Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 13 999
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
fifi04, виж първа страница и прочети поне мъничко от старата или тая теми Simple Smile Само да спомена, че 3Д ехографа не означава по-качествено изследване на плода Simple Smile
Първата страница я видях - там се споменава д-р Маринова. При нея ходих , но техниката там не 3-измерна. Честно казано в момента нямам време да чета стари теми, така че ако някой разполага с конкретна информация и не му тежи да драсне 2-3 реда , ще му бъда много благодарна!

# 226
  • Велико Търново
Искам да попитам търновските мами някоя от вас правила ли си е изследвания за БХС и фетална морфология и къде в града може да стане това. Освен това ме интересува в Търново има ли 3-D измерен екограф и евентуално да ми дадете координати на д-ра, който работи с него.

ФМ и БХС се правят само в София.
Доктор Паньова работи с 3D УЗ в МЦ"Невромедикс"062/ 606 707

# 227
Благодаря ти Сиска. Много се надявах да се включиш, защото знам, че от теб ще получа точен и конкретен отговор.

# 228
  • Stuck in a moment
Сертифицираните доктори за ФМ са само в София. В Търново няма доктор с това образование.
За ФМ се използва предимно 2D режим.

# 229
fifi04, преди да посетиш въпросната лекарка, моля, погледни блога на Моник (пак на първа страница, трябва да е): www.babyvela.blogspot.com. Лека бременност и безпроблемно раждане  Peace

Мацки, много ми допадна фитнеса с количките в петък - въобще не беше скучно, а и бяхме голяяма картинка. Ето малко снимки от сайта на Happy mums:http://www.happymumsbg.com/?mod=gallery_item&show=14
 Дано не ни мине котка път и другата седмица пак да се кълчим.  Mr. Green

И последно да ви кажа каква я свърших днес. Докато си вървях по булевард "България" изведнъж ме обзе огромно желание да си променя прическата и  бум - в първия изпречил се салон. Fifty-fifty. Оказах се голяма късметлийка и уцелих много забавен коафьор-витруоз, който на всичкото отгоре беше й свободен. Казвам му: "Нямам никаква идея какво искам да ми се случи с косата. Знам само, че трябва да може да се поддържа лесно и да се прибира, че иначе дъщеря ми ще ми разкаже играта", а той ми каза: "Спокойно, аз знам какво да направя". Резултат: изглеждам съвсем различно от преди и се чувствам прекрасно! Получи се маалко сходна на колежката Виктория Бекам, но за такъв ефект тя може само да си мечтае  smile3534 Та, мислъта ми е, ако ви трябва професионален фризьор - това е мястото.  yes

# 230
  • Stuck in a moment

И последно да ви кажа каква я свърших днес. Докато си вървях по булевард "България" изведнъж ме обзе огромно желание да си променя прическата и  бум - в първия изпречил се салон. Fifty-fifty. Оказах се голяма късметлийка и уцелих много забавен коафьор-витруоз, който на всичкото отгоре беше й свободен. Казвам му: "Нямам никаква идея какво искам да ми се случи с косата. Знам само, че трябва да може да се поддържа лесно и да се прибира, че иначе дъщеря ми ще ми разкаже играта", а той ми каза: "Спокойно, аз знам какво да направя". Резултат: изглеждам съвсем различно от преди и се чувствам прекрасно! Получи се маалко сходна на колежката Виктория Бекам, но за такъв ефект тя може само да си мечтае  smile3534 Та, мислъта ми е, ако ви трябва професионален фризьор - това е мястото.  yes

Ей от това по-добра неподправена реклама наскоро не съм виждала  Party

Честита прическа Simple Smile
Някои бебоци на фитнеса са се чудили "Абе, кво става с мама?!" - бъзикам се, много весело е било, ако има пак може и ние да дойдем да пораздвижа телеса и да разтъркалям малката  newsm32

Я да задам и аз въпрос - искам да си купувам прясно мляко, но домашно, не от магазин. Знам,че понякога минават хора през града да продават. Та вие да заете такъв човек, в кой ден идва до града, към колко часът?
Предишното лято купувах от една жена в Килифарево, но тогава го съчетавахме с ходене до рекичката, а сега е далеч само заради млякото да се ходи до там...
Щастлива мама, бързо да се оправяте!  smile3543

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 17:20 от tefterche

# 231
  • Велико Търново
Марте,дай снимка CrazyПочти съм сигурна,че те е направил собственика Даниел,ама може и да бъркам де GrinningА пък съпругата му е треньорката на Божи по худ.гимнастика.Двамата са мн.готино семейство.

