя - да ти е жив и здрав племенника   bouquet

Тефтерче - човека с млякото идва сутрин към 8.30 на площада до църквата "Св. Никола" / старата част над Халите / и да ти кажа ,че млякото му е много хубаво   Peace  

Зелено мече - в сряда в 10ч. в парк "Дружба" ,ако не вали ще има фитнес - много готино си беше предният път.Дано само този път се сетят да донесат и малко музичка   Crazy  

Сиска- ти ме разби - 96лв за кичури    #Crazy  тия хора са полудели тотално   Crazy  

ууууууу аз този път се поулях   Mr. Green  хайде оставям ви и лека и мека от мен   Hug

# 250
Здравейте момичета,

Доде ми времето за "месечното" отчитане  Simple Smile.  Докато ви изчета отиват 2 дни.

ОЦЕЛЯХ два дни и две нощи с пордените си деца в една стая  newsm44 в прекрасен хотел "Веника Палас" в село Чифлик в Троянския Балкан. Може да ви изгрежда станна неуписуемата ми радост, но тове за мен си е постижение. Рада спи сама в стая от 11 месечна, но успях да им напасан режимите на сън, хранене, бодърстване и дори ни беше забавно. Всички се забавлявахме в топлите минерални басейни, дори бебчо. Можете да видите малко снимки http://egisihora.snimka.bg/children/4iflika-08-2009.416269.14535221.big. Наистина са малко, но когато съм с двете трябва да имам очи и на гърба си. Дребен вече се опитва да ходи, пълзи навред и прави "приказни" поразийки, а Ради е "очарователно" двугодишно постоянно-противоречащо си Дяволче  Mr. Green

Ще ми е забавно да се присъединя към вас в сряда в карк "Дружба".

# 251
Поли,Лили също е а атопичен дерматит и в моментите на чести пристъпи сме ползвали медицинска козметика.последният случай,в който имахме обрив,приложихме концентрат от алое-дистрибуторска козметика с много препоръки от световноизвестни лаборатории.даде резултат и повече обриви не е имала-вече 2 месеца Praynigне се шашкай само,нещата не е задължително да тръгнат в посоката,която ти е описал лекарят Peace

иначе като ви чета фризьорите-ако всички мами ползват едни и същи,препоръчани тук,скоро ще изглеждаме еднакво hahaha

# 252
Майчета, само да се отчета за грандиозния концерт на кака ви Мадона, леле, още съм в еуфорияяяя........... Grinning Жестоко беше, жестоко, просто......като се поосвестя ще разкажа. Mr. Green

# 253
То ако си направила снимки ни пусни и тях  Whistling

# 254
  • велико търново
Здравейте момичета благополучно се завърнахме от 7 дневната ни почивка на Обзор.Изкарахме си страхотно много съм доволна от квартирата ,децата бяха послушни .Вчера изкарахме 4 часа в Варна в лятната градина по препоръка на Деничето децата се на люляха на воля на детския кът./нещо като луна парк/просто е прекрасно ,ах защо няма и в нашият град.Направихме  ретро снимка на децата с големи рокли и шапки с ветрила страхотни излязоха като две кукли.
3 des никаква идея нямам още за рожденият ден на Нели ,но в този парк в Варна видях на островче в езерото как се прави рожден ден с една кака като фея и безкрайни игри и забавления за децата,а мамите се черпят и нямат грижи за децата си .Дъщеря ми като го видя и каза ;мамо ,,уау,,.
Да попитам кога ще има среща да успея този път да се класирам с Теди поне?

Общи условия

Активация на акаунт