Август месец е в средата, в Търново пак на мода е кърмата

• 14 000
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Аз също си спрях кърмата с Бромокритпин още 7 ден от раждането.Не искаше да засуче и това е.Вярно че ако бях по упорита можеше и да се получи но гърдите ми бяха празни. ooooh!Не съжелявам че съм го хранила Ам и не съжалявам че не съм го кърмила,но ако имам второ дете ще направя всичко по силите си за да го кърмя поне до 7-8 месец.

# 211
Момичета, извинявайте, че се включвам в темата ви, но бих искала да попитам, случайно между вас да има някоя, която да работи в Национален военен архив? Имам много спешна питанка, за много спешна ситуация, та реших и тук да попитам, за всеки случай.

# 212
Дивиана, съжелявам, не мога да  помогна....Нямам връзки там....
Относно кърменето-аз се включих в темата точно с моите проблеми....Получих голяма подкрепа, за което благодаря! ТАка или иначе проблема с моите мастити си остана, но така са били и майка ми, и баба ми.....За тях е цяло чудо, че съм успяла да кърмя цели 4 месеца. През колко трудности минах, аз си знам....След като спряхме кърмата поне бях в състояние спокойно да се грижа за децата си, а не да се гърча с 40 градуса температура.... Но сега пак тайничко и благородно завиждам на всички кърмещи мами....Няма нищо по-добро от кърмата! Сигурно съм била най-щастливата мама на света(всички сигурно си мислят така), когато ми подадоха Коки за първи път и той засука без проблем! Защото с нашата кака се мъчихме 1 месец и отново старата история с маститите...., Но се изцеждах и давах кърма! Докато не започнах да изцеждам и кръв и нямах сили да цедя повече.....Може би и тогава малко подкрепа щеше да ми дойде добре, но преди 5 години източниците бяха къде-къде по-малко!ТАка че мами, къремете колкото можете! ХАйде приятен ден от мен и до скоро в парк Дружба!  Mr. Green

# 213
Аз днес ще съм в Марно поле или около него.Че имам работа по банки и социални грижи.Че за тия детски ми е мног мътно и ще ходя да питам как става.

# 214
В парк Дружба днес беше мноооого яко.....В началото ми беше леко тип сектантско, луди майки с колички превземат парка, но определено ми хареса, така че мами, вземете се включете и вие. Следващия път ще е в сряда, пак от 10 часа сутринта. ПОне ще се разкършете малко и ще обмените малко опит с други мамчета и ще видите и други усмихнати бебчета.... Simple Smile От тези, които познавам бяха....3des, Мартеничка, Надето и Симонка, а може и някой друг, който не познавам....
Аз отивам да глася багажа за Габрово.Приятен уикенд на всички! Simple Smile

# 215
  • Велико Търново
Да, добре беше в парка, ама както винаги баира нагоре пак си беше същия - голям и горещ. Но въпреки това, в сряда - пак Crazy А който не знае да похваля Преславка на Надето - девойката вече ходи упорито Flutter
Щастлива мама какво е това в подписа ти? Embarassed
Усмивчице, измисли ли нещо за рождения ден на малката сладурана Simple Smile

# 216

Щастлива мама какво е това в подписа ти? Embarassed

Това в подписа ми е  снимки от филма "Мелодията на сърцето''.Нещо против? Naughty

# 217
Ей сега измерих температурата на малкия че ми се видя топъл и резултатът е 39 градуса. ooooh!
Нищо друго освен температура.Дали е от зъби? ThinkingЧувала съм че не може да се вдигне толкова висока температура от зъби,но дано да е от това.

# 218
То май аз само пиша ами да си кажа болката.Малкия все още е с температура.След час отиваме в детско да го види лекар.

# 219
  • Велико Търново
Дано не е нищо сериозно! И в поликлиниката трябва да има дежурен педиатър, ама май е до 14ч.

# 220
  • Велико Търново
Здравейте, влизам с хубава новина - мама mimi_j е родила на 21.07 в Горна Оряховица, второто си детенце - момиченце Йорданка. Нека им е живо и здраво и много да ги радва  bouquet
Тая мама ме помоли, ако някой знае за квартира, подходяща за семейство с 2 деца (2 стаи и кухня) за около 200 лева да сподели. В момента са със свекър и свекърва, а и имат антени на покрива на апартамента с доста силно излъчване (никак не е подходящо за малки дечица). Убедена съм, че ще откликнете и ще поразпитате близките си, за да помогнем мама Мими по-бързо да е на по-хубаво място с дечицата сиSimple Smile

Щастлива мама, дано докато пиша Гошко е по-добре и няма температура Hug Иначе за подписа слагай каквото си искаш, прости моето невежество, че не знам актуалните филми - не гледам телевизия Embarassed

Последна редакция: сб, 29 авг 2009, 14:34 от 3des

# 221
Гечито е с много зачервено гърло и е тръгнала ангина.Сега пие Калцид антибиотик.Дано по бързо да ми се оправи детенцето че не съм свикнала да ми е такъв унил. Praynig

# 222
Искам да попитам търновските мами някоя от вас правила ли си е изследвания за БХС и фетална морфология и къде в града може да стане това. Освен това ме интересува в Търново има ли 3-D измерен екограф и евентуално да ми дадете координати на д-ра, който работи с него.

# 223
  • Велико Търново
fifi04, виж първа страница и прочети поне мъничко от старата или тая теми Simple Smile Само да спомена, че 3Д ехографа не означава по-качествено изследване на плода Simple Smile

# 224
Мисля че в Търново не се прави ФМ.

Общи условия

Активация на акаунт