На Гечето желая бързо да се оправя Hug

# 232
  • Велико Търново
tefterche, в коя част на града си? На нашата улица понеделник, сряда и петък идва един човек и ни кара мляко. Аз взимам редовно за Валерчо на Симонка, а понякога и за нас  Peace

# 233
  • Велико Търново
До нас също минава понеделник и петък май в 8ч. сутринта.

# 234
  • Stuck in a moment
tefterche, в коя част на града си? На нашата улица понеделник, сряда и петък идва един човек и ни кара мляко. Аз взимам редовно за Валерчо на Симонка, а понякога и за нас  Peace
На Триъгълника съм.
Надежда, Сиска, къде минава този човек, трябва ли преварително да му се прави заявка?Ако става въпрос за един и същ де.

# 235
Мартеничка, Дидо няма грешка в подстригването, само дето дере яко кожи. Последно и аз ходих там да се подстрижа на "каренце".
 Как съм изтървала тоя фитнес с колички, много забавно е било. Кога ще има пак?
Щастлива мама, по-бързо да се оправяте, че тия ангини са много гадно нещо.

# 236
  • Велико Търново
На Триъгълника съм.
Надежда, Сиска, къде минава този човек, трябва ли преварително да му се прави заявка?Ако става въпрос за един и същ де.

Триъгълника PeaceДаваш предварително шише и на него ти е написано името.Този е с някаква яла лада или жигула Crazy

Зелено мече,колко взема Дидо?По всички салони,където ходя минимум 20 оставям,ама пък се харесвам.Една позната изби рибата кичури в салона на Стельо при Кемал 96 лв Crazyпри Катя в Бюти оставям около 60лв.

# 237
Привет мамчета  Smile аз се завърнах от Плевенската болница вчера и честно казано нямах търпение да седна на компютъра, че 4 дена без интернет ми се видя мноооого.
Пръво искам да ви се похваля, че на 28.08. станах леля на един голям Георги 4.100кг, 55см.  smile3521 и тъй като видях, че сте коментирали болници и лекари (болезнената тема) искам да споделя съвсем пресните си наблюдения с вас. След престоя си в Авис Медика мога да кажа със сигурност,че там е най-доброто място за раждане!!!!!! Не само, че болницата е нова, чиста , поддържана, но и ВСИЧКИ лекари, сестри и акушерки там са изключително внимателни и заинтересовани от състоянието и нуждите на пациентите си! Имах чувството, че съм на хотел и никога не съм вярвала, че престоят в болница може да бъде приятен. Ще препоръчвам на всеки , който се интересува да отиде там, без колебание!
Точно на протививоположната страна е мнението ми за Търновското и Горнооряховското родилно! На брат ми жена му ражда в Горна и вчера бяхме на свиждане. Първото, което ме възмути беше, че сестрата започнала да се пазари на брат ми да я черпи, за да ни даде да видим бебето! А обстановката е просто.... no newsm09 фасове на камари по коридорите, разбити стени, мизерия, цигани на ята( една ртодилка с 9-10 придружителя). Въпреки, че жената на брат ми не е от гнусливите като мен, отказа да и занесем тоалетни принадлежности , за да се поосвежи в банята, защото била ужасно мръсна! За отношението на леркарите не знам дали изобщо да пиша.... само ще кажа, че я били оставили 3 дена с контракции на 10 минути и с 2 см разкритие и това след като преносваше 5 дена, накрая без малко да роди сама в предродилна, без лекарско наблюдение! Абе възмутена съм за пореден път!!!!!
Оф, малко се поулях с поста си, така че спирам , преди да изпиша цялата тема  smile3503

# 238
  • Велико Търново
bialkova,всичкото за Авис медика е чудесно,ама много слаба неонатология.Не ангажирам никой с моето мнение Peace

# 239
  • Велико Търново
Зоя, да е жив и здрав малкия голям Георги   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт